Идея за залавянето на тъпото копеле

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Авг 2008, 10:17

в наша фирма има доста добри камери
казва се Макстел, намира се на Сребърна 21. Ако искаш ела разгледай - поне това е безлпатно.
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 01 Авг 2008, 10:21

Ми камерката е Sony DCR-SR32. Любителска е, ама си снима прилично качествено има здрав зуум - оптическия е 40х, отделно дигиталния там некви хиляди, ма него не го броим. С новата технология на Сони за нощно снимане е - Super NightShot, не старата - NightShot, с твърд диск 30 гиги, и пише, че може да събере до 20 часа запис. Може да си работи директно със захранването от тока, тъй че батерията не е проблем.

Въпросът е дали тази честота 850nm на инфрачервения прожектор е правилната, или трябва да се търси нещо друго? Да не стане да си го поръчам, да го монтирам и хоп - греда, Сонито бачкало на 850,50 nm :) Ей това е, което се чудя.

А не ми се инвестира кой знае колко в тая история, щото до края на годината се местя на ново място, там ще сме си с подземно гаражче, портиер видео наблюдение на входа и други разни екстри и се предполага, че такива грижи няма да имам...ма и тва не е сигурно

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Авг 2008, 10:46

я кат сте тръгнали да предлагате камери-някой може ли да ми предложи офера/на ЛС да не цапам темата на колегата/ . трябват ми може би две за наблюдение/вътре и вънка на магазин,а може и три...!цени ,монтаж,оферта...!?!? възможности ,изисквания за компа....!?!?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 01 Авг 2008, 10:50

someone написа:до края на годината се местя на ново място

Тогава, колега, е безсмислено да купуваш техники и секви работи.

Много по-добре е наистина да жертваш една-две вечери и да дебнеш в друга кола наблизо.

Вземи си приятелче, да си лафите, ако искаш си вземи и някоя какичка, да се занимавате, ама внимавайте да не запотите много джамците, че тогава ич се не види :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 01 Авг 2008, 11:39

someone написа:
Stanchev написа:аз пък не знам що не се мушнеш в храстите с една бухалка :mhihi:
кво ще му правиш евала да го снимаш, то пак така ще му светне, че ще си помисли че го снимат и може да се усмихне даже :mhihi: :mhihi:

Щото съм плод на консуматорското общество ;) и предпочитам да си вися на хладно и удобно у нас, пред това да се крия в храстите, а тоя малоумник я мине, я не. Друг е въпросът, че то там храсти няма... ;)

щом обичаш да си стоиш на хладно, има хора, които срещу определеното заплащане ще стоят вместо теб в храстите и ще хванат палавника ;) и съм сигурен че ще стане по-бързо, по-лесно и по-евтино :mhihi:
и накрая бонус дай 20 кинта на някой гладни мангали да си поиграят с него :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 01 Авг 2008, 11:59

на мен единия път-една ми резнаха чисто нова с кама- ходих купих нова и спах 3 дена в колата-одървих се- беше март месец :mhihi: -мина не мина месец-оп някои ми резнал двете леви-отивам след един час с още една резервна щото само с моята не става ;) - и какво да видя-те резнали и другите две!
Пак спах в колата и ми писна и паркирам от другата страна на блока-явно там не преча :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 01 Авг 2008, 12:23

напиши бележка на входа: мама ти ебавам ако още нещо направиш по колите. Поне 3-4 месеца няма да се пипнат :mhihi: :mhihi:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Аватар

Мнение от someone » 01 Авг 2008, 13:34

Заложих камерата. Ще разчитам на уличното осветление, пък да видим, какво ще стане.

Взех си и една въздушна пушка, неква китайка с оптика. Продавачът каза, че силно пуцала. А аз от много акъл да я пробвам и току що се обзаведох с дупка на вратата на банята...Най много да си направя и дупка на колата, ако взема че видя манафа, дето ше го дебна...

Интересното е, че откакто си преместих колата от мястото, където ми пукнаха гумата, никой не ще да паркира там. Седи празно. Явно са възприели сериозно заплахите ми, че първия който паркира там, ще го запозная с тенекеджията и стъкларя...Ама аз съм търпелив...а задната броня на колата ми е доста здрава...едно рено я пробва преди време.

Има една се изживява като домоуправителка и много интересно вчера с всички сили ме убеждаваше, че не може да е никой от блока..."Некви наркоманчета са", вика...ндааамммм....що ли си мисля, че най-малкото знае кой е свършил тая работа...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 01 Авг 2008, 13:55

Бате ти си добре,а кажи ми аз какво да направя в следната ситуация:
Преди години живеех в разсадника,доста време да речем 10 години съм живял там постоянно,но от 5-6 ходя само на гости при нашите.
До тук добре, но понеже имам доста приятелчета там по квартала често се запиваме някъде по гости и колата ми остава да нощува на паркинга пред старото "у нас" :mhihi: нещеш ли забелязвам че всеки път я намирам усрана с някакви неща хвърлени по нея,нищо шчупено ,но добре оцапана.
Една вечер прилично почерпен отивам и какво да видя :shock:
Хващам на место престъплението виновника :evil:
Виновника е една лелка на 40-50 години ,която е някакъв пришълец новодолла във входа и е решила че това е нейното парко место :shock:
И на всичкото отгоре ми вика а бе ей келеш кво ми паркираш тука като неживееш тука ,аз такова тва е мойто място..... :evil:
Аз направо откачих побеснях и незнам как се удържах да не и набия шамарите,това се случва в 2 през ноща :mhihi: изпосъбудиха се комшиите :uups:
Както и да е имаше словесни атаки ,разбирайте мръсни псувни в прав текст ,барабар със заплага на влачене на гадната и съпонерка по паркина вързана за теглича на комбито :mhihi: :mhihi:
и така какъв бой в тоя случай :?: как да набия жена :?: просто нестава.
Говедото престана за известно време....
И след няма и месец в една зверска жека си намирам колата с пльокнато яйце на предния джам :evil: :evil: :evil:
Сещаш се как се чисти когато е добре засъхнало направо трагедия :evil:

Тогава пак последва заплаха ,но тоя път не я чаках да се покаже ми се качих до тях и и обясних че ше я бия у сурата ако продължава и няма как да и се размине ,отнесе два три шута по врата ,щото не се показа а слушаше от вътре...

Мама та и... нема оправия със селските постъпки. :evil: :evil: :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 01 Авг 2008, 14:00

someone написа:..

Човек, има едни уникално светещи ксенонови прожектори, които светят адски яко поне на километър разстояние, пробвай да си намериш такъв.

Тоя ти би се почувствал буквално под светлините на прожектора...

За съжаление съм от Пловдив, иначе бих ти услужил с моя.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

Аватар

Мнение от someone » 01 Авг 2008, 14:04

vld написа:...

Абе прав си, че за бой не става, ако е леличка някаква, ама съседа, дето и на него му пукат гумите, се готви ако го хвана тоя на запис, после да го е*е публично по обедно време на паркинга, та мисля, че и за лелката ще се прежали... :mhihi:
Последна промяна someone на 01 Авг 2008, 14:06, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от someone » 01 Авг 2008, 14:05

Babuna написа:има едни уникално светещи ксенонови прожектори

От къде мога да си купя такъв?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 01 Авг 2008, 18:25

laviatan написа:на мен единия път-една ми резнаха чисто нова с кама- ходих купих нова и спах 3 дена в колата-одървих се- беше март месец :mhihi: -мина не мина месец-оп някои ми резнал двете леви-отивам след един час с още една резервна щото само с моята не става ;) - и какво да видя-те резнали и другите две!
Пак спах в колата и ми писна и паркирам от другата страна на блока-явно там не преча :mhihi:

и аз така - да не си в Нъдежда 2? :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 01 Авг 2008, 22:49

someone написа:
Babuna написа:има едни уникално светещи ксенонови прожектори

От къде мога да си купя такъв?

http://www.inesauto.com/product.php?iid=1699&so=1

Просто като пример ти показвам за какъв фенер става въпрос - цената е СМЕХОТВОРНА... не знам как да определя наглостта на продавача да я иска.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Авг 2008, 3:28

Дай пари на някой педераст да ти пази колата :mhihi: По-лошо от бой ще получи :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата