проблем-гасне на газ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
проблем-гасне на газ
имам следния проблем-преди няколко дни когато бяха проливните дъждове колата почна да гасне на газ.както си карам двигателя си държи около 2000 иотгоре и изведнъж изгасва без да пускам педала на газта е така изведнъж и после пали с много мъка:idea: трябва да кажа че го прави когато е студена и че имам конусен филтър.преди тея дъждове дето ни удавиха не съм имал проблеми.накъкви идеи 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
ceko1984 написа:как така да замръзвалято е нямя логика.
нещо ми се върти в главата, че пропана се изпарява при минус 100, може и да са други цифрите ама е много минус, на студена кола, запали, карай 5 минути и пипни изпарителя ще се учудиш колко студен е станал

на мен тая сутрин пак ми се случи, та пак ме спасява един колега, няма палене после, падна и акумулатор и чудо, въпреки, че при мен маркучите са си топли и това става при вече загряла кола, да не кажа от 15 минути сгряла, търся причината на друго място, някой да има идеи??? мембрани? антифриз има!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Караи на бензин,там няма да имаш проблеми с побългаряването.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- DDR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ШесТакА пОд КапАкА да РЕВЕ...
Виж нещо по кабеляците на газовата да не се е намокрило щом казваш,че го прае от както валя! Също виж изчисти филтърчето на газовата щото ако е задръстено и са от влагата е станал графита на бетон. Погледни и клапанчето дето отваря притока на газ дали "чука"при работа на газ(то отвара и затвара и леко се чува)
Успех
Успех
Ако я мАчкАш... и дреХите от гЪрбА ще ти ИЗгОРИ...
- ghetto vet
- Потребител
-
мерси колеги за отговорите.pista то и на мене ми се кара на бензин,имам почти половин резервоар ама и там имам некви проблими,така ме е яд за тоя бензин
а да не се чудите случано ceko1984 e .смених си профила щото стария нещо го прецаках и не мога да флезна с него.

- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
От колко време караш с тоя изпарител?Да не се е задръстил с ръжда и да не му стига водата?vicho написа:ceko1984 написа:как така да замръзвалято е нямя логика.
нещо ми се върти в главата, че пропана се изпарява при минус 100, може и да са други цифрите ама е много минус, на студена кола, запали, карай 5 минути и пипни изпарителя ще се учудиш колко студен е станал![]()
на мен тая сутрин пак ми се случи, та пак ме спасява един колега, няма палене после, падна и акумулатор и чудо, въпреки, че при мен маркучите са си топли и това става при вече загряла кола, да не кажа от 15 минути сгряла, търся причината на друго място, някой да има идеи??? мембрани? антифриз има!
- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
12 мнения
• Страница 1 от 1