трябва ми човек в щатите за доставка на станции...
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
трябва ми човек в щатите за доставка на станции...
търся някой колега да помогне от щатите да изпрати този модел станции....
http://www.uniden.com/products/productd ... 28%20Miles
станциите са забранени в бг ,но аз ще се оправя на пощата на митницата...!!!
давам парите на човек в българия,който се разберем с колегата от щатите и да ми ги прати по пощата,като естествено плащам и всички разноски за доставката+ 15% отгоре на цената за "ядовете" .
ако ми прати два или три комплекта -още по-добре ще стане...!!!
напътете ме към някой ,дето нема да ме метне да дам парите и да гледам станции на картинка....!!!
http://www.uniden.com/products/productd ... 28%20Miles
станциите са забранени в бг ,но аз ще се оправя на пощата на митницата...!!!
давам парите на човек в българия,който се разберем с колегата от щатите и да ми ги прати по пощата,като естествено плащам и всички разноски за доставката+ 15% отгоре на цената за "ядовете" .
ако ми прати два или три комплекта -още по-добре ще стане...!!!
напътете ме към някой ,дето нема да ме метне да дам парите и да гледам станции на картинка....!!!
- SKISA
-
-
не пречи и ако не е същият модел ,но да е поне с тези характеристики или по-добри!!! искам нещо надеждно и да действа с голям обхват!!!
има и по-добри модели -ако човека намери-казва колко струват и ги зимам.
има и по-добри модели -ако човека намери-казва колко струват и ги зимам.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Ами тези станции са съвместими с 22 каналните на моторола както и със всички 22 канални станции на други производители .
Тук в БГ се продават другия стандарт който мисля беше със 7 канала и от опит мога да ти кажа че те са по добри от колкото тия
Всеки път като тръгнем на някъде в колона си тръгваме с станциите и си бъбрим по пътя което е супер забавно и доста улесняващо екстремното шофиране в места със нулева видимост и винаги се оказва че тези от нас които са със 7 канални АЕГ или други там марки се чуват по надалече и по качествено от тези които ползваме Посочената от теб марка или мотороли на 22 каналния стандарт
Единственият плюс който намерих в тази марка е че да речем с едно зареждане изкарахме пътя до събора в Калояново а и целия събор не сме спряли да плямпаме а другите овяхнаха още на първия ден
Тук в БГ се продават другия стандарт който мисля беше със 7 канала и от опит мога да ти кажа че те са по добри от колкото тия

Всеки път като тръгнем на някъде в колона си тръгваме с станциите и си бъбрим по пътя което е супер забавно и доста улесняващо екстремното шофиране в места със нулева видимост и винаги се оказва че тези от нас които са със 7 канални АЕГ или други там марки се чуват по надалече и по качествено от тези които ползваме Посочената от теб марка или мотороли на 22 каналния стандарт

Единственият плюс който намерих в тази марка е че да речем с едно зареждане изкарахме пътя до събора в Калояново а и целия събор не сме спряли да плямпаме а другите овяхнаха още на първия ден

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- SKISA
-
-
тоя модел фърля на 28 мили!!!! такива няма тука -и със сигурност са адски мощни и добри!!! аз имам униден модел с ниска мощност и съм доволен но мята до 3км!!! на мен ми трябва мощна станция-а тези са такива но не се продават в европа. стандарта е забранен,както и май мощността!!!
не занм дали се продават в и-бей!! не знам как да проверя!!хич ме нема в онлайн търговията!ако можеш да провериш и да ги поръчаш да дойдат ще бъда благодарен!!и да додат един комплект повече -няма да ги върна! с колегата ja се договорих вече и ще чакам и от него ,но ако и ти можеш-зимам ги!!!!
не занм дали се продават в и-бей!! не знам как да проверя!!хич ме нема в онлайн търговията!ако можеш да провериш и да ги поръчаш да дойдат ще бъда благодарен!!и да додат един комплект повече -няма да ги върна! с колегата ja се договорих вече и ще чакам и от него ,но ако и ти можеш-зимам ги!!!!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
0895759529SKISA написа:тоя модел фърля на 28 мили!!!! такива няма тука -и със сигурност са адски мощни и добри!!! аз имам униден модел с ниска мощност и съм доволен но мята до 3км!!! на мен ми трябва мощна станция-а тези са такива но не се продават в европа. стандарта е забранен,както и май мощността!!!

- SKISA
-
-
Re: ..
bavareca_86 написа:0895759529SKISA написа:тоя модел фърля на 28 мили!!!! такива няма тука -и със сигурност са адски мощни и добри!!! аз имам униден модел с ниска мощност и съм доволен но мята до 3км!!! на мен ми трябва мощна станция-а тези са такива но не се продават в европа. стандарта е забранен,както и май мощността!!!
е дигни де.....!

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
SKISA написа:тоя модел фърля на 28 мили!!!! такива няма тука -.......................
За рейнджа си прав моитее също са от слабите до 3 мили ама то няма и 1 км реално та тия 28 мили ако изкарат 5 км пак ще е харби
Незнам просто им нямам вяра но като те гледам как си се надъхал надали ще се откажеш

Поне после може да споделиш на практика кое колко е реалити

- SKISA
-
-
вече имаме опит-познат от друг форум е ползвал в щатите и каза че са гипс!!!бетон!!! не може да каже точно за 28те мили ма на 15-20 си метат като нищо!!! а в планината при пряка видимост си фърлят и повече с бууст -бутона!!!
и моят униден-забраих модела - си пише до 5км и на три фаща със сигурност! в коли по пътя от германия ги засичахме и то по завои не на право и си фърлят...
и моят униден-забраих модела - си пише до 5км и на три фаща със сигурност! в коли по пътя от германия ги засичахме и то по завои не на право и си фърлят...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
те ти Скиса, направо да си ги заръчаш с доставка:
http://cgi.ebay.co.uk/Uniden-28-Mile-GMRS-2-Way-Radios-GMR2889-2CK_W0QQitemZ330256322826QQcmdZViewItem?hash=item330256322826&_trksid=p3286.m63.l1177
http://cgi.ebay.co.uk/Uniden-28-Mile-GMRS-2-Way-Radios-GMR2889-2CK_W0QQitemZ330256322826QQcmdZViewItem?hash=item330256322826&_trksid=p3286.m63.l1177
- SKISA
-
-
не знам как....
никога не съм си поръчвал онлайн
нямам представа от пинизите и клопките.
изобщо дали доставят до бг...!??
помагайте ,хора!
имам кредитна карта ма те нали са некви не знам си кви и на знам дали става с нея...!!!
никога не съм си поръчвал онлайн
нямам представа от пинизите и клопките.
изобщо дали доставят до бг...!??
помагайте ,хора!
имам кредитна карта ма те нали са некви не знам си кви и на знам дали става с нея...!!!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
регистрираш се в paypal и после смело.
гледаш коефициента на търговеца, на този е ок и поръчваш
линка е с включена такса за доставка до тук.
гледаш коефициента на търговеца, на този е ок и поръчваш

линка е с включена такса за доставка до тук.
- SKISA
-
-
регистрираш се в пейпал ми вучи като : регистрираш се раурай....!!!
профан съм бе-не нам как!! дай линк за тоя пейпал,кви са тия коефиценти,тва търг ли е,как го гледам ,как го следа....
ебаси

профан съм бе-не нам как!! дай линк за тоя пейпал,кви са тия коефиценти,тва търг ли е,как го гледам ,как го следа....
ебаси

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2