Знаете ли нещо за H2R Concept?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Знаете ли нещо за H2R Concept?

Мнение от dankata » 29 Сеп 2004, 19:14

Интересно ми е по-запознатите какво ще кажат за това творение(на мене ми прилича на мелез между делфин костенурка и пирон) на БМВ...
снимка
снимка
снимка
Има приложени резултати от поставени времена на стандартните и не толкова разстояния:
таблица+описания

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ngc7052 » 29 Сеп 2004, 21:38

Мдаааа...видях го тва бмв в Авто Труд и потърсих в нета за повече инфо.Като дизайн отпред страшно много ме кефи ,супер е ама продължението нещо е много странно ,но явно е доста ефективна аеродинамиката след като с мощност от 290к.с и тегло 1460кг са успели да достигнат 300км/ч.Ускорението 0-100 км/ч също е ,мисля ,рекорд за автомобил с такъв двигател-около 6сек.Но отпред наистина много ми харесва ,ще е много хубаво ако използват дизайна на предницатаи довършат в същичт стил целия автомобил(така че да изглежда нормално) да му сложат разбира се бензинов двигател и да започнат да поставят и рекорди на пистата :twisted: :twisted: :twisted: Ооооо много ще ми хареса тогава ,как ще зяпа СЛР-а :wink:
But does a human form display to those who dwell in realms of day

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 29 Сеп 2004, 22:04

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 29 Сеп 2004, 22:47

Кат го гледам така това ми прилича на Формула H2R.
Дали няма да направчт нещо такова БМВ, Мерцедес, Хонда и Мазда... че май и Тойота имаха Водородни разработки. Както са се заяли с Ф1 като нищо...

x3m
Аватар

Мнение от x3m » 30 Сеп 2004, 10:00

много е високо и прилича на хувъркрафт.

Назад към Основен Форум