Чалга!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Чалга?

За
51
19%
Против
125
47%
Дай ракията!
91
34%

Общо гласове : 267
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 31 Юли 2008, 14:43

Абе колега мани ги тия лицемери !!! Тва като еидн френд на една абиторриентска... Човека твърди, че не понася чалга и всякакъв такъв вид музика, но на абиториентската на едно наше приятелче се напи, като свиня и мяташе гюбеци на масата на кючека Буболечка :mhihi: , а аз колкото и да съм пиян пуснат ли ми Хаус нема да почнем да кофееем заеби !!!

Аватар

Мнение от saarak » 31 Юли 2008, 15:22

BMW_325 TDS написа:Абе за кво пускахте тая тема, сумати глупости се изговория !!! Чалгата била провалила младото поколение :mhihi: СМЕХ ГОЛЕМ - абе хора вие чувате ли се какво говорите ?? Чалгарите били провалени- Боже господи !!! А какво да слушам и гледам а ??- Някакви ХИПИТА с далги коси, пиърсинг и 3 кила железо по тех , с вериги и накрая на концерта каде си чупат китарките :banghead: !! И ква музика прават- някакви нечленоразделни звуци ! Или пък тва чудо наречено ХАУС- те тва, като го чуем имам чувството че марсианците са дошли на Земята! Направо ви се чудим на акъла. Тая музика може да доведе до изтъпяване, а не чалгата !!! Съгласен съм, че и в чалгата има доста тъпи и измислени песни , но това само може да ме разсмее, а не да оглупея от него :ahah: Аз лоши хора слушашти сръбско, гръцко, чалга и кръчмарска музика не съм видел !!! Се са веселяци и пичове по природа ;) Само моля ви не говорете глупости, щото е смешно !! Как може да навреди песен като например на Румяна ( бог да я прости )- Камбаните звънят на млад човек обяснете ми ???? Абе ора слушайте си там английските и американски отрепки и не плювайте!!! Като не ви аресва не слушайте, ама не се налагайте

Колега, ще ме извиняваш, ама точно с това си мнение много подкрепяш тия които плюят срещу чалгарите. Може да не харесвам тази музика, но уважавам личното ти мнение. Аз може да нямам много добри музикални познания, обаче да разправяш ти за хипитата дето били с по 3 кила пиърсинги и че тия дето слушат хаус са ги отвлекли извънземните меко казано се излагаш. А твоя френд на абиторриентска (каквото и да значи това) ... не мисля, че има нужда от коментар.

РЕСПЕКТ !
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 31 Юли 2008, 17:59

ахахаха
какви хора подкрепят чалгата..... :mhihi:
BMW_325 TDS
явно и ти виждаш себе си в песните :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 31 Юли 2008, 18:44

Малиииииии....тука си ни нахраниха здравата :mhihi: досега не съм се забавлявал толкова колкото по чалготеките :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 31 Юли 2008, 20:12

hemicharger написа:Малиииииии....тука си ни нахраниха здравата :mhihi: досега не съм се забавлявал толкова колкото по чалготеките :mhihi:

Да,доста хора се понахраниха тука :mhihi:
Като гледам май,чалга феновете са по благозвучни в изказванията за разлика от античалгарите.Май трябваше да се уважава мнението на всеки нормален или нещо съм в грешна посока.

Един поздрав от мен за всички със една песен с доста добър текст,аранжимент и добре изпята.Уникална певица с уникален глас за която смесването на стиловете е едно забавление и умение разбира се ;)

http://vbox7.com/play:cfb55d61
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 31 Юли 2008, 20:24

ПРОТИВ!
Поради достатъчно причини, най-основната от които - излъчва простотия! :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 31 Юли 2008, 20:30

доста плоска изработка ,баце

:puke:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 31 Юли 2008, 20:30

KIARA_G написа:ПРОТИВ!
Поради достатъчно причини, най-основната от които - излъчва простотия! :mhihi:

Друго е да гледаш некоя маймуна по мтв :mhihi:

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 31 Юли 2008, 20:39

Големи хора голема работа било селско,било простотия мразели я ми мразете я аз па си я обичам и си се напивам на чалга и работа ми върви и всичко ми е точно не мога да седна да вечерям и некакви с дълги коси и черни нокти да ми кряскат на главата или да слушам некаква музика каде имаш чувството че ше ти се откачи главата ама не казвам че е простотия или безмислица въпрос на вкус ние не плюем вашата музика вие не плюйте нашата 90% от неслушащите чалга говорят против нея и само 10 от слушащите против другата музика

А на мойте хора наздраве и знаете утре пак на маймуна!!
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 31 Юли 2008, 20:40

Големи хора голема работа било селско,било простотия мразели я ми мразете я аз па си я обичам и си се напивам на чалга и работа ми върви и всичко ми е точно не мога да седна да вечерям и некакви с дълги коси и черни нокти да ми кряскат на главата или да слушам некаква музика каде имаш чувството че ше ти се откачи главата ама не казвам че е простотия или безмислица въпрос на вкус ние не плюем вашата музика вие не плюйте нашата 90% от неслушащите чалга говорят против нея и само 10 от слушащите против другата музика

А на мойте хора наздраве и знаете утре пак на маймуна!!
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 31 Юли 2008, 20:43

Айде кат сте такиа разбирачи,поздрав :mhihi:

http://www.vbox7.com/play:f8781000

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 31 Юли 2008, 20:45

Абе колега, манииии не задевай колежката !!! Тя иска да е модерна и да става все по интелегентна и ще си слуша печки по MTV, а пък ние ще деградираме покрай чалгата

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 31 Юли 2008, 20:53

ебаси тези които неслушат явно слушат таино 95% се кефят нема какво да се лъжем аз чалга никога и друса гъз след 10 мин :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 31 Юли 2008, 21:04

Значи чалгата в най-класически вариант-долнопробно маане-просто ненавиждам! Това не може да се слуша. Обаче повечето фолк песни в момента всъщност са доста комерсиални и са, според мен, по-скоро диско песни с повечко фолк елементи :D Което веднага ги вкарва в графата чалга де..Обаче много се дразня на песни от типа на Бубулечка кючек, просто защото излиза нещо ново, като гореспоменатата песен и всичко живо се "кефи", защото са чули, че е готино. Абе в крайна сметка най-важното е човек да не се ограничава, все пак това е музика. Чуйте някоя дълбоко ъндърграунд норвежка блек-дет банда и веднага чалгата ще ви стане люБИМА :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325 TDS » 31 Юли 2008, 21:11

Абе пущи си Made в Румъния и не го мисли :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата