съединител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bary
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 , Mercedes- Benz E270 CDI
съединител
Имам следния проблем- педала на съединителя от 1-2 дни започна да прави следния проблем: когато се натиска до долу се усеща на моменти някакво съпротивление и се чува лек скърцащ звук. Отделя нормално и не боксува.Това от фрикциония диск ли идва или от хидравликата? Предварително благодаря
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Ми колега до колкото знам на БМВ-тата рано или късно педала на съединителя се разскърцва ( точно на мясотот на захващане ... и при мен скърца... сега дали при теб скърцането е от там е друг въпрос...) А за съпротивлението ... колко е силно , как го чувстваш? Ако не е много силно съпротивлението може да е точно от липса на мазилце там (гресчица например) ... ама ако е много 

- bary
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 , Mercedes- Benz E270 CDI
По начало педала на съединителя когато го натискам до долу е не много мек и не много твърд- както е нормално, но сега все едно в системата има въздух и като го натисна до край се избутват мехурчета и се чува шум. Въпросното съпротивление не е много голямо
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
А случайно още един тъп въпрос от мен. Къде зацепва педала като включиш на скорост ? и си намери дружка да ти натиска и отпуска педала, а ти виж отдолу маркуча м/у 2-те помпи да не би да прави ластици, е ще ти трябва канал за тази процедура.
6 мнения
• Страница 1 от 1