Благодаря...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Благодаря...

Мнение от uricatoli » 27 Юли 2008, 19:48

Здравейте... след като се случи случка с моето бмв седнах отново на старото си трабантче докато събера пари за една е30ка.. но днес ми се случи следната история.. както карам аз от Русе към Варна и тукмо съм се качил на магистралата посока Варна малко след Шел-а колата почна да се бунтува и изгасна... почнах аз да търся проблема и след 30 минутни мъки разбрах че ми е изгоряла едната бобина... което за трабанта е много лошо... Изведнъж осъзнах че няма койда дойде да ми помогне, затова започнах да спирам някой от движещите се автомобили... но за жалост почти 20-30 мин никой не спираше, когато тъкмо щях да се откажа и да си спя на магистралата докато дойдат да ми помогне някой, когато както си вървях към колата даже без да съм махнал спря БМВ със Софийска регистрация... вътре бяха 2ма младежи... единия излезе и ме пита: Проблем ли ти направи бегачката.. аз викам: еми скапа се... При което момчето каза: Имам въже, дай ще те дръпнем до Варна...

И така след малко колата беше закачена и след по малко от 40 мин бях във Варна... Когато спряхме да ги разкачим аз извадих да дам 20лв за услугата на колегата, когато той ми каза: прибери си парите!!! Все пак караш малкото БМВ... Това ме накара да онемея...

Момчето си прибра въжето и се качи в 5-цата.. А аз докато се усетя да го питам за името и телефона че да почерпя той вече беше отпрашил..

помня само че номера беше С 45хх

Така че искам чрез форума да поздравя този човек.. защото знам че рядко се срещат такива които да ти помогнат в даден момент...

МЕРСИ БРАТЛЕ!!!! :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Юли 2008, 21:34

Браво на колегата! Бих се радвала, ако се окаже , че е някой от форума!!! И дано се срещат повече като него! :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Юли 2008, 21:46

:yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 27 Юли 2008, 22:32

За какво уважение говорим ... 8)
Изображение
M - The most powerful letter in the world

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 27 Юли 2008, 22:56

Браво---всяка добрина се връща :!: :!: :!: ако колегата е от форума сБМВто нека каже..Тва е супер добра постъпка.не забравяйте че всеки може да изпадне в таа ситуация :roll:
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 27 Юли 2008, 23:43

евала на пи4а,и отново се доказа какви хора карат БМВ :P
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Re: ..

Мнение от uricatoli » 27 Юли 2008, 23:54

bavareca_86 написа:евала на пи4а,и отново се доказа какви хора карат БМВ :P

Както се казва трябва да си помагаме независимо от марката... Respect по пътищата!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Благодаря...

Мнение от slav4o1 » 28 Юли 2008, 0:36

:bowdown: евала

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 28 Юли 2008, 8:58

браво на момчетата,господ здраве да им дава :clap:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 28 Юли 2008, 12:04

и хората които карат бмв "били мутри" ей такива хора да се срещат да помагат на 2цилндровите си братчета ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 28 Юли 2008, 12:12

чета и не вярвам на ушите си :D ! поздрави за колегата- чест и почитания за подобни личности!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 28 Юли 2008, 16:20

Все пак още се срещат добри хора по пътищата. Това може само да ни радва нас водачите на М.П.С. , за жалост рядко се случва такава колегиалност.
Евала на колегата дет е спрял и дано по често се намират такива хора. И по рядко да ни се случват проблеми с колите ни .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 28 Юли 2008, 19:22

И аз снощи дърпах един колега закъсал с ново внесената си Е36-ца. Като го завлякохме приятелката му дочила, че ми свети лампата на резервоара и нямам кинти да заредя, и ми даде 10лв.. При други обстоятелства не бих ги взел, щото преди всичко сме хора и е хубаво като си помагаме, ама верно съм закъсал нещо, пък не ми се оставя печката на сухо, че после...
Та така, аз го избавих от нощуване на улицата, а той (тя - мацката му) ме спаси от ходене пеш :winky:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 28 Юли 2008, 19:34

А случвало ли ви се е да предложите помощ, пък отвътре да ви изгледат странно?
:mhihi: :mhihi: Веднъж така на Ломско....гледам на аварийни едно БМВ , и човека си седи вътре в колата и нещо прави, беше късно, почти не минават коли, аз карам по посока Обеля, викам си на връщане ако е още там ще спра да питам има ли нужда от нещо. Връщам се- той там.
Спирам и аз на аварийни след него. При въпроса мога ли с нещо да му помогна, ме изгледа няма да ви казвам как? Все едно.....Ти пък с кво ли можеш да ми помогнеш, че питаш!
Аз съм била в ситуация, в която дори и гсм съм нямала, а съм имала нужда, човек може от всичко да има нужда. След няколко секунди смени изражението, разбра че всъщност нищо лошо не съм казала и не е толкова лошо че съм предложила помощ, каза ми че няма проблем, ръчкаше си нещо по скоростния лост, чакал приятел. Само незнам защо беше спрял почти на средата на кръстовището, но хора всякакви.....
Аз се почувствах добре... и друг път пак ще спра.... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от lllubo » 29 Юли 2008, 15:18

една вечер се прибирам към София и след магистрала Хемус там на десния завой където се включват и тези от подбълканската гледам 2-ма пичове седат и махат на колите ама никой не спира, а те почти посредата на дясната лента и едва в последния момент можеш да ги зърнеш в тъмното (нямаха жилетки). Спирам пред тяхната кола, мернах че се зарадваха, отивам при тях и стандартния въпрос "добър вечер, мога ли да ви помогна...". Единия направи няква странна физиономия и ми вика направо "дай 5 литра бензин" няма здрасти няма нищо. Стана ми някакво криво от начина по който го каза. Отговорих му че ми е насвършване (имах бая) и му предложих да ги издърпам до първата бензиностанция след богров (все си мисля че имаше някаква межу богров и софия). Мрънкаха нещо но се сългасиха. Дърпам ги аз с металното въже и точно в началото на Богров гледам пуснали десен мигач вместо аварийките. Намалявам да спра и ги гледам в огледалото - тези вътре се хилят яко и или се опитваха да ме ударят докато спирам или се опитваха да спрат рязко така че да се опъне изведнъж металното въже. Слава богу това последното не стана, защото като слязох видях че се е откачило откъм тяхната кола - явно не го бяха закачили добре. Отивам и ги питам какво правите и какво става, а единия почва да ми крещи че трябвало да свия в дясно точно преди Богров (има май някакво отклонение вдясно). Прибрах си въжето, теглих им една и си заминах.

Следваща

Назад към Страхотни истории