малко ел. HELP
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
малко ел. HELP
както вчера се изфуках че съм стегнал колата и така ме застигна лошото
та карам си аз и изведнъж почва да ми примигва (отвреме на време през интервали) червената лампа за акумулатора.
рестартира се дисплея на часовника при радиото и светнаха лампите на спирачките, АБС-са и АСЦ-то
обръщам за към майстора и след 2 км почна да пуши от двигателя
стигнах на въже при майстора свалихме сички кори и гледаме няма кабел да дава на късо пушенето изчезна
лампите продължават да светят (на акумолатора примигва)
сложихме друк акумолатор да видим тоз дефектирал ли е - същата работа
закачихме я на компа - никви грешки
мерим - зарежда нормално и кат примигне лампата тока почва да играе от 13.20 до 15 и пак се успокоява
в тия моенти на игра плафоните примигват и дисплея на часовника се рестартва и климатроника се включва
някви идей че не съм спал цяла нощ
та карам си аз и изведнъж почва да ми примигва (отвреме на време през интервали) червената лампа за акумулатора.
рестартира се дисплея на часовника при радиото и светнаха лампите на спирачките, АБС-са и АСЦ-то
обръщам за към майстора и след 2 км почна да пуши от двигателя

стигнах на въже при майстора свалихме сички кори и гледаме няма кабел да дава на късо пушенето изчезна
лампите продължават да светят (на акумолатора примигва)
сложихме друк акумолатор да видим тоз дефектирал ли е - същата работа
закачихме я на компа - никви грешки

мерим - зарежда нормално и кат примигне лампата тока почва да играе от 13.20 до 15 и пак се успокоява
в тия моенти на игра плафоните примигват и дисплея на часовника се рестартва и климатроника се включва

някви идей че не съм спал цяла нощ
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....реле регулатор на алтернатор
....лош контакт на клемите на акумулатора
- откъде точно пуши отпред?
....лош контакт на клемите на акумулатора
- откъде точно пуши отпред?
пушека идваше откъм страната на алтернатора
после (докат свалим корите за по добра видимост) изчезна
днес ще занеса алтернатора за преглед и ако трябва ремонт но питам има ли и други варианти нещо да е повредено за да ги прегледаме и тях
пп клемите изглеждаха ок
мисля при смяната на течностите при обслужването там беше полято малко с течноста на хидравликата
може ли тя да е прецакала алтернатора
после (докат свалим корите за по добра видимост) изчезна
днес ще занеса алтернатора за преглед и ако трябва ремонт но питам има ли и други варианти нещо да е повредено за да ги прегледаме и тях

пп клемите изглеждаха ок
мисля при смяната на течностите при обслужването там беше полято малко с течноста на хидравликата
може ли тя да е прецакала алтернатора
4 мнения
• Страница 1 от 1