Здравейте колеги
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
тоя в монтана е пълен измикяр ...само бангии има при него ..да же и на разбирач се прави ..не си купуваи кола от тоя
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колега ,аз карам 318i , '97 , с двигател М43. Значи тая кола за мен лично е супер ... ще ти кажа защо . Първо според мен за това купе 316 е слаб двигател и се задъхва,320 пък е голям (верно можеш да се дърпаш много с него ...ама ако ти трябва състезателна кола ) и има сериозен разход нека да си го кажем често 320 е хала голяма и си иска гориво. Остави ги тия приказки за 10/100 градско ,6 цилиндъра са и в тях си требе да си влезе гориво, 320 може да харчи толко ама само ако я кара някой пенсионер
. Тая кола си харчи градско поне 12/100 ,подчертавам - поне !!! Та за това 318 - че е посредата
. После с 318 пак можеш се дърпаш, видях едно мнение че била семейна кола .... да може и семейна да бъде ама това не пречи да я караш и спортно.. Аз например просто не мога да не и настъпвам педалчето ми то БМВ те провокира ...нема начин
И си е с 4 врати а на като IS- ките с 2 (тука да не се засягат колегите ,които карат IS... но всеки със предпочитанията си ....). 318 е добър избор ..само както те посъветваха колегите иди на всяка цена да я прегледат - ходова част ,двигател... А за тоя дето е в монтана не го знам кой е тоя (аз съм от Враца па не съм чувал къв е тоя)... но щом колегите казват ...слушай ги ... след като имат лоши впечатления ....значи не е без нищо !!!! Успех в избора ... 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
...И си е с 4 врати а на като IS- ките с 2 (тука да не се засягат колегите ,които карат IS... но всеки със предпочитанията си ....)
Няма за какво да се засягаме колега,то има ИС седан,ама е много рядко явление

- metodi80
- старши ентусиаст
-
plradev написа:...И си е с 4 врати а на като IS- ките с 2 (тука да не се засягат колегите ,които карат IS... но всеки със предпочитанията си ....)
Няма за какво да се засягаме колега,то има ИС седан,ама е много рядко явление

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
metodi80 написа:Колега ,аз карам 318i , '97 , с двигател М43. Значи тая кола за мен лично е супер ... ще ти кажа защо . Първо според мен за това купе 316 е слаб двигател и се задъхва,320 пък е голям (верно можеш да се дърпаш много с него ...ама ако ти трябва състезателна кола ) и има сериозен разход нека да си го кажем често 320 е хала голяма и си иска гориво. Остави ги тия приказки за 10/100 градско ,6 цилиндъра са и в тях си требе да си влезе гориво, 320 може да харчи толко ама само ако я кара някой пенсионер. Тая кола си харчи градско поне 12/100 ,подчертавам - поне !!! Та за това 318 - че е посредата
. После с 318 пак можеш се дърпаш, видях едно мнение че била семейна кола .... да може и семейна да бъде ама това не пречи да я караш и спортно.. Аз например просто не мога да не и настъпвам педалчето ми то БМВ те провокира ...нема начин
И си е с 4 врати а на като IS- ките с 2 (тука да не се засягат колегите ,които карат IS... но всеки със предпочитанията си ....). 318 е добър избор ..само както те посъветваха колегите иди на всяка цена да я прегледат - ходова част ,двигател... А за тоя дето е в монтана не го знам кой е тоя (аз съм от Враца па не съм чувал къв е тоя)... но щом колегите казват ...слушай ги ... след като имат лоши впечатления ....значи не е без нищо !!!! Успех в избора ...
+ 1 за колегата.
18-ка с м43 мотор 97-98 г. и си ти.
аз съм нема толко доволен.
вчера се върнах от моренце: софия-лозенец - 120 лв, лозенец - софия - 50лв. (130- 140-150)

виж джиткам си с количката вече 4-5 месеца и все още ме кефи как върви и не искам по голямо моторче.
седана е красотата при е 36, а купето при е 46 - факт.

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2