Един ден се напих ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 31 Юли 2008, 23:55

BMWALPINA написа:
Anthony_J написа:В Сл. бряг видях табела на дискотека: "Не е разрешено влизането с анцузи, колкото и скъпи да са"

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

:shock: тва где ве :roll:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 01 Авг 2008, 1:31

Мога да ви распрявям за 2 години назад сяка събота или петак ама ще си замълча че ме е срам , само ще ви кажа че преди година или 2 така се напих в планет клуб в пловдив , че излезнах отвънка без да знам закво съм искал да говора по телефона с фонокартите ( сега не знам още дали го има има не съм обърнал внимание) та съм отишъл и съм заспал под него и моите приятели ме чакаха в един бар аз уж останах да платя сметката ама се донаквасих и към 1.30 единия доиде та си ме прибра а сметката се плати на другия ден защото въобще я бях забравил телефона също ми беше останал на бара добре че ме познават та са ми го прибрали и нямаше проблем . После като отидах сраааааааммммммм . Там съм се напивал поне още 100 пъти и се разни простотии бях поръчвал някви сирена един път после ги бях мачкал по земята уиски съм разливал да ни вървяло по вода кви ли не простотии :mhihi: редовен номер като се напия е като се кача в такси да му обесня че работя във фабрика за консерви и дали му мириша на риба че ще ходя при една п**** :mhihi: после се почва върви ли че искам и аз да фаштам такси ала бала :mhihi: друг редовен номер ми е като се напия да ходя в един бардак , в които никога не съм ебал няма и да еба , влизам , разглеждам , казвам че са бубараци и си тръгвам :mhihi: :mhihi: също като се напия ходя и по казина , влизам изигравам квото имам (главно в тримонциум) права крупиетата на гъс - квото ми доиде на устата и си заминавам . А по принцип като се накваця наи обичам да ми пускат цеца , та в пампорово в спаидер маи се казваше на перелик дискотеката им бях дал 500 лева за една вечер и цяла нощ цеца цеца цеца накрая бяхме само наща си компания :mhihi: :mhihi: :mhihi: на другия ден ме беше яд ама кво да се праи :mhihi: друга вечер с един приятел зарихме наи клуба в пловдив със салфетки - целия втори етаж и дето е падало долу половината първи трява да кача снимки сигурно фарлихме към 100 пакета ако не и повече :mhihi: :mhihi: селяния мошно :mhihi: :mhihi: има и още много по интересни ама не за пред хора :mhihi: това са избрани по културни... ааа забравих в наи клуб една вечер пак на пияно съблякахме танциорките чисто голи на едната и бърках в путката после и давах да си го опита :mhihi: ама вече нататак стават грозни картини да замълча е по добре
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 01 Авг 2008, 6:36

...колега, следващия път като решиш да се напиваш- викни ме за твой шофер! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 01 Авг 2008, 10:01

Аз май трябва да пусна тема "един ден не се напих...." :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 17 Фев 2009, 18:58

Отринах темата, защото като ми мине срама, ще разкажа какво ми се случи преди малко :( Пишете и вие нещо......... :confused:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 17 Фев 2009, 20:18

една от 10хил!..........отивам на морето преди доста години с един мускал! тва не е като да идеш с бмв-се едно си орал два дена-то и толко се пътуваше де с мускала! та стигам там,почти изпадам от вратата...!подават ми некво пиене и го излоквам -оказва се мастика ,която от тогава ,а и преди тва не съм лизвал! така се отрезах ,че са ме завели на плажа и съм тръгнал да плувам ,а една патка-приятелка на един от наще почна да се дави и аз спасявам и драйфам,спасявам и драйфам....!!! извядих я де,ма щех да умра и заспах от изтощение с краката във водата....!!!после са ме спасили и мене да не ме отнесе морето...!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Фев 2009, 20:22

ся като се замислих колко са много тия случки и ме заболя черния дроб :mhihi: :mhihi: :mhihi:

иначе дълга история накратко от скоро...събрахме се трима колеги в стаята един петък щот всички се разотидоха за уикенда по родните места и менюто беше 6 двулитровки едно шише бренди "Слънчев бряг" и малко "Облак" останал от предната седмица.
после "отидохме" на дискотека ама на мен само до там ми стигат спомените.
тва природата добре че е измислила Автопилот за пияни състояния!! :twisted:
на сутринта изпих около 2 литра вода на екс а кантара показваше 3 кила по-малко ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 17 Фев 2009, 20:28

Толкова много има , че не знам от къде да почна ... и за тва няма да почвам ... А на автора на темата - брат много внимавай със охраните на дискотеките - има някой охранители , които само чакат такива като тебе да се направят и ... после 6те се събудиш , не на другия ден , а на другия месец :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 17 Фев 2009, 20:38

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Фев 2009, 21:46

Малиии, ама и аз как съм се изказала :mhihi: редом до мъжете :mrgreen:

Чакайте сега...още ще ви разкажа.... :mhihi:

На един рожден ден, декември месец, студ....на майната си в някакъв квартал преди тунела на Люлин...едвам го намерихме, влизаме...компанията там, пиенето, музиката. Собственикът на заведението ни е приятел...абе всичко наред. Айде наздраве за рожденичката, айде още едно, по едно време си появяват едни кани с вино....неизвестно какво....та и с него....няма да ви споменават коктейлите ми от преди това :mhihi: ...та то станало към 2-3...айде да си ходиме....собственикът на заведението седи и ме чака на врата....нещо ме примамва...ама...пияна-заляна....ама не се давам без бой :mhihi: А на следващия ден...не знаех къде се намирам, така ми се моташе главата, че през 1 час си лягах да дописвам.

П.С И от такива моменти се раждат мъдрите разговори - с един приятел обсъждахме разликата м/у Х5 3.0д и Х5 3.5д :mhihi:
И също така....как едно Ламборгини взело разстоянието София-Бургас за 45 мин. :mrgreen: :weed:

Абе луда работа е това алкохолът.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 17 Фев 2009, 22:54

((:BuKcu:)) написа:........................
На един рожден ден, декември месец, студ....на майната си в някакъв квартал преди тунела на Люлин...едвам го намерихме, влизаме...компанията там, пиенето, музиката..........................

Алооооооооо, кой е тоя квартал на майната си, кажи да знаеме къде сме ;)
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Фев 2009, 22:57

((:BuKcu:)) написа:.собственикът на заведението седи и ме чака на врата....нещо ме примамва...ама...пияна-заляна....ама не се давам без бой :mhihi:
свършихте ли работа по приятелски ? Изображение
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 18 Фев 2009, 9:13

хихихих, хубава темичка, как съм и изпуснала до сега...
Те и мойте истории край нямат, само 2-3 ще разкажа ;) :uups:
Едно от най-безпаметните ми напивания е на 8-ми март, преди маса време... Та имах връзка няква с едно момче, после той с друга се хвана, тя все ме гледаше накриво кат се засечем... та до Великия женски празник. В една дискотека се засякохме, тя с него, аз... почти сама... и като седнахме с мацката на бара, едно бяло вино, ай, наздраве, те мъжете... за нищо не стават... не знам колко бутилки изпихме, ма по едно време така се отрезааххх... и Младежа ще ме прибира с колата... почти никъв спомен няям, докато на другия ден ми звъни и разправя - портфейла ти е в мен... Викам що бееее... ми вика изпуснала си го в колата. Не помниш ли - пред вас два часа се разправяхме, искаше да ми плащаш като на такси... и Пича най-накрая се върнал в дискотеката, ма мацката я нямало :mhihi: След тая случка, такова рязане на лентата... не пих поне 1 месец :mhihi:
Друг случай... цяла нощ вилняхме с една тайфа и си тръгваме към 6... и ще хващаме тролей... и аз викам, точно на Васил Левски, преди Попа... ский ся как се качва в тролей... Баммм, дърпам тирантите и тролея отваря вратите, шофьора отива да ги намества ония неща отзад и ние, хооп вътре... Хехех, пак така рано сутрин сме спирали на стоп трамвай, на Графа, между две спирки и ватмана взе, че спря и ни качи, хахаххаа
Голям срам беше веднъж посред нощите се прибирам и ... ръчкам ръчкам с ключа, пфуу, не мога да отключа, така не знам колко време, докато по едно време явно съм имала просветление и ... зацепих ,че това е долния етаж :mhihi: добре че не са се събудили съседите, да отворят и да отнеса някоя бухалка в тъмното... Е, не че съвсем скоро не го направих същия номер и на трезво... Голяма съм шматка! Идея няям как съм натиснала 3 ти вместо 4 ти етаж, и как не съм зацепила че слизам на 3-тия / то в асансьора иси има големи червени цифрички / къде ли ми е бил акъла/ и пак така, ръчкам с ключа и в момента, в който зацепвам, че бравата май не е мойта... съседката отваря отвътре и двете :shock: :shock: шах... тя решила, че Мъжа и се прибира, а аз... викам, лелеее... то с тия еднакви врати, пък те и същата изтривалка кат наща си беха купилииии... голям смях беше :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Имам още... ма...хайде по-нататък :mhihi: :uups:
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 18 Фев 2009, 9:22

Пиеници такиа.... Тц тц, целата тема сте :

Изображение

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 18 Фев 2009, 13:05

Evelin Cotsev написа:..................................е

Е те за теб легенди се носят :mhihi:

Допреди 3-4 месеца всяка събота ми беше приключение. Безброй срамни истории. Сещам се за две не толкова хард.
Бяхме за уикенда на една вила до Пловдив. Вечерта късно вече всички почти мат. Незнам откъде ми дойде на акъла да се кача на черешата в двора. Качването лесно. Слизането беше цирк. Най-долния клон на дървото беше на 2 метра от земята. Реших да се провисна на него и така да слезна. Не се получи. Така си полегнах че 20минути не можах да стана.
Другата история е от море 2007. Созопол. Всички сме пияни в Планета Пайнер Созопол. Компания 12 човека и тъкмо пристигат още 2 момичета. Платили си стаята и отивам с една приятелка да ги взимаме че не знаят нищо за Созопол. Засякохме се с хазяите на стълбите... каза да изчакаме девойките на пейката пред къщата. Все още бях културен и възпитан. Седнахме и си правим лайка и този излезна да прави проблем че много силно говорим. Хазяина изглеждаше като от трагикомедия: нисък, слаб, с очила тип бухъл. Страшна гледка. Заяде се.... обясних му набързо как стоят нещата. Последствията бяха добри за мен... момичетата ги изгониха, върнаха им парите и спаха в нашата стая.
Алкохола е занаят който се учи докато си жив. Нали знаете приказката : някои пият от радост, други от мъка, а трети от сутринта. :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата