Здравейте колеги
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Здравейте колеги
Здравейте уважаеми колеги от БМВ клуб,та от няколко седмици насам съм се заинтерасувал и искам да си закупия едно БМВ 318i ето снимка:
И въпросите ми към вас са какви са предимствата и недостатаците на този автомобил,какъв разход дава абе с двв думи трябва ми съвет от някой собственик на такъв модел автомобил

И въпросите ми към вас са какви са предимствата и недостатаците на този автомобил,какъв разход дава абе с двв думи трябва ми съвет от някой собственик на такъв модел автомобил
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Купувай колега ! Щом е с три букви на емблемата , няма какво да му мислиш !
Ако е запазена колата , много ще те радва !

- Illusion
- Бургаското явление
-
Точно на 318 ли си се спрял?
Или поне да не е с М40.
Или поне да не е с М40.

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
разгледай се у продава,пълно с 36-и
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
колегата е много прав има адски много исписано по темата....но по добре се огледаи за по голям мотор....McClane написа::welcome:
Като за начало ползвай търсачката![]()
Виж в Е36 има много изписано по темата.

- Illusion
- Бургаското явление
-
! Алекс написа:Illusion написа:Точно на 318 ли си се спрял?
Или поне да не е с М40.
![]()
Алекс, това не е е30 и не всички м40-ки са в състоянието на твоя мотор. Пък и ни е любимата тема...

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Да благодаря за съвета за търсачката,сигурно до два месеца ще я купия и ставам един от вас
Същност някой може да ме знаят и от другите форуми най-вече Лада Клуб България защото в момента се возя с ВАЗ 2101 познат като Жигули,но разбирате голеги колата е на 34 години и все нещо се поврежда и ми писна да сменявам.Та затова се насочих на БМВ винаги ме е радвала тази марка едно приятелче в квартала имаше едно 318 дизелка и беше доста доволен но се опаричи и си купи чисто нова Хонда Сивик и го продаде,но тази дето съм я сложил на снимката е бензинова и доста запазена.
Да благодаря за съвета за търсачката,сигурно до два месеца ще я купия и ставам един от вас

- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
Вземай,но преди да я платиш я закарай в сервиз на цялостна диагностика,двигател,ходова част,да я погледне някой твой човек,иначе мойта е с М43,97г.Разхода е 8лт на 100км средно,виж това е семеен автомобил,не е за дрифтове и други темподобни,просто да шофираш и да те закара където си пожелаеш.Аз вече имам с мойта 10000км и съм много доволен,пък и частите не са толкова скъпи за модела,така че един човек със средни доходи си я подържа отдма.Иначе няма какво да се коментира предимства или недостатъци,решаваш и купуваш,всичко останало е КЪСМЕТ
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Взимаи и не се плаши М40,М43 улучиш ли на мотор ще си доволен.не е нова кола така че се иска и малко късмет но все пак е прегледая добре преди да е вземеш.Късмет
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Тоз в Монтана го знам, Голям Мошеник е.Не се набутвай с горивото от София до Моннтана поне.Не са му читави колите!!!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2