питане за оригиналната музика ...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kjivkov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 530D automat
питане за оригиналната музика ...
значи имам си оригиналния касетофон не CD а касетофон, и искам да си пускам CD - та или MP3 - ки. Единия начин е чрез говно в запалката което излъчва сигнал и се хваща на на някоя радио честота само че звука е много некачествен, или поне тези 3 модела които пробвах бяха .... Другия начин е чрез касетка преходник, само че съм виждал само такива дето им виси кабел отпред а несъм сигурен за качеството на звука какво ще бъде пък и кабели да ми висят по таблото ... куца работа. та въпроса ми е мога ли да му вържа чеинджър и има ли чеинджъри които четат mp3 и каква марка трябва да е и изобщо има ли и друг начин да си пусна качествен звук в колата и едновременно с това да запазя оригиналната "свирка" ?
Мерси!
Мерси!
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Също така има оригинален CD Player, който свири MP3-та, всички са такива след 09/2004. Аз си взех преди време един от ebay.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
Аз пък си взех това http://www.europeanautosource.com/product_info.php?cPath=67_69_135_170&products_id=1620
и съм много доволен.
Седна ми около 310-320 лв., вземаш и един iPod за около 150 лв. и за 500 лв. общо имаш оригинална музика в колата,без да махаш радиото и да си разваляш визията. а Музиката която ще имаш ще е със супер качество.
Поздрави
и съм много доволен.
Седна ми около 310-320 лв., вземаш и един iPod за около 150 лв. и за 500 лв. общо имаш оригинална музика в колата,без да махаш радиото и да си разваляш визията. а Музиката която ще имаш ще е със супер качество.
Поздрави
5 мнения
• Страница 1 от 1