Как се разглобява???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Как се разглобява???
Напоследак един приятел ме е заребил да слагам диоди в купе-то.щяхме да слагаме на стоповете ама се оказа голяма играчка и за това реших да сложа в купето и аз като него,ефекта е много готин.Само че ме интересува как се разглобява
климатроника с врътките борда , километража отгоре лампичката ,задните 2 , за стъклата копчетата как се махат,абе общо взето там кадето свети как са разглобява
смятам да го направя червено с тон със сд-то си , на този мой приятел е цялото купе синю и е адски приятно! Та казвайте как да разглобявам без да чупя 

liloff написа::)
На стоповете е много лесноКупуваш си готови крушки.
Аз смених много по моята, но със стандартни цокли. Почваш го и тва е.
Ако смениш на таблото крушките с ЛЕД, няма да могат да се намалява силата им плавно.
а какъв е тоя диод с цокъл на стандатртна крушка че не загрях,питам за стоповете
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
За климатроника дръпни с ръка напред двете големи ключета(за 4-тях степена на вентилатора и настройката за разпределение на духалките) и ще видиш че зад всяко има по 1 винтче! 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Почвай бизнеса бате, че и аз си ги купувам в подкрепа на китайската икономика Smile
Нещо такова например:
Това снимка можеш ли да дадеш как свети?

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
^ и аз си сложих диодни бели на плафона на багажника и вече 3 пъти ми гори крушката на десния плафон...не мога да си обясня защо 

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
То е една крушка на плафона, със същия цокъл като на габаритите.
Не знам защо горят при теб. Те диодите трудно горят.
Не разбирам от електроника, компакта няма електроника като повечето Е36 да казва, че има разлика в консумацията и да си мисли, че е изгоряла крушката и да квичи на таблото (Check нещо си там).
Взимам ги от eBay и подобни места за смешни пари. За габарити отпред, жабка, номер и багажник не съм дал повече от 20лв.
Иначе планирам да си сложа отзад на светлините диодни, и евентуално на мигачите, но не съм решил. Там сигурно ще отидат 50лв. общо, но сега нямам нерви да търся глупости.
Иначе съм чувал, че има по АвтоМаниите такива.

Не разбирам от електроника, компакта няма електроника като повечето Е36 да казва, че има разлика в консумацията и да си мисли, че е изгоряла крушката и да квичи на таблото (Check нещо си там).
Взимам ги от eBay и подобни места за смешни пари. За габарити отпред, жабка, номер и багажник не съм дал повече от 20лв.
Иначе планирам да си сложа отзад на светлините диодни, и евентуално на мигачите, но не съм решил. Там сигурно ще отидат 50лв. общо, но сега нямам нерви да търся глупости.
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
Много красиво светят ако имам вазможност ще снимам на моя приятел колата отвътре.Обаче е голяма играчка за стоповете имахме друга идея.Запоихма 50 диода на пластина последователно обаче нямаше как да ги сложим в стопа и се отказахме.А иначе Марто трябва да не си ги запоил добре твойте в багажника щом ти горят толкова често, по принцип диодите горят по трудно от обикновените крушки.Имам въпрос бях видял снимка където бяха сложени диоди отдоло до педалите и на дясната седалка пак отдоло там как става номера някой правил ли е? Имаше такава снимка из форума и много готино изглеждаше.Къде св вързват тези?
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
liloff написа:То е една крушка на плафона, със същия цокъл като на габаритите.Не знам защо горят при теб. Те диодите трудно горят.
При мигача диода трябва да има същия товар като крушката иначе мигачите започват да мигат като на изгоряла крушка(бързо) на повечето коли при изгорели предни и задни цъка един път и така си остава така че трябва да се сложи допълнителен товар за да стане консумацията 8 вата като на стандартна крушка за мигач възможно е обаче и да има такива направени готови фабрично важното е кой какво ще намери на пазара

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2