новото М3 завива много....

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

новото М3 завива много....

Мнение от steeN » 06 Юли 2008, 12:24

за какво става въпрооооооооооооооос (втората част със слалома)...

http://www.sportauto-online.de/multimed ... grfgivqrbf

п.с. 11то видео...
Последна промяна steeN на 06 Юли 2008, 12:51, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Юли 2008, 12:45

:twisted: Миналата есен ,когато Роската Коларов даде и на мен и на брат ми да я караме на Дракон колата ,просто трепетликата ни държа повече от един ден :shock: Представям си какво е да й навикнеш и да можеш смело да я караш на поне 85% от възможностите й ...

Георги Пенчев
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivailo_Litsov » 12 Юли 2008, 20:08

абе не е само м3-ката,ма както и да е :mhihi:

http://www.sportauto-online.de/multimed ... grfgivqrbf

nomer 21
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 12 Юли 2008, 23:00

е виж го как се накланя и замята задница... няма място за сравнение.. дори s5 изглежда по добре. и за да не кажеш, че си въобразявам... ;)

Изображение

507 коня vs. 420 коня...

просто мерцедес си е мерцедес (но в лошия смисъл) ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivailo_Litsov » 31 Юли 2008, 21:10

[steeN] написа:е виж го как се накланя и замята задница... няма място за сравнение.. дори s5 изглежда по добре. и за да не кажеш, че си въобразявам... ;)

Изображение

507 коня vs. 420 коня...

просто мерцедес си е мерцедес (но в лошия смисъл) ;)

аз ли не виждам или на снимката е показано че МБ е по бърз от БМВ?
80 коня не са кой знае колко и въпреки това МБ с всичките си 100кг от горе и автоматична скоростна кутия ,дава доста добри резултати(разликата от време за смяна на предавките е само 20 милисекунди - нищожна, бмв-80ms MB-100ms ).
докато бмв се стремят да създават спортни автомобили,МБ залагат на комфорта и лукса(а спортна кола и комфорт трудно се съчетават) и въпреки това, пак се доближават до резултатите които показват бмв на писта,(защото те са най-добри само там ;) )
има какво да се каже по темата още,но не мисля да го превръщаме в спор :winky:
Последна промяна Ivailo_Litsov на 01 Авг 2008, 1:05, променена общо 3 пъти
Изображение Изображение

Потребител
Аватар
Кара: баси самолета
Мечтае да кара: още по-голям самолет

Мнение от Icko_sik » 01 Авг 2008, 0:14

да бягаш с тия раци.... признай си че караш Е30 ко се праиш :mhihi: що не си купиш 190ка нали са по-бързи :help: момчето не е напипало правилния форум да хвали МБ,не го обръщайте на спор :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivailo_Litsov » 01 Авг 2008, 0:22

Icko_sik написа:да бягаш с тия раци.... признай си че караш Е30 ко се праиш :mhihi: що не си купиш 190ка нали са по-бързи :help: момчето не е напипало правилния форум да хвали МБ,не го обръщайте на спор :D

еи малък зъблио аз съм си го признал че карам Е30, ама ти не си признаваш мишок,ти кво караш бе хахаххаха ОЛИМПИЯДА.убиваш ги.размени си бмв-то за някво ауди на газ ЩО???? - щото горяло по маалко и ускорява като РАК :mhihi: ,ти не си никакъв фен,и си тугнал да ми спориш аре кини мрака :mhihi:
Изображение Изображение

Потребител
Аватар
Кара: баси самолета
Мечтае да кара: още по-голям самолет

Мнение от Icko_sik » 01 Авг 2008, 0:25

Ivailo_Litsov написа:
Icko_sik написа:да бягаш с тия раци.... признай си че караш Е30 ко се праиш :mhihi: що не си купиш 190ка нали са по-бързи :help: момчето не е напипало правилния форум да хвали МБ,не го обръщайте на спор :D

еи малък зъблио аз съм си го признал че карам Е30, ама ти не си признаваш мишок,ти кво караш бе хахаххаха ОЛИМПИЯДА.убиваш ги.размени си бмв-то за някво ауди на газ ЩО???? - щото горяло по маалко и ускорява като РАК :mhihi: ,ти не си никакъв фен,и си тугнал да ми спориш аре кини мрака :mhihi:

Mercedes fen with BMW(временно)!!! ==> това сега ли го измисли бе "временно" :lol: размених ги щот ...316 за бога все едно москвич.. пък смятай щом вървяха заедно като ги пробвахме с твоето 320 :mhihi: :shock:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivailo_Litsov » 01 Авг 2008, 0:54

Icko_sik написа:.....:

няма смисъл да споря с теб,просто не си компетентен по въпроса :smoke: (не е като да пушиш дивачка),ти не можеш да различиш МБ124 от W201(да не говорим за моделите на БМВ)

тогава нямах гуми,ако мислиш че пласмасови 14-ки са гуми :shock:
ти да не си мислиш че 320-ките са самолети,но поне на ма моята са живи всичките й камили.
аре бягай в Бейджинг на олимпиадата Изображение
утре ще се видим :bchug:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 01 Авг 2008, 18:43

айде айде... ти виждал ли си интериора на тази кола... няма много общо с лукса ;) ако трябва да съм обективен, мерцедес стават все по-спортни, докато бмв все повече навлизат в тяхната територия... но да видим къде ще му излезе края.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivailo_Litsov » 04 Авг 2008, 1:57

[steeN] написа:айде айде... ти виждал ли си интериора на тази кола... няма много общо с лукса ;) ако трябва да съм обективен, мерцедес стават все по-спортни, докато бмв все повече навлизат в тяхната територия... но да видим къде ще му излезе края.

до някъде е така.
що се отнася до спортните модели на МБ наистина почват да се доближават до тези на бмв.
докато при всички останали(обикновенни) модели,бмв изобщо не се доближава до МБ.двете компании се стремят към различни желания на клиентите.не знам какво е,сигурно цел или стратегия на компанията.
возил съм се в няколко от последните модели на бмв х3,х5,Е90 някой и съм ги карал и всички имат много твърдо окачване и возят прекалено твърдо . 50% от комфорта е интериора ,кожата,ел седалки с подгрявания че и масажи :mhihi: ,компютрите,дисплеи всякакви електронни шукарии.А другата половина от комфорта е удоволствието от возенето,да преминеш голямо растояние без да ти падне далака от друсане.усещал съм го повярвай ми не е приятно,сигурно и ти знаеш какво е.на бмв им липсва точно това което МБ предлагат и са наи-добри в това.
и да не си помислите че е някакво налудничево внушение, не го мисля само аз.
вярно е ако тъгнеш да караш бясно и да даваш газ в завоите няма спор бмв имат предимство.

и те така ;)
Изображение Изображение

Назад към Видео