Проблем с тягата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с тягата
здравейте колеги,имам един проблем с бавареца.При пуснат климатик нямам тяга на колата.Натискам гаста до край но уви , колата дори и не преварта гумите, а тя е все пак 150 коня.Не знам какво става,някой може ли да ми каже какжо става? 

- koldi bmw320 i
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 3,0 2008
- Мечтае да кара: M5
Re: Проблем с тягата
Дидо.ком написа:здравейте колеги,имам един проблем с бавареца.При пуснат климатик нямам тяга на колата.Натискам гаста до край но уви , колата дори и не преварта гумите, а тя е все пак 150 коня.Не знам какво става,някой може ли да ми каже какжо става?
"Заменям жена-100 кг.,за две по 50кг.
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Проблем с тягата
Дидо.ком написа:здравейте колеги,имам един проблем с бавареца.При пуснат климатик нямам тяга на колата.Натискам гаста до край но уви , колата дори и не преварта гумите, а тя е все пак 150 коня.Не знам какво става,някой може ли да ми каже какжо става?
И при мойта е така. Компресора на климатика намалява развъртането особено при по-ниски обороти. В твоя случай имаш предимство с пластмасовите колектори, които се слагат на шестаците. Топлият въздух засмукван от вентилатора не ги загрява така, както при другите метални всмукателни колектори. Особено на градско каране и включен климатик през лятото, като пипна с ръка колектора е загрял с температурата на двигателя. Това допълнително спъва автомобила.
- SILVER__ARROW
- Потребител
-
КОЛЕГА СТРАННО НО ФАКТ , ИМАМ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ И АЗ А КОЛАТА Е 318 ИС 143 + ЧИП ТРЯБВА ДА Е КЪМ 160 КОНЯ , С КЛИМАТИКА Е МНОГО СПЪНАТА ДАЖЕ БЯХ СЕ ЗАЛЕТЯЛ ЗА ДИАГНОСТИКА НО ЯВНО Е НОРМАЛНО ТОВА
4 мнения
• Страница 1 от 1