Сервиз Където Разбират от BMW-та ....Къде?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Сервиз Където Разбират от BMW-та ....Къде?
Здравейте, попрегледах темите , но не видях някъде инфо за сервизи където могат да обслужат колата ми.. /може и да съм пропуснал извинявам се но...
/
Единствената тема която намерих беше за Сервиза на Ники (SACHS) , и веднага му се обадих но момчето просто каза че няма възможност месец напред да я погледне тъй като имал 20 бмв-та и искал да ходи на море човека, разбирам го, а искам да го оправя проблема до седмица-две...,
Имам проблем с ел. стъклата на е36-цата лявото и дясното ..., и искам да я закарам в сервиз да ги оправят.., но искам да е някъде където поне малко са се занимавали или поне ще го направят добре , просто неискам някой майстор тепърва да разучава механизма на ел. стъклата на е36 купе, дано ме разбирате.
Моля за телефони или адреси. Благодаря.

Единствената тема която намерих беше за Сервиза на Ники (SACHS) , и веднага му се обадих но момчето просто каза че няма възможност месец напред да я погледне тъй като имал 20 бмв-та и искал да ходи на море човека, разбирам го, а искам да го оправя проблема до седмица-две...,
Имам проблем с ел. стъклата на е36-цата лявото и дясното ..., и искам да я закарам в сервиз да ги оправят.., но искам да е някъде където поне малко са се занимавали или поне ще го направят добре , просто неискам някой майстор тепърва да разучава механизма на ел. стъклата на е36 купе, дано ме разбирате.
Моля за телефони или адреси. Благодаря.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Колега, последниа път ходих тук http://www.blaze-auto.com/ , правих ремонт на окачването + ролки и ремъци, останах доволен. Какво ти има на стъклата, ако е нещо дребно, всеки жичкаджия ще ти свърши работа.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- skate
- младши ентусиаст
-
BFM написа:Колега, последниа път ходих тук http://www.blaze-auto.com/ , правих ремонт на окачването + ролки и ремъци, останах доволен. Какво ти има на стъклата, ако е нещо дребно, всеки жичкаджия ще ти свърши работа.
Мисля че е нещо от механизмите :/ нз..., токущо и аз видях рекламата-банера отгоре в форума на тези Blaze-Auto , ей сега ще им звънна.
И друго : Намерих инфо за Сервизите.., то си имало специален раздел в форума (Сервизно обслужване на БМВ).. Извинявам се за темата.
Благодаря.

ПС: И все пак ако някой препоръча ще съм благодарен.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Никола Дановски бате...няма друго място,където можеш да си пиеш бирата с майстора и да имате общи теми...
Другаде не съм срещнал такова отношение,а и другаде колите ми не ходят

- skate
- младши ентусиаст
-
///MapTo написа:Никола Дановски бате...няма друго място,където можеш да си пиеш бирата с майстора и да имате общи теми...
Споделям мнението ти, но просто е много зает.. каза ми най-рано след половин месец ,.... а исках в най-скоро време да ги оправя понеже е жега и без стъкла е гадно...

На Симеоновско шосе N6 зад автокъща Юникорно, точно срещу лръстовището на Геме Димитров и Симеоновско шосе. Лъчо и Явор са хората, аз там си оправям и двете бимички и съм доста доволен от тях, няма вариантите със тел и поксипол, няма варианта с турските части и прочее простотии...няма проблем да ти сложат частите които ти им донесеш но тогава не ти дават гаранция
На мен 1 път ми дефектира водната помпа ( пластмасовата ) 1 месец след като ми я смениха и новата помпа+труда по слагането и ми излезе сумарно 6лв ( 4 кафета и малко бакшиш за момичето )
Телефон давам само на Лично Съобщение, ако те интересува драсни ми 1...а и хората се занимават само с BMW поне в близките 8 години не са преставали
На мен 1 път ми дефектира водната помпа ( пластмасовата ) 1 месец след като ми я смениха и новата помпа+труда по слагането и ми излезе сумарно 6лв ( 4 кафета и малко бакшиш за момичето )
Телефон давам само на Лично Съобщение, ако те интересува драсни ми 1...а и хората се занимават само с BMW поне в близките 8 години не са преставали
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- skate
- младши ентусиаст
-
[Georgi] написа:За стъклата имало някакви майстори в Княжево. Тук четох че някой колега е останал доволен, ама не мога да изровя темата.
Точно с тях се свързах

Инфо > http://www.mikrondocev.com/
9 мнения
• Страница 1 от 1