Дайте ми съвет какво да правя.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
Дайте ми съвет какво да правя.
Здравейте на всички,интересува ме има ли някакъв признак по който се разбира че Виско Съединителя е за смяна.Срелката на водата с двама души и багаж ми е била максимум една идея по в дясно в най-големите жеги тази година при икачване на Витоша до Ветровала а там пътя е много зле кара се на 2-ра предавка,също и при Петрухан бе същото,понякога и в Софийските задръствания, а аз крам малката печка е36 318 тдс комби 98 г.Имам един приател който се занимава само с БМВ-та и той тества моето Виско като ме накара да запаля колата и се опита да хване перката и да я задържи но не успя(което е бил добър признак) накара ме да загася двигателя и ме викна перката имаше енерция и не спря бързо(което е бил лош признак) засега работела но щяла да ме предаде когато най-малко очаквам,водна помпа не съм сменял също нито термустат но предполагам че горепосочените препятсвия за малката печка са били достатъчен тест,кажете колеги вие как мислите,предварително ви благодаря.
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Тия три неща се сменят по дифулт при покупка на такъв автомобил
Виското не е проблем и да не го смениш,то ти е нужно само в баир когато я тормозиш много,ако катериш леко няма да я прегрееш
Но водна помпа и термостат са си задължителни
Не казвам да не си сменяш виското ,просто то може да изчака,ако имаш финансово затруднение
ако не ти е проблем го смени и него 

Виското не е проблем и да не го смениш,то ти е нужно само в баир когато я тормозиш много,ако катериш леко няма да я прегрееш

Но водна помпа и термостат са си задължителни

Не казвам да не си сменяш виското ,просто то може да изчака,ако имаш финансово затруднение

- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
И аз имах същия проблем,след смяната на термостата всичко вече е наред,така че започни от термостата,най евтин е и сигурно е тръгнал вече.Ще те прецака някъде!!!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1