От механични към Ел. Стъкла
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
здрасти набарах тая тема и искам да питам аз сега като си имам само две ел стъкла какво трябва да си намеря за да имам и четири?
- оригиналните машинки с гребена
- корите на вратите с копчетата на тях
- бутониерата с копчетата
тва ли е или трябва още нещо? комфорт модула трябва ли ми и той само за алармата ли е или е задължителен?
- оригиналните машинки с гребена
- корите на вратите с копчетата на тях
- бутониерата с копчетата
тва ли е или трябва още нещо? комфорт модула трябва ли ми и той само за алармата ли е или е задължителен?
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Колеги аз съм с 4 ел стъкла и искам да попитам при вас доволни ли сте от скоростта на сваляне/качване ... всичките механизми са смазвани, а предните 2 стъкла се свалят значително по-бавно от задните и доста по-бавно от на всички други автомобили... като спра до някой и си свалим прозорците да сменим 2 приказки и го чакам 10 секунди до дет се свали... Сравнено с на Е38, Е46, Е36, Audi, VW, a за Peugeot да не говорим
мойте са доста бавни....

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
скоро правихме такава интервенция на колата на мой приятел и не беше особено сложна процедура
сваляш корите на вратите,сваляш механизма ( ако е нитован има игрички с бормашината) и после слагаш ел. механизма и се прекарват кабели до него, и там е малко играчка, но става
взима се + за захранването от контакт и минава през реле, но донора от който е свалил пича ел стъклата няма комфорт модул и сега не може да накара стъклата да се вдигат от алармата, а алармата има таква функция - има ли някой идея как да го направи без да се монтира комфорт модул 

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
dj_ennsy_1 написа:Колеги аз съм с 4 ел стъкла и искам да попитам при вас доволни ли сте от скоростта на сваляне/качване ... всичките механизми са смазвани, а предните 2 стъкла се свалят значително по-бавно от задните и доста по-бавно от на всички други автомобили... като спра до някой и си свалим прозорците да сменим 2 приказки и го чакам 10 секунди до дет се свали... Сравнено с на Е38, Е46, Е36, Audi, VW, a за Peugeot да не говориммойте са доста бавни....
на няколко е34ки го забелязвам

- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
аз си взех днеска механизмите за отзад 70 кинта със копчетата само трябва да видя как се връзват
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2