Проблем с тягата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с тягата

Мнение от Дидо.ком » 31 Юли 2008, 22:10

здравейте колеги,имам един проблем с бавареца.При пуснат климатик нямам тяга на колата.Натискам гаста до край но уви , колата дори и не преварта гумите, а тя е все пак 150 коня.Не знам какво става,някой може ли да ми каже какжо става? :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 3,0 2008
Мечтае да кара: M5

Re: Проблем с тягата

Мнение от koldi bmw320 i » 31 Юли 2008, 23:42

Дидо.ком написа:здравейте колеги,имам един проблем с бавареца.При пуснат климатик нямам тяга на колата.Натискам гаста до край но уви , колата дори и не преварта гумите, а тя е все пак 150 коня.Не знам какво става,някой може ли да ми каже какжо става? :shock:
"Заменям жена-100 кг.,за две по 50кг.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Re: Проблем с тягата

Мнение от ивчо3 » 01 Авг 2008, 10:31

Дидо.ком написа:здравейте колеги,имам един проблем с бавареца.При пуснат климатик нямам тяга на колата.Натискам гаста до край но уви , колата дори и не преварта гумите, а тя е все пак 150 коня.Не знам какво става,някой може ли да ми каже какжо става? :shock:

И при мойта е така. Компресора на климатика намалява развъртането особено при по-ниски обороти. В твоя случай имаш предимство с пластмасовите колектори, които се слагат на шестаците. Топлият въздух засмукван от вентилатора не ги загрява така, както при другите метални всмукателни колектори. Особено на градско каране и включен климатик през лятото, като пипна с ръка колектора е загрял с температурата на двигателя. Това допълнително спъва автомобила.

Потребител
Аватар

Мнение от SILVER__ARROW » 01 Авг 2008, 10:37

КОЛЕГА СТРАННО НО ФАКТ , ИМАМ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ И АЗ А КОЛАТА Е 318 ИС 143 + ЧИП ТРЯБВА ДА Е КЪМ 160 КОНЯ , С КЛИМАТИКА Е МНОГО СПЪНАТА ДАЖЕ БЯХ СЕ ЗАЛЕТЯЛ ЗА ДИАГНОСТИКА НО ЯВНО Е НОРМАЛНО ТОВА

Назад към E36