На какво гориво карате?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
levskara написа:се си мисля ,че колата е направена да се кара със бензин или дизел -но си има разбирачи които си карат колите със гориво които другите със него си готвят манджите,но така е като немогат да си преценят финансите какво могат да карат и подаржат и се почва нащо полбългаряване
То пък щото много по-икономично да караш малка кола. Пак си отива 10/100 в градски условия каквото и да я правиш. Когато вършиш работа с автомобила си , а не го караш за удоволствие само в събота и неделя , няма нищо срамно да си на алтернативно гориво - особено след като средната работа заплата в държавата е няма и 200 литра бензин

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
от както сипах омв 100 колате се роди спря да 4ука аванса в ниските стана по пъргава и разхода падна под 9 градско (при нормално и икономи4но каране)
да добавя... на газ само жигулите работят по добре.. за6тото карборатора им не пуска достатъ4но бензин ( говорим за оригиналните жиглиори
) следтователно газта е за тях
а метана е за бак6и6ите
да добавя... на газ само жигулите работят по добре.. за6тото карборатора им не пуска достатъ4но бензин ( говорим за оригиналните жиглиори

а метана е за бак6и6ите

- insane_v
- младши ентусиаст
-
- Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
- Мечтае да кара: Всичко що започва с М
Аз съм на бензин, но определено не съм противник на газта. Засега съм на бензин, щото карам по около 1000-1200 км на месец и издържам на цените. Но знаете ли как се чувствах като смених старото ми Поло, което гореше 6-7/100 газ градско с 318-ката която гори 12-15 бензин. Не беше много приятно чувството като отида на бензиностанцията. С тия цени си е съвсем нормалко ако караш повече да си сложиш газово, без значение каква кола караш.
В защита на газта трябва да отбележа, че Полото ми почна да върви повече като му сложих газовото. Ако имах пари за хубав ГИ бих си сложил и на БМВто.
А на тия дето казват, че не искали буталата им да бачкат на сухо - вие без масло ли си карате двигателите бе хора ??? Да не карате с двутактови мотори!!! Не бензина смазва цилиндрите, а маслото!!! Ако ще и с пръдня да си карате колите, двигателя ви пак няма да "изсъхне".
В защита на газта трябва да отбележа, че Полото ми почна да върви повече като му сложих газовото. Ако имах пари за хубав ГИ бих си сложил и на БМВто.
А на тия дето казват, че не искали буталата им да бачкат на сухо - вие без масло ли си карате двигателите бе хора ??? Да не карате с двутактови мотори!!! Не бензина смазва цилиндрите, а маслото!!! Ако ще и с пръдня да си карате колите, двигателя ви пак няма да "изсъхне".
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
nakoone написа:Карам на бензин
+1
п.п. ЛИЧНО МНЕНИЕ - бих инвестирал в по голям мотор за "лебеда" вместо да му слагам газ на тоя "лилипут"

- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
- 318iBMW
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да изтръпват
levskara написа:се си мисля ,че колата е направена да се кара със бензин или дизел -но си има разбирачи които си карат колите със гориво които другите със него си готвят манджите,но така е като немогат да си преценят финансите какво могат да карат и подаржат и се почва нащо полбългаряване
САМО ЕДНО ЩЕ КАЖА,АКО ТИСЕ ЗАЯЖДА ДАВАЙ.Мисля,че тук сме само bmw team като общо,но явно някой се мислят за нещо повече

П.С. Тази тема я направих за да видя кои на какво гориво кара за да мога като имам проблеми да търся хора,които сигурно са ги минали. МИР
[/b]
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- dobri02 bmw
- Потребител
-
- Кара: BMW 320
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5