Проблем проблем проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
Проблем проблем проблем
еса се прибирам и докато чакам френдо да мине през нас и да ходим да я прибираме питам
бензин имаше около 3-4 литра ( по данни на показателя)
запалих от нас и си карам на 1.5- 2.0 оборота докато загрее като ми направи впечатление, че ако натиснех малко повече се чуваше нещо като тракане и въобще не искаше да върви.. реших да спра и да я оставя малко изгасена в случай че се е задавила знам ли... добре че се прибрах по в края на улицата при тва спиране повече от там не мръднах... първия път като запалих показателите полудяха, втория пак така обаче се чуваше и некво напразно удряне от мотора... като за миг светка и червената лампа на температурата и изгасва ?? кво и стана ???
бензин имаше около 3-4 литра ( по данни на показателя)
запалих от нас и си карам на 1.5- 2.0 оборота докато загрее като ми направи впечатление, че ако натиснех малко повече се чуваше нещо като тракане и въобще не искаше да върви.. реших да спра и да я оставя малко изгасена в случай че се е задавила знам ли... добре че се прибрах по в края на улицата при тва спиране повече от там не мръднах... първия път като запалих показателите полудяха, втория пак така обаче се чуваше и некво напразно удряне от мотора... като за миг светка и червената лампа на температурата и изгасва ?? кво и стана ???

- Psysky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 E46 2.2
Радвам се, че си се оправил обаче хората държат да разберат какви са проблемите, които стоят зад даден симптом, така че освен, че си се оправил кажи и какво и имаше, за да може някой със сходни проблеми да се ориентира по бързо.
Айде със здраве
Айде със здраве
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
еи такива мн ги обичам спамят яко ПРОБЛЕМ !!!!!!!! , HELP!!!!!!!! , ХОРА ПОМОЩЩЩЩ !!!!!
КАК ДА СЛЕСТЯ 5 лв !!!!!!!!! докато им се изясни проблема и после никакви ги няма до следващия им проблем... 

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
еи такива мн ги обичам спамят яко ПРОБЛЕМ !!!!!!!! , HELP!!!!!!!! , ХОРА ПОМОЩЩЩЩ !!!!! помощ! КАК ДА СЛЕСТЯ 5 лв !!!!!!!!! докато им се изясни проблема и после никакви ги няма до следващия им проблем... Rolling Eyes
Споко колега той ГОСПОД гледа.

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
tin написа:еи такива мн ги обичам спамят яко ПРОБЛЕМ !!!!!!!! , HELP!!!!!!!! , ХОРА ПОМОЩЩЩЩ !!!!!КАК ДА СЛЕСТЯ 5 лв !!!!!!!!! докато им се изясни проблема и после никакви ги няма до следващия им проблем...
бате аз съм тук редовно споко бях навън

проблема беше, че явно показателя на бензина е сбъркал кво показва или просто поради малкото бенз се е запушила нещо с боклуци.. наляхме й 5 литра и се оправи.
не ми се беше случвало да ми е малко бензинчето и ме потресе реакцията на колата, когато го чувстваше, така че внимавайте

и темата ми не е как да спестя 5 лв, прочети пак ако е нужно

- DriftSand
- Потребител
-
- Кара: E39 530D
8 мнения
• Страница 1 от 1