Поддръжка на ЧЗ 75 В- катинар моля
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Поддръжка на ЧЗ 75 В- катинар моля
Понеже във форума за оръжие я ми отговори някой близките 100 години, я не
, реших да питам тук. От заглавието на темата си личи какво искам да науча за моя пистолет, който ми е първи. Бих желал да науча всичко необходимо за него, за да ми служи безотказно и по- дълго време. Освен описание на реда за непълно разглобяване, ми е необходима и схема на същото за онагледяване. Благодаря предварително!

Последна промяна ktv на 03 Авг 2008, 22:12, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Кой форум за оръжие гледаш ? Пробвай във този... иначе по важното е читавите патрони, навярно не стреляш по 20 пъти на ден че да трябва толкова често да го чистиш. Разглобяването е... елементарно, кажи речи, но пък схема... един господ знае къде има - те трябва да ти дадат като го купуваш - ти от къде го взе ?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ktv
- оптимист-неверник
-

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Първо - поздрави за избора. Имам и такова чудо и съм страшно доволен. След няколко стотин изстреляни патрона мога само да го хваля - няма силен откат, точен е и стреля много мазно (стига да не пробваш с арсеналските патрони, че ще го батисаш). Поддръжката е като на всяко друго оръжие - чистене, смазване (ако няма да гърмиш често) и далече от влага.
П.С. Идеята не е лоша, но вместо схема на разглобяване, мисля да го разглобя снимайки, за да се онагледи. Очаквайте скоро...
П.С. Идеята не е лоша, но вместо схема на разглобяване, мисля да го разглобя снимайки, за да се онагледи. Очаквайте скоро...
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
ЕТО ЕДНО ФИЛМЧЕ Мисля, че ще ти свърши работа.
- ktv
- оптимист-неверник
-
Благодаря много на колегата за клипчето! Питал съм тук- там за инфо по въпроса, ама клипчето ще ми свърши доста добра работа!
Първо честито.Форума е този http://thegunman-bg.com/forum/ А повече за ЧЗ и често срещани проблеми тук http://talks.guns.ru/forummessage/4/000427.html
По принцип ЧЗ-то не ме кефи с малки изключения CZ-75 Champion,CZ-75 Standart IPSC и CZ-75 Modified IPSC.Но всеки си има вкус. Имам двама трима колеги с ЧЗ-75 и казват ,че са много доволни..Аз имам служебен макаров и личен Глок 17,и Глока ще го заменя за друга марка когато сменя и марката на колата
А това дано ти е от полза
и това http://www.pishtov.com/CZ/cz_75_instr.pdf
По принцип ЧЗ-то не ме кефи с малки изключения CZ-75 Champion,CZ-75 Standart IPSC и CZ-75 Modified IPSC.Но всеки си има вкус. Имам двама трима колеги с ЧЗ-75 и казват ,че са много доволни..Аз имам служебен макаров и личен Глок 17,и Глока ще го заменя за друга марка когато сменя и марката на колата

А това дано ти е от полза

и това http://www.pishtov.com/CZ/cz_75_instr.pdf

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Евала за клипчето, отпада нуждата от всякакви други снимки... единственото, което не се вижда добре е, че преди да натисне с пълнителя, трябва да нагласи двата белега (на затвора и ложата) да съвпаднат.
П.С. Пак ще повторя - недей да стреляш с патрони Arsenal. Те са правени за износ в Близкия Изток и по-специално за израелските Узи-та. След като изстреляш един пълнител, като разглобиш пистолета, ще видиш, че все едно е пълен с пясък. Да не говорим, че пистолета не се удържа при стрелба, отката е като при Магнум .357. Тука ги предпочитат за Глог-а (който се затруднява с отвесната стрелба с други патрони)
П.С. Пак ще повторя - недей да стреляш с патрони Arsenal. Те са правени за износ в Близкия Изток и по-специално за израелските Узи-та. След като изстреляш един пълнител, като разглобиш пистолета, ще видиш, че все едно е пълен с пясък. Да не говорим, че пистолета не се удържа при стрелба, отката е като при Магнум .357. Тука ги предпочитат за Глог-а (който се затруднява с отвесната стрелба с други патрони)
Vlados написа:Евала за клипчето, отпада нуждата от всякакви други снимки... единственото, което не се вижда добре е, че преди да натисне с пълнителя, трябва да нагласи двата белега (на затвора и ложата) да съвпаднат.
Точно това e една от причините да не ми харесва,се едно разглабяш ТТ.Глокчето пере секакви патрони

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а ето това е бмв-м пауър с доработка за нюрбургринг от шницер,хартге и алпина едновременно....!!!!
http://i24.photobucket.com/albums/c2/Da ... t-full.jpg
иначе секи пищов гърми и върши работа...!!но както и при колите си има пищови и пищови...!!
/мамка му некомпетентен съм да кача снимката в поста///

http://i24.photobucket.com/albums/c2/Da ... t-full.jpg
иначе секи пищов гърми и върши работа...!!но както и при колите си има пищови и пищови...!!
/мамка му некомпетентен съм да кача снимката в поста///
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3