Приятели или познати?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Приятели или познати?
Реших да пусна тая тема заради лични проблеми!
Имах приятел, която ми беше като сестричка, беше ми нещо повече от приятел!
Но не в смисъла който евентуално ще си помислите, а приятелство в истинския смисъл на думата.
Все едно сме един за друг, все едно сме изживяли всичко от раждането до сега заедно!
С тая разлика че се познавахме от 5 години, толкова близки че жена ми ревнуваше от нея, всичко сме споделяли за тия 5 години.
Тя знае всичко за мен и аз за нея!
Но, оказа се че аз не съм я познавал! Имах(и имам) много грижи, и тя беше тясно свързана с тях.
Очаквах много от нея за помощ, и бях готов да я следвам и защитавам(колкото мога!) до края на живота си!
И, изведнъж без никакво предупреждение или известие разбирам че ми е обърнала гръб и ме остави сам да се оправям!
Незнам дали ви се е случвало, но на мен до сега не! На 33 съм и за мен приятеля е на първо място в ценностната ми система!
Имал съм случай в който си спя спокойно и ми звъни приятел в 1 през ноща че има проблем, аз не задавам въпроси ставам и тръгвам!
Никога не ми се е случвало до сега! Но ще ми е за урок!
Споделете, утешете или кажете какво бихте направили в тоя случай!
п.п.: моля да ме извините, но просто ми е много гадно и не спирам да мисля за това!
Имах приятел, която ми беше като сестричка, беше ми нещо повече от приятел!
Но не в смисъла който евентуално ще си помислите, а приятелство в истинския смисъл на думата.
Все едно сме един за друг, все едно сме изживяли всичко от раждането до сега заедно!
С тая разлика че се познавахме от 5 години, толкова близки че жена ми ревнуваше от нея, всичко сме споделяли за тия 5 години.
Тя знае всичко за мен и аз за нея!
Но, оказа се че аз не съм я познавал! Имах(и имам) много грижи, и тя беше тясно свързана с тях.
Очаквах много от нея за помощ, и бях готов да я следвам и защитавам(колкото мога!) до края на живота си!
И, изведнъж без никакво предупреждение или известие разбирам че ми е обърнала гръб и ме остави сам да се оправям!
Незнам дали ви се е случвало, но на мен до сега не! На 33 съм и за мен приятеля е на първо място в ценностната ми система!
Имал съм случай в който си спя спокойно и ми звъни приятел в 1 през ноща че има проблем, аз не задавам въпроси ставам и тръгвам!
Никога не ми се е случвало до сега! Но ще ми е за урок!
Споделете, утешете или кажете какво бихте направили в тоя случай!
п.п.: моля да ме извините, но просто ми е много гадно и не спирам да мисля за това!
Еееее, Боби.....баш на тебе ли?
Това е много крива работа, незнам какво точно да ти кажа, защото е много лично като цяло, пък и винаги има дребни детайли които да сглобят пъзела, и които само вие си знаете.....но каквото и да е, от нас приеми подкрепа!!!
По-добре да не нищим кои крив, кой прав, защото не можем, а само бих ти казала Горе главата, поговорете си, ако почива на нещо истинско това приятелство, ще изгладите случая и ще продължите напред. Може би просто става дума за недоразумение някакво,дано да е така....
Спирам, че все философствам напоследък
, ама като прочетох просто ми стана съвестно да затворя и нищо да не ти напиша
Сподели си каквото ти тежи. Много е готино, че всеки си пише за всичко за тук, като едно голямо семейство

Това е много крива работа, незнам какво точно да ти кажа, защото е много лично като цяло, пък и винаги има дребни детайли които да сглобят пъзела, и които само вие си знаете.....но каквото и да е, от нас приеми подкрепа!!!
По-добре да не нищим кои крив, кой прав, защото не можем, а само бих ти казала Горе главата, поговорете си, ако почива на нещо истинско това приятелство, ще изгладите случая и ще продължите напред. Може би просто става дума за недоразумение някакво,дано да е така....
Спирам, че все философствам напоследък

Сподели си каквото ти тежи. Много е готино, че всеки си пише за всичко за тук, като едно голямо семейство

bobi_maxo написа:..... че до последно казваше, че няма проблем!
....и изведнъж, ама оправяй се сам, и след това мълчание!
Абе така е, като си си избрал за приятелка жена...

Разбира се, че не е просто, но между големи хора вярвам лесно ще разрешите проблема, при положение че сте и близки.
Ако трябва да бъда честна (то се видя, че се почна вече...

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Бате няма за какво да се ядосваш хората сме си ибали майката.
Преди време когато скъсах с бившата ми приятелка всичките ми уж приятели ме заебаха защото новия тъпкач имаше малко повечко пари и съответно по-хубава кола с която да ги вози.А за да ги спечели им плащаше сметки и т.н по кръчмите.Заради тях съм правил абсолютни дивотий,ставал съм и съм тръгвал и съм се бил заради тях.Полиций ,съдилища,условни,но винаги с тях.И накрая уя в гъза.Бате когато сичките те заебат се чувстваш ужасно,но когато се намерят и такива да ти подадат ръка осъзнаваш,че имаш и истински приятели а не само позиори!!!
Преди време когато скъсах с бившата ми приятелка всичките ми уж приятели ме заебаха защото новия тъпкач имаше малко повечко пари и съответно по-хубава кола с която да ги вози.А за да ги спечели им плащаше сметки и т.н по кръчмите.Заради тях съм правил абсолютни дивотий,ставал съм и съм тръгвал и съм се бил заради тях.Полиций ,съдилища,условни,но винаги с тях.И накрая уя в гъза.Бате когато сичките те заебат се чувстваш ужасно,но когато се намерят и такива да ти подадат ръка осъзнаваш,че имаш и истински приятели а не само позиори!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

Мишел написа:bobi_maxo написа:..... че до последно казваше, че няма проблем!
....и изведнъж, ама оправяй се сам, и след това мълчание!
Абе така е, като си си избрал за приятелка жена...В кръга на шегата разбира се , дано не се засегнеш
![]()
Разбира се, че не е просто, но между големи хора вярвам лесно ще разрешите проблема, при положение че сте и близки.
Ако трябва да бъда честна (то се видя, че се почна вече...), според моето лично мнение и наблюдения, защото и аз имах едно време такъв много добър приятел, е че в такива големи приятелства винаги има и още нещо...може да е минимално, но го има...затова и ти е толкова криво... Аз това го осъзнах, когато по подобен начин "изгубих" този човек за приятел. Може при теб да не е така. Но сигурен ли при нея как е точно? Защото с мисълта да не те изгуби за приятел, може никога да не ти е показвала всъщност онзи 0.1% от истинското си отношение.....
Вече не съм сигурен дали е била искрена спрямо мен! Т.е. аз и вярвах и я приемах на 100%, но тя какво си е мислела аз незнам! Точно там ми е проблема, че винаги съм си мислел, че е поне на 90 %, а то май няма и 0,1%!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Имах доста подобен случай: личностите - идентични, приятелството - идентично, края - идентичен... в основата на всичко се оказа завистта... 

bobi_maxo написа:
Тя няма за какво да ми завижда! Може да има всичко и всеки!
Освен теб......

Не се отчайвай, каквото е писано и каквото е трябвало-това е станало!! Всяко зло е за добро!!Сигурна съм.
Сигурно ще се почувстваш по-добре, ако заведеш жена си и малката Голяма шампионка някъде на вечеря и си изкарате хубаво, вместо да стоиш пред компютъра и хората които заслужават повече виждат как света се е сринал за теб, защото приятелката ти е обърнала гръб

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
То май всеки си има един такъв случай...та и при мен така
От супер-добри приятели - > почти непознати. И накрая си дадох сметка, че може би не съм я познавал ни най - малко през цялото време.
Но животът си тече, приятелите идват и си отиват, враговете се трупат, децата растат, а ние остаряваме и помъдряваме.
Знам, че това, което ти казах, не те топли никак, но поне знаеш, че не си сам и не си единствения на когото се е случвало.
И друго ще ти кажа - ако това се е случило защото мацката е хлътнала по теб - приеми, че така е по-добре, щото иначе стават ужасни усложнения...в тези случаи май отдалечаването без много обяснения е по добрия вариант. Май и Мишел ти го намекна това;)
П.С. И още нещо - Никоя жена (дано няма засегнати тук) никога няма да бъде способна да разбира приятелството така, както го разбират двама мъже. Те имат техни си, по-различни виждания за нещата...
П.П.С. Имаше един виц: Какво си мисли кучето:"Човекът ме храни, дава ми вода, реше ме, разхожда ме...сигурно човекът е бог..." А какво си мисли котката "Човекът ме храни, дава ми вода, гали ме, радва ми се...сигурно съм бог"...май нещо подобно има и при мъжкото и женското приятелство

От супер-добри приятели - > почти непознати. И накрая си дадох сметка, че може би не съм я познавал ни най - малко през цялото време.
Но животът си тече, приятелите идват и си отиват, враговете се трупат, децата растат, а ние остаряваме и помъдряваме.
Знам, че това, което ти казах, не те топли никак, но поне знаеш, че не си сам и не си единствения на когото се е случвало.
И друго ще ти кажа - ако това се е случило защото мацката е хлътнала по теб - приеми, че така е по-добре, щото иначе стават ужасни усложнения...в тези случаи май отдалечаването без много обяснения е по добрия вариант. Май и Мишел ти го намекна това;)
П.С. И още нещо - Никоя жена (дано няма засегнати тук) никога няма да бъде способна да разбира приятелството така, както го разбират двама мъже. Те имат техни си, по-различни виждания за нещата...
П.П.С. Имаше един виц: Какво си мисли кучето:"Човекът ме храни, дава ми вода, реше ме, разхожда ме...сигурно човекът е бог..." А какво си мисли котката "Човекът ме храни, дава ми вода, гали ме, радва ми се...сигурно съм бог"...май нещо подобно има и при мъжкото и женското приятелство

Последна промяна someone на 29 Юли 2008, 21:34, променена общо 2 пъти
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
бЕ НА кой свят живеете - всичко се промея-най вече характерите ни
не взимам навътре никой и нищо-дърти ора сте-над 35 вече требе даа ясно - а и болсти лоши води това 

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
колега лоша работа ... не се впрягаи стават такива неща , такъв е живота мани ги жените не стават за приятели , когато съм имал жена приятелка винаги сме се карали за нещо или не сме оставали само приятели.
It`s party time !
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Според мен м/у мъж и жена никога не може да има чисто приятелство, както м/у мъж и мъж, и жена и жена. Винаги има поне капка флирт, винаги има маалко по-специални отношения, а понякога единия тайничко е влюбен в другия. Може при вас да се е получило точно така, а ти да не си го забелязал.
От друга страна - това, че ти приемаш някой за много добър приятел, въобще не означава, че и той те приема за такъв. То е същото като при отношенията с гаджето - винаги единия обича повече.
Аз винаги си имам едно на ум, след няколко такива случаи като твоите. Стремя се никога да не се предоверявам, на който и да било. Най-близките ми хора са родителите, някои роднини, и гаджето, като и на тях има неща, които не мога да споделя.
Естествено, това не значи, че нямам приятели. Има хора, за които съм готов в момента да ми звъннат, да мина разстоянието от Варна до София, за да им помогна. Но не мога да очаквам същото от тях, и не си позволявам да разчитам безрезервно, че и те ще направят същото.
От друга страна - това, че ти приемаш някой за много добър приятел, въобще не означава, че и той те приема за такъв. То е същото като при отношенията с гаджето - винаги единия обича повече.
Аз винаги си имам едно на ум, след няколко такива случаи като твоите. Стремя се никога да не се предоверявам, на който и да било. Най-близките ми хора са родителите, някои роднини, и гаджето, като и на тях има неща, които не мога да споделя.
Естествено, това не значи, че нямам приятели. Има хора, за които съм готов в момента да ми звъннат, да мина разстоянието от Варна до София, за да им помогна. Но не мога да очаквам същото от тях, и не си позволявам да разчитам безрезервно, че и те ще направят същото.
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
хехе-платонизъмИ друго ще ти кажа - ако това се е случило защото мацката е хлътнала по теб - приеми, че така е по-добре, щото иначе стават ужасни усложнения...в тези случаи май отдалечаването без много обяснения е по добрия вариант. Май и Мишел ти го намекна тов

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3