4-ти GSM Оператор???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

4-ти GSM Оператор???

Мнение от SkyWalker » 29 Юли 2008, 18:28

Днес в 10:00 в НДК се отваря документацията на участниците! Сред кандидатите са:

ТрансТелеком
Макс Телеком
Космо България Мобайл
Тюрксел
т.н.
///M Club Member

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 29 Юли 2008, 18:47

Търгът не се е състоял.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 29 Юли 2008, 19:31

Големо облъчване, братче...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 29 Юли 2008, 19:32

А ве ,ти сега това кажи.3 телефона ми стигат вече няма къде да ги дяна :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 29 Юли 2008, 19:37

///vlado написа:А ве ,ти сега това кажи.3 телефона ми стигат вече няма къде да ги дяна :confused:

Е те стигат и 1 телефон с 2 сим карти!Пък и още по-добре че има нов оператор при което ще паднат цените на разговорите ни!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 29 Юли 2008, 19:38

Прочетете е това: http://www.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=422

Аз лично съм замислил да си сложа телефон с кабел в колата и да изхвърля всякакви гсм-и. Нищо толкова спешно няма, което да е по-важно от здравето ни.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 29 Юли 2008, 19:46

ja написа:Прочетете е това: http://www.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=422

Аз лично съм замислил да си сложа телефон с кабел в колата и да изхвърля всякакви гсм-и. Нищо толкова спешно няма, което да е по-важно от здравето ни.

Ммм незнам с какво се занимаваш колега ;) По време на път,да може.Даже е готино.Един колега си има такъв оригинален в голфа и е доста удобно.Ама примерно ако сутрин пътуваш до работата и после заебаваш автомобила си на паркинг :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 29 Юли 2008, 21:51

Навсякъде важи правилото - колкото повече конкуренция, толкова по-добре.
В България обаче е обратното. Обществена тайна е, че м/у мобилните оператори в България съществува картелно споразумение, и цените се държат изкуствено високи. Айде - поне разговорите м/у телефони в една мрежа е евтино, благодарение на различните програми за безплатни минути. Но разговорите МЕЖДУ различните мрежи са изкуствено завишени, и от там идват големите печалби на нашите оператори. Затова само в България хората ходят с по 2-3 ГСМ-а. В този смисъл - 4-и оператор с нищо няма да промени цените, само ще трябва да си пълним джобовете с още телефони :roll: :no: :no: :no:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 29 Юли 2008, 22:20

Ама то има ли някой толкова заблуден, който вярва, че поредният оператор ще доведе до сваляне на цените :?: :?: :?: Ако броим понижение с 2 стотинки за сериозно- да, полза ще има :mhihi: Ако ще и 10 ГСМ оператора да има, все е тая- ще ходим с 10 тел. в джоба...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 29 Юли 2008, 22:36

///vlado написа:
ja написа:Прочетете е това: http://www.gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=422

Ммм незнам с какво се занимаваш колега ;) По време на път,да може.Даже е готино.Един колега си има такъв оригинален в голфа и е доста удобно.Ама примерно ако сутрин пътуваш до работата и после заебаваш автомобила си на паркинг :confused:

Ами в офиса има телефон у нас също има телефон с кабел.
Незнам дали си заслужава да робувам на мобилната комуникация. Сметките не са важни в случая, по-важно е дали има смисъл да се облъчваш нонстоп при положение, че който и да те търси в момента ще може да те намери след малко.
Идея е това не съм опитвал без мобилен, но няколко пъти съм го забравял за по цял ден и се чувствам добре някак си :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: s500,w220 ; s420 w140

Мнение от cherepa83 » 29 Юли 2008, 23:19

педалска му работа , работя за 1 от операторите и като гледам скоро намаление на цените няма да има ....има ама само на хартия т.е и 5ти оператор да има няма да станат работите скоро тука :shock: :shock: :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Fr33Styl3r » 29 Юли 2008, 23:22

В България този 4-ти гсм оператор освен да вдигне цените на разговорите друго едвали ще стане :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Назад към Извън Темата