Един ден се напих ...
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз след като се отпих за три живота напред през времето на ученето ми в търново-са съм много кротък и спокоен...!!само дома пред жената и у кревата !! а на света гора и арбанаси май има мои бюстове-бронзови и надпис: човекът погълнал алкохол ,колкото р.Янтра!!!!!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ето и едно от моите преживелици, но предупреждавам, извратено е
Преди няколко години, май бях студент и отиваме група приятели на вилата на една мацка, нема да казвам къде и се почва бира, бира бира и скара, след 3-4 бири се боднахме в къшата за да продължим тържеството.
По важното е че бяхме предупредени да пазим градината чиста......иначе и да счупим нещо не е страшно толкова, ама.........
Та влезнахме вътре и един приятел отвори една литрова текила от неизвестна кучи марка и двамката като почнахме целата бутилка само с полвинка сол
и една паница с лимони, които по едно време си спомням че плюехме в същата паница и пак от там взимахме и си ги дъвчехме отново
. По некое време явно от много пеене, пиене и танцуване с кой ли не (по точно залитане, настъпване и блъскане) явно съм загубил съзнание и се събуждам на един стол и си викам ебаси немоа се поместа, по некое време пак съм паднал ама след тва дали съм станал незнам, според разказите:
Сме ходили в градината и сме взели косачката за трева и се накълвали ливадата както требва, осеяли сме я с бутилки, некой се е изсрал зад къщата, аз съм повърнал в кладенеца, щото явно ми е приличал на кофа
, а един френд се беше напил и се закачил на една ограда и неможеше да се откачи
Организатора на истирията и приятелката му се бяха напили така яко че той повърна до леглото и на сутринта и дигна ебати скандала, каква свиня е тя и как може да повърне там, а тя се засрами и извини шот нито единия, нито другия помнеше кой е повърнал всъщност
Реакцията на мацката на която беше вилата беше уникална и неописуема, но само мога да се похваля че аз я видях пръв защото се сабудих на пода в кухнята до мивката от крясъка и.
Явно съм лазил на четири крака в градината защото всички следи от кладенеца водеха до мен, а аз бях целия в кал, както и белите плочки по пода на кухнята, навсякъде имаше шишета, фасове, хартии от камината и кво ли не, а аз огромна цицина на главата. После ми казаха че някаде през ноща две приятелчета дето косили влезнали в кухнята аз съм бил седнал на масата и като съм ги видял съм понечил да кажа нещо ама съм повърнал на масата и съм паднал пак на стола, само дето не съм го уцелил

Преди няколко години, май бях студент и отиваме група приятели на вилата на една мацка, нема да казвам къде и се почва бира, бира бира и скара, след 3-4 бири се боднахме в къшата за да продължим тържеството.
По важното е че бяхме предупредени да пазим градината чиста......иначе и да счупим нещо не е страшно толкова, ама.........
Та влезнахме вътре и един приятел отвори една литрова текила от неизвестна кучи марка и двамката като почнахме целата бутилка само с полвинка сол

Сме ходили в градината и сме взели косачката за трева и се накълвали ливадата както требва, осеяли сме я с бутилки, некой се е изсрал зад къщата, аз съм повърнал в кладенеца, щото явно ми е приличал на кофа

Организатора на истирията и приятелката му се бяха напили така яко че той повърна до леглото и на сутринта и дигна ебати скандала, каква свиня е тя и как може да повърне там, а тя се засрами и извини шот нито единия, нито другия помнеше кой е повърнал всъщност

Реакцията на мацката на която беше вилата беше уникална и неописуема, но само мога да се похваля че аз я видях пръв защото се сабудих на пода в кухнята до мивката от крясъка и.

Явно съм лазил на четири крака в градината защото всички следи от кладенеца водеха до мен, а аз бях целия в кал, както и белите плочки по пода на кухнята, навсякъде имаше шишета, фасове, хартии от камината и кво ли не, а аз огромна цицина на главата. После ми казаха че някаде през ноща две приятелчета дето косили влезнали в кухнята аз съм бил седнал на масата и като съм ги видял съм понечил да кажа нещо ама съм повърнал на масата и съм паднал пак на стола, само дето не съм го уцелил

Последна промяна Dimo на 31 Юли 2008, 10:55, променена общо 1 път

sonny написа:Аз май съм най-на далавера, влизам в кръчмата, още с влизането 30 минути разправия със сервитьорката да ми донесе 13 фанти, щото си мисли, че няма ги платя. Изпивам половината за окло 15 минути, след това съм отгоре на масата, а след това се пеят пиянски песни на глас, я певицата се чуди как да ме надпее. След креа на бурната вечер си се качвам в колата и минавайки покрай куките им се пуля кат олигофрен. А ся кажете, кой мое ме стигне
Може да се пробваме,ама аз на кока кола.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
GVT написа:sonny написа: ........... Само ние двамата ли не пием в този форум.
Не бе тука никои не пие......направо куса............

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Dimo написа:... а един френд се беше напил и се закачил на една ограда и неможеше да се откачи![]()
...
хахахахахах тука вече припаднах от смях

Моята история: в 10ти срещу 11 клас лятото бяхме на гости на брачеда. Живее у комплексо в бл. 62 (квартал на Враца). Та събрахме се и започнахме прилично бира, бира, бира, бира, бира - после бирата свърши. Взехме още една каса и пак бира, бира, бира и равносметката беше 2 каси бира на 4 човека, аз, брачеда, един приятел и сестра му на тоя приятел. След осмата не съм ги броил. Както се бяхме напили на кучета, брачеда извади една цаца от фурната, сигурно беше на 1 седмица. Меришеше на гранясало, ама бяхме много гладни и продължихме на "развалена цаца" и бира. По едно време докато бях легнал на дивана в на едно момиче краката и бях полу-жив изповръщах половин кило цаца. Всичко стана ГЛАВИ ОТ ЦАЦА и БИРА. Смрад! Тая скача и пищи нещо "ааа, тоя ме оповръща" а аз безсилен, останах да си лежим в повърнатото. Спомням си и думите на брачеда, "гледай го бе, да го бия ли, кво да го правя, ама нали ми е брачед..." и така ме сложиха да си легна на другия диван. Другото момче, което беше на партито, през това време повръща през прозореца и направил всичко от 6-я до 3-я етаж в ГЛАВИ ОТ ЦАЦА

Абе общо взето грозна работа. От тогава цаца не ям!

заглавие: БИРА И ГЛАВИ ОТ ЦАЦА
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
И мойта не е лесна..
2004 или 2005 бяхме с един авер в Боровец на една конференция на БАН (там за най-умните
) и вече сме си представили проекта за един сайт за автомобили, доволни от свършената работа ще ходим на дискотека в хотел Самоков (май така се казваше). Почваме на някви Собиески водки, дето не им знаем цената, РедБул-и, домашна ракия 2 литра..
Та вече доволно пияни, качили сме се на пилона с моя човек, дивеем, в дискотеката са и разни професори и други мозъци от БАН, дето не можеш да си представиш, че могат и те да са такива говеда като се напият
Сервитьорката идва при мене да опрайм сметката (една водка е 10лв, ние бяхме изпили много..) и викам и аз - чакай, че парите са в моя човек... след 20мин идва оня и вика "тая иска да плащаме и и казах, че парите са в теме.. и така 4-5 пъти "парите са в него" докато не и платихме.
В един момент вече съм толкова зле, че съм се съблякъл гол до кръста и играя някви бесни кючеци
, търкалям се по пода на дискотеката и не ме е.е от никой..
Почва да ми се повдига и викам на моя човек да ме изпрати до нашия хотел, че не съм добре.. тръгва той с мен, минаваме първите стъпала и ме пита - ще се оправиш ли до хотела? - Да вее, как добре съм.. минаваме следващите - ще се оправиш ли? - Ем чи сигурно.. Минаваме последните и стигаме до входа на хотела, в който е дискотеката - Ще се оправиш ли? - Нееееее......
Тръгваме ние към нашия хотел, тоя ме подпира да не падна, стигаме до наща стая, бърка си в джоба за ключ - нанайци - ключа останал в якето му в дискотеката... Ходи лопа по вратата на един старши асистент ли къф беше, дето бяхме с него, че да остана в неговата стая, докато той отиде за ключа и се провежда следния разговор: -Вземи го тоя при тебе, че забравих ключа (бута ме към него). -Не го ща тоя пияния тука (бута ме обратно).. накрая се смили над мен и ме пусна, като моя човек "ей сега ще се върне с ключа". Аз се запътвам към тоалетната да свърша една работа
и асистента ми вика - само недей да повръщаш! -Няма бе, добре съм..
.
После не помня какво е ставало, но се озовавам в мойта стая (казаха ми, че асистента е взел резервния ключ от рецепцията), отваря вратата авера ми и ме гледа опулен и вика - Ко прайш тука бе (той беше по-ушашавен и от мен..)..
На сутринта трябваше да ходим да слушаме лекции на някво ненормалници и аз с кутия натурален сок обикалям и не смея да сваля тумните очила, че да не ме разпознае някой от снощи
Друга случка - пак в същата дискотека, но на следващата конференцищя, т.е. следващата година.
Сички сме мн пияни, ама тоя път се държа! Като си тръгвахме от диското не можем да намерим един приятел, никой не го знае къде е! Сутринта го виждам в кафето супер размазан, абе не прилича на човек и го питам - Къде изчезна снощи бе човек?! А той влязъл в тоалетната да драйфа и заспал над тоалетната чиния
Сутринта като се събудил бил заключен в кенефа и една чистачка му отворила, след като чула бясното блъскане по вратата
Версията за пред хората беше, че е спал в стаята на някакви украинки
Имал съм и напиване с вино (само веднъж 2л Мераклийско и после никви спомени..) На сутринта като се събудих бях на дивана в хола (не знам как съм се озовал там), ставам и гледам - повърня по килима... вихам бах маа му, няма да ходя на даскало, ще се чисти.. Тъкмо съм поизчистил килима и отивам в мойта стая да видя кой е из IRC (тогава още влизах там). Отварям вратата - смрад на бъчва! Отивам на компа - мишката се е одавила във вино, цялото бюро беше заляно, чашата гътната, отзад тапетите червени (явно вино
).. Та цял ден чистих и ми се драйфаше от миризмата, която беше плъзнала из целия апартамент...
Ай стига толкос, че ще оставя лошо впечатление
2004 или 2005 бяхме с един авер в Боровец на една конференция на БАН (там за най-умните

Та вече доволно пияни, качили сме се на пилона с моя човек, дивеем, в дискотеката са и разни професори и други мозъци от БАН, дето не можеш да си представиш, че могат и те да са такива говеда като се напият

Сервитьорката идва при мене да опрайм сметката (една водка е 10лв, ние бяхме изпили много..) и викам и аз - чакай, че парите са в моя човек... след 20мин идва оня и вика "тая иска да плащаме и и казах, че парите са в теме.. и така 4-5 пъти "парите са в него" докато не и платихме.
В един момент вече съм толкова зле, че съм се съблякъл гол до кръста и играя някви бесни кючеци

Почва да ми се повдига и викам на моя човек да ме изпрати до нашия хотел, че не съм добре.. тръгва той с мен, минаваме първите стъпала и ме пита - ще се оправиш ли до хотела? - Да вее, как добре съм.. минаваме следващите - ще се оправиш ли? - Ем чи сигурно.. Минаваме последните и стигаме до входа на хотела, в който е дискотеката - Ще се оправиш ли? - Нееееее......

Тръгваме ние към нашия хотел, тоя ме подпира да не падна, стигаме до наща стая, бърка си в джоба за ключ - нанайци - ключа останал в якето му в дискотеката... Ходи лопа по вратата на един старши асистент ли къф беше, дето бяхме с него, че да остана в неговата стая, докато той отиде за ключа и се провежда следния разговор: -Вземи го тоя при тебе, че забравих ключа (бута ме към него). -Не го ща тоя пияния тука (бута ме обратно).. накрая се смили над мен и ме пусна, като моя човек "ей сега ще се върне с ключа". Аз се запътвам към тоалетната да свърша една работа

После не помня какво е ставало, но се озовавам в мойта стая (казаха ми, че асистента е взел резервния ключ от рецепцията), отваря вратата авера ми и ме гледа опулен и вика - Ко прайш тука бе (той беше по-ушашавен и от мен..)..
На сутринта трябваше да ходим да слушаме лекции на някво ненормалници и аз с кутия натурален сок обикалям и не смея да сваля тумните очила, че да не ме разпознае някой от снощи

Друга случка - пак в същата дискотека, но на следващата конференцищя, т.е. следващата година.
Сички сме мн пияни, ама тоя път се държа! Като си тръгвахме от диското не можем да намерим един приятел, никой не го знае къде е! Сутринта го виждам в кафето супер размазан, абе не прилича на човек и го питам - Къде изчезна снощи бе човек?! А той влязъл в тоалетната да драйфа и заспал над тоалетната чиния

Имал съм и напиване с вино (само веднъж 2л Мераклийско и после никви спомени..) На сутринта като се събудих бях на дивана в хола (не знам как съм се озовал там), ставам и гледам - повърня по килима... вихам бах маа му, няма да ходя на даскало, ще се чисти.. Тъкмо съм поизчистил килима и отивам в мойта стая да видя кой е из IRC (тогава още влизах там). Отварям вратата - смрад на бъчва! Отивам на компа - мишката се е одавила във вино, цялото бюро беше заляно, чашата гътната, отзад тапетите червени (явно вино

Ай стига толкос, че ще оставя лошо впечатление

Dimo написа: а един френд се беше напил и се закачил на една ограда и неможеше да се откачи![]()
мда, по другите описания съдя че не съм бил на същата вила, но на друга съм го правил тоз номер с оградата - беше и в едно дере, с тръни, та хем се катурнах, хем на оградата се нанизах, хем после не мога да излеза от тръните - викал съм сигурно половин час с пияно гърло некой да ме намери, ама кой ше ме чуе - надънили хеви метъл, по едно време почвах да се надявам да дойде някой да повръща в дерето, че да ме види

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
спираме с автобуса слизат съученичките приятелчетата (9 клас ) аз и един фр със 3 огромни куфара единия със усилвател и колони , другия принадлежностите на 2-мата 3-тия с 4 10 литрови бутилки наредени като азотни в багажник на кола от бързи яросни 2 от тубите бяла слива на 3 месеца 47 градуса , 1 микс компоти джанки първаци и парцуца от миналата година - 48 градуса и 1 бутилка 45 градуса ябълкова ... 1 вечер плаж 2 бирички надуто шкембе -> проблеми с плуването и лош вкус при гълтане на вода - изкъпахме се и се започна една дълга и тежка нощ
1.Зарибявахме съученичките - резултата беше плачевен - видяхме , че няма да се ебе ...
2.почнахме 5 човека с 2 двулитровки шуменско
3. някои извади едно слимарче филма беше пълен
4. сръбско , гръцко 3 кила домати 3 кила краставици 300 гр сирене и по 500 ракия на човек филма беше пълен
5. 300 облак още с кристалите за мен
вече започвам с цитати от свидетели
6. Влизане с взлом в учителската стая с бутилка ракия в ръка и нож търсейки баща ми (свикнал съм да пия с него и аз изкарвам ракията от хладилника и му нося нож да нареже мезето)
7. Опит за изнасилване на 3 момичета
8. Опит за летене от сълбите в една саксия (неуспешен - 2 белега)
9. Започнал съм да играя цс на живо - безмалко да ям бой
10. За да покажа колко съм трезвен съм правил кълбета на леглата
11. намери ли са ме пак на масата - очистил квото е останало по чашките
12. Полу безсъзнание
13. Заспал перпендикулярно на леглото пикаеки под него и повръщайки под възглавницата
14. Изблици на агресия насочени към всички
15. Завързан с колани , успешно усмирен и почти заспал
16. Мн тежък следвъщ ден ...
Резултати:7 нощувки яко парти
Загуби:стомашни сокове , достойнство , 40 - литра ракия - 3-5 л облак , промишлени количества бира и милиарди мозъчни клетки

1.Зарибявахме съученичките - резултата беше плачевен - видяхме , че няма да се ебе ...
2.почнахме 5 човека с 2 двулитровки шуменско
3. някои извади едно слимарче филма беше пълен
4. сръбско , гръцко 3 кила домати 3 кила краставици 300 гр сирене и по 500 ракия на човек филма беше пълен
5. 300 облак още с кристалите за мен
вече започвам с цитати от свидетели
6. Влизане с взлом в учителската стая с бутилка ракия в ръка и нож търсейки баща ми (свикнал съм да пия с него и аз изкарвам ракията от хладилника и му нося нож да нареже мезето)
7. Опит за изнасилване на 3 момичета
8. Опит за летене от сълбите в една саксия (неуспешен - 2 белега)
9. Започнал съм да играя цс на живо - безмалко да ям бой
10. За да покажа колко съм трезвен съм правил кълбета на леглата
11. намери ли са ме пак на масата - очистил квото е останало по чашките
12. Полу безсъзнание
13. Заспал перпендикулярно на леглото пикаеки под него и повръщайки под възглавницата
14. Изблици на агресия насочени към всички
15. Завързан с колани , успешно усмирен и почти заспал
16. Мн тежък следвъщ ден ...
Резултати:7 нощувки яко парти
Загуби:стомашни сокове , достойнство , 40 - литра ракия - 3-5 л облак , промишлени количества бира и милиарди мозъчни клетки

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
само ще кажа,че стаята на хотела детт я оставих,остана с табелка`в ремонт` 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Явно в Китен пускат с офицално облекло (анцунг). В Сл. бряг видях табела на дискотека: "Не е разрешено влизането с анцузи, колкото и скъпи да са"
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Anthony_J написа:Явно в Китен пускат с офицално облекло (анцунг). В Сл. бряг видях табела на дискотека: "Не е разрешено влизането с анцузи, колкото и скъпи да са"