ПОМОЩ!!! Търси се кръв 0-
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
ПОМОЩ!!! Търси се кръв 0-
Моля ви помогнете ако можете! Братовчед ми катастрофира много тежко преди 3 дена в Ямбол и се нуждае много спешно от кръв. Болниците в Ямбол и Сливен нямат, а от Стара Загора педерасите отпуснаха само 1 банка кръв (положението му е тежко и за сега не ни позволяват да го преместим в по-добра болница)... За сега сме намерили 12 човека в Ямбол, от които 6 дариха, а другите 6 остават резерва, но за на пред му предстоят много тежки операции и ще има нужда от кръв. Варианта с циганите не става, защото до колкото разбрахме в Ямбол няма нито един циганин с такава група (явно по рождение не се раждат с 0-). Ако някой от Ямбол, Сливен, Елхово, Карнобат, Стралджа... въобще от където и да е близко до Ямбол може да помогне, то моля ви оставете някакъв телефон за връзка за да се свържем с вас. Транспорта е осигурен от нас, и евентуално ако е необходимо някакво парично възнаграждение. Положението е много, много спешно и животоспасяващо!!! Момчето е млад баща с малко дете...
0898 626824 - Деян - това е телефона ми ако има нещо
0898 626824 - Деян - това е телефона ми ако има нещо
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
И аз така съм чувал, че не ги бърка. Като давах за баща ми кръв нямаше проблеми, че сме от различна. Тия са ебати боклуците 

- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
за жалост съм 0+ иначе щяхме да измислим нещо пък и 0- може да приема само от своята кръвна група - това ще ви затрудни допълнително както и лекарите в болницата.......

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Sraaaaa написа:Моля ви изтрийте темата! Благодаря на всички които се опитаха да помогнат!
а какво стана?
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- plamenar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: черно бмв и още някои неща
- Мечтае да кара: .... карам си мечтите :)
- Детайли за колата: абе много детайли са :)
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
12 мнения
• Страница 1 от 1