Едно въпросче!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Едно въпросче!
Здравейте колеги, имам една питанка! От каде мога да си взема стъпково моторче мисля така се казва. Мойто за един месец два пъти го вадя да го чистя и сега като го вадих като го разклатих и се чува едно тракане. Интересуваме чисто ново и на каква цена! Ако нещо не съм обяснил както трябва се извинявам предварително! Благодаря на всички отзовали се. Мисля че е за смяна щото оборотите ми падат почти на нула и след това се качват, много високо. Когато го извадя и почистя и се оправя!
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Цената на стъпковия мотор за compact 316i в дарукар е 359 лв. и пише че няма наличност !!! .....
Номенклатурния номер на стъпков мотор - T-SHAPE IDLE REGULATING VALVE (какъвто е за твоя модел кола) е 13411433627.
На линка по долу въвеждаш номера и ти прави справка за цената на частта и за наличност в дарукар.....
http://www.darucar.bg/index.php?show=search_part
Номенклатурния номер на стъпков мотор - T-SHAPE IDLE REGULATING VALVE (какъвто е за твоя модел кола) е 13411433627.
На линка по долу въвеждаш номера и ти прави справка за цената на частта и за наличност в дарукар.....
http://www.darucar.bg/index.php?show=search_part
- cesico
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: баба 323ти ,
- Детайли за колата: hell rot!
колега цената 35.9 ли е или 359 ? 6тото тоя малкия боклук да струва тез пари ми изглежда много 6антаво. той мотота на старо е толкоз.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
cesico написа:колега цената 35.9 ли е или 359 ? 6тото тоя малкия боклук да струва тез пари ми изглежда много 6антаво. той мотота на старо е толкоз.
без точката е ,без

- metodi80
- старши ентусиаст
-
cesico написа:колега цената 35.9 ли е или 359 ? 6тото тоя малкия боклук да струва тез пари ми изглежда много 6антаво. той мотота на старо е толкоз.
Не колега ...без точка е ...това е цената за ново моторче в дарукар(ако не ми вярваш провери в линка дето съм записал ...въвеждаш номенклатурния номер и ти прави справка )
7 мнения
• Страница 1 от 1