ВАЖНО:Любителско рали в Кюстендил
Модератори: mitaka7, Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ВАЖНО:Любителско рали в Кюстендил
тази вечер получих съобщение,че на 18(събота) ще има любителско рали в град Кюстендил.какво представлява:нещо както моето предложение за майстосрко кормуване,обикаляне точно спиране итн.едно време е имало такива мероприятия и в Кюстендил се е запазила традицията.
Условия за участие:
може да участва всеки който има шофьорска книжка и технически изправен автомобил,който задължително минава на технически преглед преди мероприятието.
относно опасност да се ударят колите:досега няма случай на сблъсъци между участниците,имало само някои,които не увладявали колата и свършвали в бордюра.те ги пускат две по две колите на разтояние една от друга,така че който не кара прекалено рисковано поне няма да си счупи колата.миналата година са давали по 5 литра за бензин при записване за участие,за тази не знам.
аз не знам още дали ще ходя,защото имам в сряда важен изпит(защо такива неща идват в най-неподходящия момент,гррррррррр) до утре вечерта ще съм решил.ако има желаещи нека се обадят,мога да им дам gsm на човек там.
ако отида в кюстендил няма да мога да дойда в неделя,така че нека някои добровелец се свърже с мен да му кажа какъв ми беше замисъла и ако може той да се заеме с това(аз ще помогна,но просто може да ме няма на място в неделя)
ами това е
забравих да напиша програмата:
18.01 събота
16.00 минаване технически преглед пред СБА-Кюстендил
17.00 начало на мероприятието
Условия за участие:
може да участва всеки който има шофьорска книжка и технически изправен автомобил,който задължително минава на технически преглед преди мероприятието.
относно опасност да се ударят колите:досега няма случай на сблъсъци между участниците,имало само някои,които не увладявали колата и свършвали в бордюра.те ги пускат две по две колите на разтояние една от друга,така че който не кара прекалено рисковано поне няма да си счупи колата.миналата година са давали по 5 литра за бензин при записване за участие,за тази не знам.
аз не знам още дали ще ходя,защото имам в сряда важен изпит(защо такива неща идват в най-неподходящия момент,гррррррррр) до утре вечерта ще съм решил.ако има желаещи нека се обадят,мога да им дам gsm на човек там.
ако отида в кюстендил няма да мога да дойда в неделя,така че нека някои добровелец се свърже с мен да му кажа какъв ми беше замисъла и ако може той да се заеме с това(аз ще помогна,но просто може да ме няма на място в неделя)
ами това е
забравих да напиша програмата:
18.01 събота
16.00 минаване технически преглед пред СБА-Кюстендил
17.00 начало на мероприятието
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Re: ВАЖНО:Любителско рали в Кюстендил
ati написа:ако отида в кюстендил няма да мога да дойда в неделя,така че нека някои добровелец се свърже с мен да му кажа какъв ми беше замисъла и ако може той да се заеме с това(аз ще помогна,но просто може да ме няма на място в неделя)
АААААААА Ати не така

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
-
да бе,прави сте,беше написано в момент на ентусиазъм,няма да ходя,ще остана тук
на това рали бях навит още от септември месец и писха веднага,след като получих съобщението,за да има време да се реагира,като малко позабравих възпитанието,за което се извинявам.
така,след като си изчистих съвестта
:
има ли някои предложения за номера и може ли някои да намери кашони?аз бях останал с обеждението,че имам в мазето,но се оказа,че са били изхвърлени.ако може някой да помогне......

на това рали бях навит още от септември месец и писха веднага,след като получих съобщението,за да има време да се реагира,като малко позабравих възпитанието,за което се извинявам.

така,след като си изчистих съвестта

има ли някои предложения за номера и може ли някои да намери кашони?аз бях останал с обеждението,че имам в мазето,но се оказа,че са били изхвърлени.ако може някой да помогне......
- I.Voykov
-
Предлагам всеки да докара колкото може кашони (всеки може да намери 1-2 кашона), а за номера Ати оставяме на теб

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ati
-
Alpina написа:А победителя взима кашоните , предава ги на вторични и с получените пари си купува награда... :-)

- I.Voykov
-
Alpina написа:А победителя взима кашоните , предава ги на вторични и с получените пари си купува награда... :-)

Are you ///M enough ...?
Ами просто като се сетя в нашия район колко клошари има и всяка вечер мъкнат плячката към изкупвателните пунктове. Ще стане като в Москва. Там хората си пият бирите навън, няма заведения - купуваш си бутилка бира, сядаш на някоя пейка и пиеш. Срещу теб сяда някоя одърпана бабка и само те дебне кога ще хвърлиш шишето, за да го прибере. Та да не се домъкнат клошарите като видят толкоз кашони...
А победителя взима кашоните , предава ги на вторични и с пол
Идеята е страхотна. НОСЕТЕ ХОРА!!!!
Пък дано стигне за една 325-ичка, та и аз да се повозя на истинска кола.
Пък дано стигне за една 325-ичка, та и аз да се повозя на истинска кола.
10 мнения
• Страница 1 от 1