ПРОБЛЕМ: ВЪЗДУХОВОД КЪМ ИНЖЕКЦИОНА (СЛЕД ДЕБИТОМЕРА КОЙТО Е)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- SILVER__ARROW
- Потребител
-
ПРОБЛЕМ: ВЪЗДУХОВОД КЪМ ИНЖЕКЦИОНА (СЛЕД ДЕБИТОМЕРА КОЙТО Е)
ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ ИСКАМ ДА СПОДЕЛЯ ЕДИН ПРОБЛЕМ КОЙТО МИ НАПРАВИ КОЛАТА ВЧЕРА АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА КАЖЕ НЕЩО ПО ВЪПРОСА ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН. ЗНАЧИ ВЧЕРА СИ СМЕНИХ ВЪЗДУХОВОДА КЪМ ИНЖЕКЦИОНА ( ДЕБЕЛИЯ МАРКУЧ ОТГОРЕ НА ДВИГАТЕЛЯ КОЙТО ИЗЛИЗА ОТ ДЕБИТОМЕРА И ВЛИЗА В ИНЖЕКЦИОНА) СЛЕД СМЯНАТА КОЛАТА ЗАПОЧНА ДА ПРЕКЪСВА И ДА МЕНИ ОБОРОТИТЕ ,ПОЧНА ДА РАБОТИ НА 1000- 1 200 ОБОРОТА , ПОСЛЕ ПАДНАХА НА 200-300 И ИЗГАСНА ВЕДНЪЖ ИМА ПРЕКЪСВАНИЯ И ПО ВРЕМЕ НА ДВИЖЕНИЕ, АС ЛИЧНО ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ СЛЕД СМЯНАТА С НОВ МАРКУЧ СЪОИТВЕТНО СПИРАНЕТО НА ВЪЗДУХА КОЙТО Е ВЛИЗАЛ ПРЕЗ ЦЕПКИТЕ НА СТАРИЯ ОКАЗВА НЯКАКВО ВЛИЯНИЕ, АКО НЯКОЙ ИМА НЕЩО НА ПРЕДВИД ДА ДРАСНЕ 2 РЕДА БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: ПРОБЛЕМ: ВЪЗДУХОВОД КЪМ ИНЖЕКЦИОНА (СЛЕД ДЕБИТОМЕРА КОЙТ
Първо провери дали е включен куплунга с кабелите, който излиза от дебитомера. Стига да са стегнати скобите, няма от какво друго да бъде.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Някои мошеници когато ти продадат кола, на която двигателя засмуква въздух както в твоя случай от гофрирания маркуч, отварят дебитомера и му променят настройките, с оглед да подобрят състава на горивната смес. След смяна и уплътняване на системата, горивната смес е преобогатена и двигателя се дави, работи неустойчиво и накрая гасне.
- SILVER__ARROW
- Потребител
-
ДА , ДА ТОЧНО ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОС И АС МИСЛЯ ЧЕ Е ТОВА, НО ОТ ТУК НАСЕТНЕ ,ИМАШ ЛИ ИДЕЯ КВО ДА ПРВА ДИАГНОСТИКА МОЖЕ БИ ?!?!? .. ? САМ МОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ НЕЩО
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Провери наистина тая букса на дебитомера и ако не си сменял въздушен филтър смени и него.По това което обясняваш ми се струва че там някъде е проблема(около дебитомера).
- SILVER__ARROW
- Потребител
-
АМИ НА ТАЯ ЦЯЛАТА РАБОТА КОЯТО ИЗПИСАХ ДО ТУК ЗАБРАВИХ ДА КАЖА ЧЕ СЪМ С СПОРТЕН ФИЛТЪР , ДАЛИ ПЪК И ТОЙ ДОПЪЛНИТЕЛНО НЕ ОКАЗВА ВЛИЯНИЕ НА ПРОБЛЕМА 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
ивчо3 написа:Някои мошеници когато ти продадат кола, на която двигателя засмуква въздух както в твоя случай от гофрирания маркуч, отварят дебитомера и му променят настройките, с оглед да подобрят състава на горивната смес. След смяна и уплътняване на системата, горивната смес е преобогатена и двигателя се дави, работи неустойчиво и накрая гасне.
аз залагам на мнението на колегата

Колега на мене ми се беше нацепил целия маркуч и ми менеше оборотите.Работеше на високи убороти,но сега докато купа нов сам залепил тоя със изолир-бан и няма грижи.Не искам да те плаша обаче маи си за нов дебитомер.Не съм сигорен но виж и това като вариант.За да си 100% сигорен,диагностика и ще видиш.Искрено се надявам да не си за дебитомер щото са скъпички..
10 мнения
• Страница 1 от 1