Охрана на жилище-Сот - за катинар
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Охрана на жилище-Сот - за катинар
Здравейте колеги,докато бях със семейството на почивка, "предприемчиви хорица " са се опитали да претарашат жилището ми. Та някакви отзиви за Алфа Сот да имате(за Пловдив става въпрос) или някаква друга Сот организация:roll: . Благодаря ви за отделеното време
Последна промяна Бибо на 28 Юли 2008, 23:08, променена общо 1 път

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Re: Охрана на жилище-Сот
Бисер_Гечев написа:Здравейте колеги,докато бях със семейството на почивка, "предприемчиви хорица " са се опитали да претарашат жилището ми. Та някакви отзиви за Алфа Сот да имате(за Пловдив става въпрос) или някаква друга Сот организация:roll: . Благодаря ви за отделеното време
колега аз съм в марково и съм на даикс , проблеми никога не съм имал , в марково идват за 2-3 мин , имат паник бутони , така че 1 глас за даикс сот
It`s party time !
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Ние до скоро бяхме на Алфа Сот, но баша ми и майка ми не ги харесват тези, нз защо; баща ми разбрал някакви странни неща за тях и веднага се махнахме от тях, и сега сме на 3S Сот; аз живея на центъра, на малката главана, и мога да кажа, че като правихме пробно доста бързо си дойдоха- за 2-3 мин цъфнаха... А като бяхме на Алфа Сот, и като бяхме извън Пловдив, толкоз много се обаждаха, за щяло и нещяло... Знам, че така трябва, но все пак..?
- Adrenalinka
- младши ентусиаст
-
Най-добре се разгледай около вас на кой патрулки имат стоянка, което означава че най скоростно ще са при теб. Тъй като се работя към един от доставчиците на СОТоветеи имам някакво наблюаехсе ти препоръчвам да си купиш техниката, а не да я ползваш под наем, защото за една година ще си я избиеш. И според мен най-добрите като техници и обслужване са: Барс, Теразини, 3С и Дайкс.
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
5 мнения
• Страница 1 от 1