проблем!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
проблем!!!
здр. колеги- ходих на море с Е 36-цата -минах 2000 км.-цялото черноморие обиколих-от северното до доло чак + от София до там и обратно
Проблеми по пътя -няма-връщам се и проверка на маслото -шах -маслото 2 мм. под минимума
Доливам паля- и оп- един звук дудудудудуду
като дам газ леко се повишава и звука-след малко изчезва после пак се появява-в сервиз ми казаха-маи е биелен лагер
после тръгвам от сервиза и забелязах че като натисна педала на съединителя- даже няколко милиметра- и звука почти изчезва
сега пък едни маистори казват-лагер на съединителя, други лагер на първичния вал вътре в скоростите?-нчкои да си каже мнението според него какво е?

Проблеми по пътя -няма-връщам се и проверка на маслото -шах -маслото 2 мм. под минимума

Доливам паля- и оп- един звук дудудудудуду
като дам газ леко се повишава и звука-след малко изчезва после пак се появява-в сервиз ми казаха-маи е биелен лагер

после тръгвам от сервиза и забелязах че като натисна педала на съединителя- даже няколко милиметра- и звука почти изчезва

сега пък едни маистори казват-лагер на съединителя, други лагер на първичния вал вътре в скоростите?-нчкои да си каже мнението според него какво е?

- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
- laviatan
- старши ентусиаст
-
да знам че няма общои-ама се вълнувам опасно ли е пък това с маслото да не съм прецакал пък нещо друго 

- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Не мисля че има общо м/у съединителя и маслото в двигателя, питай някой от хората разбиращи от тези неща. За съжаление имаш два проблека като че ли......
- laviatan
- старши ентусиаст
-
аха 2 в едно- за маслото не се притеснявам наистина щото то и при смяната беше между минимума и максимума- и е на 4000 км. от смяна а доста я ръчках колата до морето и обратно, ама това другото ми е кофти-това искам да разбера при натискане на съединителя като изчезне звука- какво произлиза кое е прецакано лагер в скоростите или амбреажния- че по сервизите ще им е по-гот да ме увътрят колкото се може повече 

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
лагера на първичния валlaviatan написа:аха 2 в едно- за маслото не се притеснявам наистина щото то и при смяната беше между минимума и максимума- и е на 4000 км. от смяна а доста я ръчках колата до морето и обратно, ама това другото ми е кофти-това искам да разбера при натискане на съединителя като изчезне звука- какво произлиза кое е прецакано лагер в скоростите или амбреажния- че по сервизите ще им е по-гот да ме увътрят колкото се може повече
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
сааа за тва бучене май доста хора го имат аз пусках и тема за него щото и при мен го има малко...... казаха лагер на първичен вал...... всички ме съветват да си карам и да не се занимавам , имаше един колега беше писал че на неговия компакт се появилио тва нещо през 2000-та година а са е 2008 и още си кара , так че........ не се коси за ся
и ми казаха ако съм решил да му правя някъв ремонт да е когато сменям съединителя иначе да не се занимавам само с него........
П.С. Пробвай да си смениш маслото на скоростите 20-тина лв. е може да има известно подобрение....
и ми казаха ако съм решил да му правя някъв ремонт да е когато сменям съединителя иначе да не се занимавам само с него........
П.С. Пробвай да си смениш маслото на скоростите 20-тина лв. е може да има известно подобрение....
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
laviatan написа:тоест скорости
нищо подомно само смяна на лагера и си супер.на пове4ето БМВ-та така става и аз сам така

67 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5