E36 za 4000?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
E36 za 4000?
Здравейте колеги.Един приятел се нави да си купи Е36-318ТДС.Колата е италиянка,по думите на собственика 96-та година,някви екстри ала бала+2-зонов климатроник,и това на обявена цена 4000 лв(предполагам че може да се свали тая цена малко).Та въпроса е,че ми се вижда прекалено евтина.Къде да гледам за мизерия по колата

Звучи като една голяма мизерия мен ако питаш. 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
6-та година,някви екстри ала бала+2-зонов климатроник
Искаш ли да се хванем на бас че става въпрос за аналоговия не за дигиталния?

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Къде да гледаш, много трудно може някой да ти каже, при всички случай трябва да се направи диагностика, иначе каквото и да гледаш е лотария, все пак ето за какво се сещам по ходовата част(само там се вижда с просто око):
-отпред и отзад тампони, биалетки, шарнири, амортесьори(ако са заминали тези неща да си приготви към 1200 лв)
- хидравличната рейка- ако е тръгнала нова е към 1300 лв, рециклира се за 200
другото го виж в темата често срещани проблеми при е36
-отпред и отзад тампони, биалетки, шарнири, амортесьори(ако са заминали тези неща да си приготви към 1200 лв)
- хидравличната рейка- ако е тръгнала нова е към 1300 лв, рециклира се за 200
другото го виж в темата често срещани проблеми при е36
- onicks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 520i
,
прекалено е ефтина за да е истина аз взех моята бима за 8000 лв също италянка миналата година по това време и е 318 тдс 98 г.с дигиталния клт. но без джанти музика и ангелски очи виж в галерята ми и досега не съм имал проблеми с нея само консомативи.
Последна промяна onicks на 31 Юли 2008, 10:50, променена общо 1 път
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
а ти де видя 4е е казал 4е е другNukem написа:6-та година,някви екстри ала бала+2-зонов климатроник
Искаш ли да се хванем на бас че става въпрос за аналоговия не за дигиталния?

таз цена в италия ли е или е крайна цена до тук?
- Nukem
- старши ентусиаст
-
а ти де видя 4е е казал 4е е друг Rolling Eyes
таз цена в италия ли е или е крайна цена до тук?
Нали се сещаш колега че ако е по vin 96-та,ще е с дигиталния това имах предвид,но явно ти не си ме разбрал!

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае вече кво ли не се внася и продава... един познат си купи '93 машина 318iS Coupe за 3800лв.... с климатроник с врътките... маторя работи прилично, засега окачването се държи прилично, седалките май не стават, с калъфи са... ма за тия пари..... има тук-там по нещо за правене, ма 3800лв.... ебаси...
- Nukem
- старши ентусиаст
-

Kолеги на пътя между Димитровград и Хасково в една автокъща видях:
97-ма,дигиталната клима,316и,с цялата генерация на remus,малкия борд и лети джанти!
Цена-5500 с възможен коментар!!!!!
Сега разбира се имаше забележки,леки язвички по боята,малко скъсано по седалките но общо взето нищо фатално,леко потракваше нещо от мотора ,но не е смяняно маслото и може да е редичко,но звука от генерацията е страшен!
ми интересното е че е с дигиталния климатроник(с + и - дето е)и по купето не се вижда нещо сериозно.Само 1 нещо ме притеснява-малко по-шумна ми се струва ма не съм сигурен дали тоя мотор не работи така....
п.с. проверих вин-а и наистина се оказа април 96-та
Последна промяна тити на 04 Авг 2008, 17:30, променена общо 1 път
- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
снимай я и пусни снимките тук за да се разиска козметично коя е годината й и колко е карана и т.н
едва ли за тея пари ше е полирана и салона ще е оправян сичко ще си излезе..
а моторя си дрънка яко имам едно съседче дето редовно си трака, тва да не те притеснява, но си я заведи някъде да я погледнат под капака, окачването после за една 1000-ка ако не е добро и сичко друго е наред можеш да си го смениш, така че да не ти е определящ фактор.
ако държиш на дизел в продава се разрови има една синя 318 със екстри и бял кожен салон на много добри пари.

едва ли за тея пари ше е полирана и салона ще е оправян сичко ще си излезе..
а моторя си дрънка яко имам едно съседче дето редовно си трака, тва да не те притеснява, но си я заведи някъде да я погледнат под капака, окачването после за една 1000-ка ако не е добро и сичко друго е наред можеш да си го смениш, така че да не ти е определящ фактор.
ако държиш на дизел в продава се разрови има една синя 318 със екстри и бял кожен салон на много добри пари.

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
тити написа:ми интересното е че е с дигиталния климатроник(с + и - дето е)и по купето не се вижда нещо сериозно.Само 1 нещо ме притеснява-малко по-шумна ми се струва ма не съм сигурен дали тоя мотор не работи така....
интервнцията от климатика с врътките към климатроника дигиталния е възможна и не е много трудна,а сигорно е с часовника отдоло без борд,цената става за 318тдс,без кожичка и борд

- fedoracore
- старши ентусиаст
-
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2