За кражбите по автомобилите ни

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от бенето » 26 Юли 2008, 16:30

Направо е някакъв ужас ,цял месец я държах на паркинг после я застраховах и паркирах пред блока и след 2 дена я разбиха за касетофона ,още не мога да намеря ляво триъгълно стъкло за задната врата олепил съм го,чудя се как не влезе вода в тия дъждове,ама на и в кобра няма стъкло....преди време като си купих старото Е30 и него така ми разбиха...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хонда
Мечтае да кара: Е92

Мнение от stefanta » 27 Юли 2008, 1:37

В много голяма степен сами хората сме си виновни за кражбите. Защото повечето без да питат купуват крадените части и са доволни, че са спестили някой лев. Не се сещат, че другия път тяхната кола ще изгори. Ако няма кой да купува, няма да има и кой да краде. Също като с подкупите - ако няма кой да дава, никой няма да взима. А полицията е абсолютно безсилна. Аз вече изобщо не им звъня като стане беля, само ми губят времето. В Пловдив за целия град са трима оперативни. Как да се оправят със всички кражби, града не е от най малките..по другите градове бройката едва ли е по-различна.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW
Мечтае да кара: M

Мнение от _OSMICATA_ » 27 Юли 2008, 2:06

stefanta написа:В много голяма степен сами хората сме си виновни за кражбите. Защото повечето без да питат купуват крадените части и са доволни, че са спестили някой лев. Не се сещат, че другия път тяхната кола ще изгори. Ако няма кой да купува, няма да има и кой да краде. Също като с подкупите - ако няма кой да дава, никой няма да взима. А полицията е абсолютно безсилна. Аз вече изобщо не им звъня като стане беля, само ми губят времето. В Пловдив за целия град са трима оперативни. Как да се оправят със всички кражби, града не е от най малките..по другите градове бройката едва ли е по-различна.

- :idea: Това имам предвид да се пита в този ворум имали някои на когото са му откраднали (огледалата (примерно) И ако тои си ги познае или има някакви съмнения да се деиства адекватно :!:
А не да спестяваме лев ;)
Come play with POWER

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хонда
Мечтае да кара: Е92

Мнение от stefanta » 27 Юли 2008, 21:29

Хубава инициатива, дано има успех..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Мнение от paco_sf » 28 Юли 2008, 10:04

Нека да се направи важна тогава и всеки да си казва какво що!
Мен примерно ми откраднаха Касетофончето Sony Cdx GT500 заедно със дистанционно панел(понеже съм умен и си държа панела вътре) и ми понадраха малко таблото. Това се случи в Х. Димитър пред 143 блок

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 28 Юли 2008, 10:37

Подкрепям идеята. Само с тема няма да стане, трябва си цял подфорум, както е предложил колегата. Така информацията е много по-систематизирана и нагледна. За съжаление и това доживяхме в България - да разискваме създаването на подфорум „Кражби“ :roll:
Колкото до падането на правителството - правителството няма как да падне от самосебе си... Истината е, че мнозинството им е прекалено голямо, и вот на недоверие не може да мине, дори и ако НДСВ гласува „ЗА“ - гласовете на турците са достатъчни, за да подкрепят Станишев... Така че този вариант го забравете.
Единственият начин да падне това правителство е НИЕ да го свалим с протести. Вече се организират такива, и който иска - нека участва в тях. Няма значение кой ги организира. Важното е правителството да си отиде.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 01 Авг 2008, 11:56

До момента нямам отговор от администраторите дали има възможност за създаване на нов подфорум и за да не губим излишно време създавам нова тема "Кражби" в подфорум "Извън темата".
А щеше да е добре темата да си остане в основния форум :confused:
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 01 Авг 2008, 12:41

Всички автоджамбази ,наркоманчета,изнасилвачи и всякаква такава смрадлива паплач на САПУН. Аз съм с две ръце за темата и саморазправата със копелетата и нека всеки изкаран от тях лев да отива за лекарства .

ентусиаст
Аватар

Мнение от [Georgi] » 09 Авг 2008, 22:03

pazokolarov написа:Ще предложа на администраторите, ако има техническа възможност да се направи, да се ограничи достъпа до техническите и още някои форуми само за регистрирани юзъри.

Ако ще се борим с такова мащабно явление най-успешно би било да се направи обединение между автомобилните клубове. Не вярвам само ние да страдаме от набезите на дрОгарите.

pazokolarov написа:И второто, което мисля да предложа и го бях споменал вече в първия пост, е създаване на отделен подфорум "Кражби и посегателства" с отделни теми за похищения върху отделни групи детайли по колите, в които всеки да може да опише кога, къде и какво е откраднато.

Подобно на телефонните "указатели" в подфорумите, могат да се заформят един между-клубни дружинки за взаимопомощ и наказания.

_OSMICATA_ написа:ако ми предложат примерно диодни стопове ВТОРА РЪКА! да напиша ... КОЙ, КЪДЕ, ЗАЩО ...

Това също!

eik написа:Тъпото е, че за всички обири, хората са пускали жалби в полицията и от там не са взети абсолютно никакви мерки за залавяне или спиране на кражбите.

За да се вземат мерки трябва да се вдигне шум. Има много начини да се вдигне шум. Едно клипче на пребиване на гепард като го врътнат по новините 1-2 пъти и работата е опечена.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Ф30 328и
Мечтае да кара: ф30 340и
Детайли за колата: В поргрес да си я ъпгрейдна на макс :)

Мнение от bmwe46m3 » 10 Авг 2008, 2:05

не видях дали са предложили същото което аз искам да предложва . смисал не съм чел всико написано от вас момчета просто исках да предложа : да сложим едно мн наточено бмв в раиона кадето най-много се краде и да седим и да дембенм няколко дена и да ги изловим 1 по 1 крадците и т.н. иначе няма оправия , всеки ден слушам за кражби и т.н. супер гадно е , даже като даржа колата ми на гараж бяха гепили бензина кво да ти кажа даже от гаража пазача краде камоли крадците ................. на бензиностанците същото на мен резервоара не ми е 90 литра но като пълня догоре толкова ми го искараха а иначе трябва да е към 70 литра обаче и там ни лъжат просто в тая държава кво става нз , и хората които ни оправляват ни крадат всеки кой може краде в тая скапана държава................. обичам родината мразя държавата

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 10 Авг 2008, 10:25

ACCELERATOR написа:.....
Единственият начин да падне това правителство е НИЕ да го свалим с протести. Вече се организират такива, и който иска - нека участва в тях. Няма значение кой ги организира. Важното е правителството да си отиде.

И какво като си отиде? Нещо по-хубаво ли ще стане? Следващите идват с велики обещания и си оставаме на същия хал, че и по-зле. Щото за крадене вина ги ще има в тази нещстна държавица и вечно ще се намират достатъчно изобретателни политици (ако може някой само да си представи само с какво отвращение я пиша тази дума! :evil: ) които да организират процедурата.
Въпроса е да се изисква решаването на проблемите ни а не сваляне на правителства. От последното народа няма никаква полза, има само частни интереси!
Изображение
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 10 Авг 2008, 10:46

pazokolarov написа:
ACCELERATOR написа:.....

И какво като си отиде? Нещо по-хубаво ли ще стане? Следващите идват с велики обещания и си оставаме на същия хал, че и по-зле. Щото за крадене вина ги ще има в тази нещстна държавица и вечно ще се намират достатъчно изобретателни политици (ако може някой само да си представи само с какво отвращение я пиша тази дума! :evil: ) които да организират процедурата.
Въпроса е да се изисква решаването на проблемите ни а не сваляне на правителства. От последното народа няма никаква полза, има само частни интереси!

Полза няма от сегашното правителство, голяма грешка беше че ги изпуснахме на изборите. Това за което говориш ти е правилно но, когато правителството бъде избрано при повече от 50% избирателна активност а не е избрано от циганите срещу няой лев и от турски туристи.

Както и да е темата нали е за друго. Аз подкрепям идеята ти и ако трябва да се събереме някъде щото този форум го четат и крадците...

Потребител
Аватар

Мнение от emo1980 » 10 Авг 2008, 12:06

Цялата работа е вързана!!!-полицията за съжаление си драпа макарите- хване някои -после го пусне :evil:
В Българиа никои не обръща внимание на наркозависимите- за мен ОСНОВОПОЛОЖНИЯ ПРОБЛЕМ е че още от училищата зарибяват дечорлигата с наркотици-после им трябват пари на малчоганите-как се набавят пари?
Момичетата проституират, момчетата крадат-дозите са скъпи!!! :(
Резултата- рибата мирише откъм главата!
Трябва цялостна промяна на мисленето ни и на поведението ни-а защо не и на манталитета ни.
Друг е въпроса с кражбите от съфорумци-някои си кичат колите без пари :evil: -трябва да се затегне контрола в самия форум-мисля че е много добра идея!!

п.п. колега AHTuBuPyC -продавам нови части на Цар Симеон- интересна ми е заплахата и поставянето на всички под един знаменател в едно твое по мнение на предишната страница- нещо като заплаха го чувствам-не постявяи всички под един знаменател ;)

Потребител
Аватар

Мнение от rianmao » 12 Авг 2008, 22:19

Твърдо съм за поетите инициативи. Бих се присъединил с каквото мога, пък било и то като ходя до тоалетна към 4 през нощта да излизам пред блока за 5 мин, било то да участвам в някоя акция когато мога.
Мисля, че трябва един човек, който да организира нещата, и ако се съберем 100-тина маймуни от София, 10 да се отзоват при сигнал става страшно..
Имайте в предвид също, че ние все пак не сме престъпници и имаме семейства, за разлика от крадците, защото едно е на приказки да си ги говорим нещата друго е като се наложи да се действа според мен 80% от всички тук писали биха дали заден ход.
Така или иначе ако може някой сериозен пич да организира нещата може да се тръгне от някъде.
П.С. Ако има някакви сериозни организационни намерения тук моля за ЛС.

Потребител
Аватар

системата

Мнение от muzikanta » 14 Окт 2008, 10:04

подкрепям! Всичко описаното по горе е истина, макар и да звучи параноично, е вярно. Мисля, че проблема е в застрахователните ни компании и във нас, защото се подписваме под условията им и се съгласяваме с тях.Това е лудост да ти кажат -умишлено си си счупил стъклото, свалил си фаровете, аирбега и радиото, за да ги продадеш. За какъв....... ще го правя. Да си троша колата заради стотинките които ще получа за свалените ми собствени оригинални части ? Абсууууурд!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата