Приятели или познати?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 29 Юли 2008, 22:45

bobi_maxo написа:"Мацката" е на 44 год.! Не е някакво наборче или по-малка.
Говорили сме си на "тази тема", и нищо никога не е имало и нямаше да има!

Гледай сега, аз не ти казвам "Забила е по теб и 100% затова е станало така". Но не изключвай и тази възможност. Възрастта не е определяща. Такива неща се случват и са се случвали и ще се случват.

Приеми, че просто главата и е родила някоя глупост и ти е отрязяла квитанциите. Може да е нещо много, много незначително според твоята преценка. Може да е нещо, което даже не си спомняш. Примири се с това, че никога няма да разбереш какво е това и ще живееш по-спокойно. Никога няма да разберем женското мислене. Световете ни са различни, макар и да живеем на една планета.

В такива ситуации не можеш да направиш много. Обикновено на този етап всичко е изгубено и дори да се опитате да се изясните и да говорите и да обсъждате нищо няма да е както преди. Никога няма да имаш същото доверие и никога няма да изпитваш същото. Имаш жена до себе си, от поста на Мишел разбрах, че имаш и дъщеричка...радвай им се и ги обичай и ако трябва да страдаш някога - запази страданието си за тях...приятелите са за маса и празници...истината е в семейството.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 29 Юли 2008, 23:14

колега не съм 4ел кво са ти отговорили колегите ама.... има ли вариант тя да е хлатнала по теб и като е видяла 4е не става и да си е била шута....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 29 Юли 2008, 23:32

Един съвет - НИКОГА не допускай НИКОГО, прекалено близо до себе си. Това може да ти остави траен белег..хм, психически. Човек, винаги може да се справи и сам, стига да има воля, няма нужда от съветници и консултанти под формата на "най-добри приятели".
Казвам ти го от личен опит, наскоро имах неблагоразумието да имам много доверие на даден човек (точно "най-добър приятел"), който се отнесе по най-малоумния начин и който аз не искам нито да виждам, нито да чучвам сега.
Та, имам предвид, че дори и да сте били най-най-най приятелите, слагай си я на... където решиш (да, знам, че звучи грубо, но повярвай ми така е най-добре) и да ти дреме на сомбрерото. Всяко зло за добро, живота продължава :!:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Юли 2008, 23:34

Бобкя, мах едно дело, та дознателя по това дело е велик човек. Понеже съм близо до раионното, та следователя всеки ден минава и като се видим си казваме по приказка. Та един път минава и вика, Как си? Усмихнах се и казах, добре съм. Тогава той дойде до мен и каза, Не бъди Егоист. Аз така :shock: Викам, що да съм егоист? А той, няма начин да си добре на 100% Имаш ли приятели? Аз пак така :shock: и викам Имам, а той пак си егоист, В живота човек може да има само един истински приятел. За мен това е жена ми, защото съм 30 години с нея и не ме е предала нито веднъж. Замислих се над тези думи и над случки около мен и си дадох сметка, че беше прав когато го каза. Така, че имаме само по един приятел, всички други са ни познати. А това, че им викаме приятели, това е нарицателно. Така, че замисли се оттук нататък, на кой да имаш вяра на 100%. Аз лично имам само на жена си, на никой друг.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 29 Юли 2008, 23:45

Аз съм имал много повече разочарования от мъже приятели, ама истински приятели от колкото с жени прятелки.

Приятеля си е приятел дали е мъж или жена няма значение. Просто е по-рядко срещано ако е разнополово и за това боли повече.

Боби, истинското приятелство се състои и в това да разбреш човека когато ти е обърнал гръб и да му простиш за това. Всичко надживяно и простено гради приятелството не по-малко от добрите ви мигове заедно.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 29 Юли 2008, 23:58

Хората нямат приятели! Този извод за съжаление ми се "изяснява" все повече.Жалко наистина!Има една поговорка за вълка и защо му е дебел вратът.Гадни времена ...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 30 Юли 2008, 0:00

M2PR написа:Един съвет - НИКОГА не допускай НИКОГО, прекалено близо до себе си. Това може да ти остави траен белег..хм, психически. Човек, винаги може да се справи и сам, стига да има воля, няма нужда от съветници и консултанти под формата на "най-добри приятели".
Казвам ти го от личен опит, наскоро имах неблагоразумието да имам много доверие на даден човек (точно "най-добър приятел"), който се отнесе по най-малоумния начин и който аз не искам нито да виждам, нито да чучвам сега.
Та, имам предвид, че дори и да сте били най-най-най приятелите, слагай си я на... където решиш (да, знам, че звучи грубо, но повярвай ми така е най-добре) и да ти дреме на сомбрерото. Всяко зло за добро, живота продължава :!:

Човек може да сбърка понякога и е верно че живота продължава,но такова нещо не се забравя никога,когато си имал доверие на някой,но винаги и двете страни са виновни коя повече коя по малко,затова е редно да се дава и друга възможност защото човек се променя,не казвам веднага но е редно да се прощава,дори напред във времето.Кофти неща се случват,но никой незнае какво мисли другия и какво го е предизвикало за тези действия ;)
Niki Lauda

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 30 Юли 2008, 0:04

ildivvy написа:Хората нямат приятели! Този извод за съжаление ми се "изяснява" все повече.Жалко наистина!Има една поговорка за вълка и защо му е дебел вратът.Гадни времена ...

Както беше казал един човек:няма приятели само общи интереси,колкото и гадно да звучи май се оказва че е истина,точно когато повярваш на някой и си мислиш че няма да те предаде той те предава :shock:
Niki Lauda

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Юли 2008, 0:12

Точно така! Да не ти дреме,Бобка!
Sonny каза най-правилното нещо до тук-важните хора са ти вкъщи! Гледай те да са добре, и всички вие заедно! Другите не са важни :yes: Всичко друго все ще се нареди някак...

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 30 Юли 2008, 0:56

Бобка, забелязал съм че напоследак нещо нищо не е както трябва при тебе, явно си в такава "дупка". Да ти кажа да не ги мислиш нещата и нешо от тоя сорт е най-добре, ама няма да помогне защото няма начин да си ги избиеш толкова лесно от главата, за това горе главата пък всичко лека по лека ще се нареди, всеки човек е изпадал в такива моменти, при едни минават бавно при други бързо дано да си от "бързите". И да знаеш че сме с теб с каквото можем и каквото ни е по силите ще помагаме.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 30 Юли 2008, 2:02

Това, че е на 44 не означава, че не може да хлътне. Хората не се отдръпват просто така - трябва да има причина.
Имам една теория, случвало ми се е и преди: Явно и двамата сте били наясно, че връзка м/у вас не може да има, щом сте си говорили и затова. Все пак ти си имаш жена, а тя - предполагам - мъж. Мисля си - може би в някакъв момент тя е усетила привличане, чувства. Като разумен зрял човек, тя не се е поддала сляпо на чувствата, а е седнала, и размислила. И е стигнала до извода, че това може да доведе само до лоши последствия. Решила е, че е по-добре да предотврати нещата още в зародиш, и се е отдръпнала изведнъж.
Може би и за теб е по-добре да не ровиш в тази история, и да оставиш нещата така, както са. След време нещата ще се наредят сами.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 30 Юли 2008, 7:22

BMWALPINA написа:Бобка, забелязал съм че напоследак нещо нищо не е както трябва при тебе, явно си в такава "дупка". Да ти кажа да не ги мислиш нещата и нешо от тоя сорт е най-добре, ама няма да помогне защото няма начин да си ги избиеш толкова лесно от главата, за това горе главата пък всичко лека по лека ще се нареди, всеки човек е изпадал в такива моменти, при едни минават бавно при други бързо дано да си от "бързите". И да знаеш че сме с теб с каквото можем и каквото ни е по силите ще помагаме.

И аз незнам какво стана напоследък, спомням си че 98 г. пак имах такива сериозни грижи, само дето тогава всички приятели си бяха с мен!
От както пуснах историята за Никола в "Страхотни истории" имам чувството че всичко ми се "сговни"! :shock:
Може би си внушавам?! :dunno:

Може би и за теб е по-добре да не ровиш в тази история, и да оставиш нещата така, както са. След време нещата ще се наредят сами.

И аз така мисля, но за сега раната е голяма и докато зарасне ще мине доста време!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 30 Юли 2008, 10:48

нали знаете-жсе пак живеем в българия и тука българите сме непредсказуеми. в днешно време няма приятели има само познати ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e36 compact M41D17
Мечтае да кара: Подводница.

Мнение от cypher_bg » 30 Юли 2008, 17:49

Колега, не те познавам, но напълно ти влизам в положението. Бил съм свидетел(и не само) как приятелства, който са съществували от време оно, рухват за един миг. На всеки се е случвало да "загуби" много близък приятел, а и болката е непоносима... Но не забравяй, че в живота всичко се случва.
Дай и малко време, опитай да говориш с нея. Трябва нещо да е станало за да се стигне до това положение. Все ще намерите решение на проблема. Успех и наслука. ;)

spens_82 написа:няма приятели има само познати

Много правилно казано. Много пъти съм се обеждавал, че е вярно, макар и да не ми се е искало.
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 31 Юли 2008, 0:58

приятелство м/у мъж и жена... трудно бате... ама толкова трудно че е по-вероятно е24 да заприлича на Х5 отколкото да има истинско приятелство м/у мъж и жена. един от двамата винаги си намира причина да заебе другарчето от другия пол :!: така че да не ти пука на шнорхела и само напред... запомни едно - важните хора са в семейството ти :idea:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата