имам един проблем сварзан с аербека
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
имам един проблем сварзан с аербека
Значи става вапрос вчера си свалих таблото да сменям една лампичка щот ми беше отишла.Като отвартях двете болчета изкарах таблото и откачих трите букси(куплунзите),смених лампичката която беше изгоряла и сглобух всичко.След като го сглобих ми светна лампи4ката за аербека явно преди да отка4а буксите сам забражил да откача акумулатора и е станал гаф с лампи4ката за аербека почна да свети като запаля бимата.Свети няколко минути и изгасва но това светене много ме нерви
Пробвах да рестна компа като откача клеми те на акумулатора но не стана пак свети шибаната лампичка
Та ако някои може да ми помогне да драсне няколко реда как да се справя с моя проблем 6те сам му много благодарен

Пробвах да рестна компа като откача клеми те на акумулатора но не стана пак свети шибаната лампичка

Та ако някои може да ми помогне да драсне няколко реда как да се справя с моя проблем 6те сам му много благодарен
- fedoracore
- старши ентусиаст
-
Re: имам един проблем сварзан с аербека
bavaretca_tns написа:Значи става вапрос вчера си свалих таблото да сменям една лампичка щот ми беше отишла.Като отвартях двете болчета изкарах таблото и откачих трите букси(куплунзите),смених лампичката която беше изгоряла и сглобух всичко.След като го сглобих ми светна лампи4ката за аербека явно преди да отка4а буксите сам забражил да откача акумулатора и е станал гаф с лампи4ката за аербека почна да свети като запаля бимата.Свети няколко минути и изгасва но това светене много ме нерви
![]()
и аз така ..праснах му една тупаница на бега и го спрасках ..и после като го сменях бега същата работа направих като теб..просто отиди да ти я изчистят грешката
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
.
тои сигорно е като при заноляването на оилсервиза при смяната на маслото с ония пишки в 4ерната кръглата котиика до акумулатора
маи ще се ходи на диагностика
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: .
bavaretca_tns написа:тои сигорно е като при заноляването на оилсервиза при смяната на маслото с ония пишки в 4ерната кръглата котиика до акумулатора
Хъ-хъ-хъ...... де да беше толкоз лесно

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Re: имам един проблем сварзан с аербека
bavaretca_tns написа:Значи става вапрос вчера си свалих таблото да сменям една лампичка щот ми беше отишла.Като отвартях двете болчета изкарах таблото и откачих трите букси(куплунзите),смених лампичката която беше изгоряла и сглобух всичко.След като го сглобих ми светна лампи4ката за аербека явно преди да отка4а буксите сам забражил да откача акумулатора и е станал гаф с лампи4ката за аербека почна да свети като запаля бимата.Свети няколко минути и изгасва но това светене много ме нерви
![]()
същия проблем го имах и аз пред 2 дни, лампата си гаснеше ама свалих таблото и после свтеше и чак след 1-2мин. каране гаснеше, някъде прочетох че тва ставало ако си свалил таблото и даваш на контакт при свалено табло(аз така направих, затва и е станал проблема) после така и така тряяше да я карам на диагностика и оня пич точно 2мин. след като я закачи на компа всичко си беше нарес и ми каза че имало няква грешка от еърбега, и каза че е от сваляне на амумулатора , изчисти грешката и са всичо е ок.
Закарай я за 20лв на диагностика ше тия оправят за 2мин.

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
цената на диагностиката зависи от сервиза, на мен ми го правиха в оторизиран сервиз на БМВ в Пловдив - Nicy Car в тракия
В Мкар мисля че беше пак толкова 20-25лв.

В Мкар мисля че беше пак толкова 20-25лв.

- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
....
сигорно и аз ще я закарам в ниси кар на асеновградско за по сигорно макар че я подаржам в ангелов след гержика за 15, 20 ЛВда се надяваме че ще се оправи макар че нямам път скоро до пловдив.ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ ПО ЗЛЕ АКО Я КАРАМ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ТАКА.
10 мнения
• Страница 1 от 1