///М Огледала ФК
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
///М Огледала ФК
Колеги купих си тези огледала и искам да попитам някой които си е купувал огледала ФК- Така ли изглеждат и със такъв вид адаптери ли са??? Тоест питането ми е-да не са ме метнали че са ФК а да се окажат менте(Защото на тях никъде не виждам щампа ФК!!)
Благодаря Предварително

Благодаря Предварително

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- guns3
- младши ентусиаст
-
- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
Само за пояснение - повечето неща на ФК изобщо не са немски и изобщо европейски. Например фаровете са им ДЕПО и СОНАР, правят се в Тайван и се пращат насам. С други думи просто събират от тук и от там и ги слагат във кутии с немски надписи
Не че това е лошо, но някой ако вземе да ви говори за немското качество на ФК да знаете че е много зле.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
guns3 написа:Колега имам ги адаптеритеИ искам да те питам на черното БМВ от галерията ти ФК ли са огледалата???
Не са ФК, някакви ментаци ама са ел.

stefanta написа:Само за пояснение - повечето неща на ФК изобщо не са немски и изобщо европейски. Например фаровете са им ДЕПО и СОНАР, правят се в Тайван и се пращат насам. С други думи просто събират от тук и от там и ги слагат във кутии с немски надписиНе че това е лошо, но някой ако вземе да ви говори за немското качество на ФК да знаете че е много зле.
Напълно вярно, стоповете им винаги са ДЕПО и повечето неща не са техни, но събират долу горе прилични части - не са толкова зле

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- guns3
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:Бате нищо лично,ама тия огледала не бих си ги сложил даже на бюрото в офиса...![]()
![]()
Предполагам защото са никелирани!!!Или е др. причината

Колеги,разберете че някаква турска фирма прави кутии на ФК без разрешение,също и китайска,понеже много колеги идват и ми показват разни рингове за табло ,стопове,огледала,секви илиенски боклуци,и на много от тях кутиите са им FK automotive
,което си е направо смешно,защото като влезеш в сайта на ФК виждаш за какви стоки говорим и на какви цени 

- guns3
- младши ентусиаст
-
KIM написа:Колеги,разберете че някаква турска фирма прави кутии на ФК без разрешение,също и китайска,понеже много колеги идват и ми показват разни рингове за табло ,стопове,огледала,секви илиенски боклуци,и на много от тях кутиите са им FK automotive,което си е направо смешно,защото като влезеш в сайта на ФК виждаш за какви стоки говорим и на какви цени
Колега на мен ми бяха продадени за оригинални-Само че ми ги пратиха със куриер и преди да ги купя не бях ги виждал-Иначе като изработка са качествени

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
guns3 написа:Предполагам защото са никелирани!!!Или е др. причината
?? Защото ако се отнася за никела и аз не бих ги сложил -затова ще се ползват услугите на шкурката и бояджията преди поставяне на колата
!!!!!
Не само...като цяло изработката е "дялани с тесличката на село" ма по вкус и цвят - свят широк...изглеждат ми като детски играчки...от тия в лъки бой..толкова качествени
- guns3
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:guns3 написа:Предполагам защото са никелирани!!!Или е др. причината
?? Защото ако се отнася за никела и аз не бих ги сложил -затова ще се ползват услугите на шкурката и бояджията преди поставяне на колата
!!!!!
Не само...като цяло изработката е "дялани с тесличката на село" ма по вкус и цвят - свят широк...изглеждат ми като детски играчки...от тия в лъки бой..толкова качествени
Колега по някой път това е прецакното да пазаруваш чрез интернет и по куриери-Просто виждаш нещтото в реалният му чар чак когато го платиш и разопаковаш???!!!

- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
За тази цел си има възможност продавача да отбележи, че стоката може да се види преди да се плати. Мисля, че всеки коректен продавач няма да има проблем с това.
- guns3
- младши ентусиаст
-
stefanta написа:За тази цел си има възможност продавача да отбележи, че стоката може да се види преди да се плати. Мисля, че всеки коректен продавач няма да има проблем с това.
Прав си

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2