горивен филтьр за 318и
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
горивен филтьр за 318и
здр колеги имам жьпрос относно кьде се намира този горивен филтьр на колко хиляди километра се сменя и има ли вероятност от него при пьрво запалване а и след това да ка4ва по бавно оборотите
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Доло от ляво под предния калник,проследи маркучите и ще го иткриеш.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега зависи ...на някои коли е така както колегата в предния коментар споменава , а на други (както е при мен) е точно отдолу под мястото на водача. При мен се пада точно под купето ,горе долу по средата на купето. Сменя се на около 50 000 км (така ми казаха в 2 сервиза).
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Сменя се на около 50 000 км (така ми казаха в 2 сервиза).
колега с БГ-бензина това е мноооого оптимистичен съвет!!!!!!Работил съм на бензиностанция и няма да ти казвам к'во си сипваме в колите

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
plradev написа:Сменя се на около 50 000 км (така ми казаха в 2 сервиза).
колега с БГ-бензина това е мноооого оптимистичен съвет!!!!!!Работил съм на бензиностанция и няма да ти казвам к'во си сипваме в колите.20 000-25 000 МАХ и нов
напълно съм съгласен и без тва струва 30-35лв. на 2 смени на масло може спокойно да се сменя и горивния филтър....... даже до колкото знам повечето бензинови помпи дето дават фира основната причина е точно тази, щото като се запуши и тя си блъска по по-голям товар и гори накрая......
- metodi80
- старши ентусиаст
-
plradev написа:Сменя се на около 50 000 км (така ми казаха в 2 сервиза).
колега с БГ-бензина това е мноооого оптимистичен съвет!!!!!!Работил съм на бензиностанция и няма да ти казвам к'во си сипваме в колите.20 000-25 000 МАХ и нов
Колега ако ме питаш мене е хубаво на смяна на масло ,филтри и т.н да се смени и тоя филтър горивния ...демек на около 10 000 .... Аз лично точно така правя и ще правя .... на всяка смяна на консумативи сменям и тоя филтър. Просто казах какво ми казаха в сервиза, където последно сменях филтъра.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Къв е смисъла да даваш излишни 30лв. като ако е хубав филтъра споконо можеш да си изкараш 20-тина + хил. км.А и си подбираи бензиностанциите 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
8 мнения
• Страница 1 от 1