отвличанията-нова мода....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 28 Юли 2008, 17:50

Отвличането не е като кражба на кола.при колата ако стане мяу се прави ресто и ако трябва малко кеш и случая приключва.При отвличането няма място на грешки,няма ресто няма глоби,заминаваш два метра надолу.90% от супер богаташите разчитат на охрана тип "лайновоз" як като бик и почти толкова умен.Другите 10% са в час и наемат само клалифициран персонал,бивши служители на НСО,СОБТ иоще една две служби.При отвличанията има 1000% замесени бивши или действащи служители на МВР които знаят до най малката подробност как се действа при такава ситуация.Най опасни са групите единаци,бръмчат си соло,нямат криминални досиета и най лошото когато групата е от системата на МВР.Дреми и на х** кой ще грабнат,шанса да изтече информация от групата е почти нулев.Ако някой като нас /ако няма някои в кюпа :mhihi: /грабне някой ще не хванат за нула време.Колегата по горе спомена за заглушаващите устройства,в бг не са от една две години,а сме едни от първите в света които ги произвеждаме.Нещо да си слушал за "Стършел"?SKISA,има нещо вярно в това което го казваш,профитата няма да рискуват за малки цифри.Но дребния кримконтингент който е изгладнел вижда ,че тази ниша е празна и най вече има пари и е безнаказана.Ако стигнем нивото на латинска америка става страшно.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 28 Юли 2008, 17:52

ditko1 написа:Управниците ако искат могат да пуснат СОБТ и няма софийски босове няма нарко дилъри, ако искат могат да направят една чистка, без въпроси и отговори, но нали работят за тях.

Изображение

:mhihi: :mhihi: СОБТ е най големия осарник.С тия заплати всички са от другата страна на барикадата.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 28 Юли 2008, 17:56

ditko1 написа:Управниците ако искат могат да пуснат СОБТ и няма софийски босове няма нарко дилъри, ако искат могат да направят една чистка, без въпроси и отговори, но нали работят за тях.

Гарван ,гарвану око не вади ;) Или по просто казано няма оправия :twisted:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 28 Юли 2008, 17:58

то вярно, че доста барети са станали лоши :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 28 Юли 2008, 18:05

такова устройство съм виждал малко след като излязоха нокиите-тип куфарче с кабел до слушалката...!!!не е нещо ново! и не е да ен го днаят тия от мвр,та да са ги изненадали!!плюс кво ше говорят по джиесем!?!?има си радиостанции, а като ти заглушат станцията има още хиляда канала и няма как да изгубиш връзка ако си подготвен и ако не си в кюпа...!!тва са тъпотии и ги пишат да баламосват хората!!! ше избегат ,щот заглушили сигнала...!!!добре!!! пълни глупости!!
а проблема с отвличанията е сериозен-чуйте ми думата...!
в панама или в мексико отвличат на светофар секви дребни нещастници и мошеници бръмчат в тая сфера и всека втора кола е бронирана ,та ако ще и да е голф...!!! тия с ангел бончев може и да са били по-подготвени и по-нагоре в йерархията,ма и отдолу ще се включат и бъдете сигурни ,че ще се хвърлят точно на по-дребни риби като нас...!!! тук вече работата опира до оцеляване,а не до тва колко е бензина и кво ше ядем утре...!!! тва е сериозен шамар към обществото и мерките трябва да бъдат сериозни!! не знам колко хора помнят или са се сблъсквали през 90те години с мутри и с рекет ,но понеже имаше такива обстоятелства и условия в страната и тия избуяха. що не ходат са по магазинчетата за 1 лев или в некое кафе да рекетират!! хората се окопитиха и ше го думнат както си е дошъл с бухалката още на вратата....!!! същото ше е и с тия отвличания...!!! ше почнат да пипат насекъде и ще мине време преди да им се даде отпор,а после ше си късат опашките и ше си вадят бизнеса и капитала ,натрупан точно с такива операции на светло...!!!! тва е сган ,която трябва да се пресече от корен!!! който и да стои зад нея -един път да се издънат и некой балканджия с отвлечена щерка да докопа некой от тех ше си кажат и майчиното мляко и ше им се види тесен света и на тия зад гърба им...!!!защо рядко отвличат евреи!?!?!?!?щото принципа е ,че не се плаща!!!край!точка!!няма преговори,няма пазарлък!!!дори с цената на заложниците се знае ,че ако отвлечеш израелски граждани или ги похитиш или квото и да е се говори докато си сформират щурмовият екип и влизат...!!! и всеки терорист го знае това и си прави сметка ,че е безсмислено да го прави ,щото няма файда...!!! те са си го измислили хората!!!! подобен трябва да е отпора и към тия!!! знам че е лесно да се каже,а ако не дай си боже ти опре до гъза друга песен ще се пее ,но те са го решили на национално ниво!!! плащането води до ново престъпление и ново плащане...!!!и така могат да те дърпат до гроб!!! някой да си спомня филма отплата с мел гибсън!?!?! темата е сериозна и знам ,че небива да се парадира с филми ,но мойта е подобна!!!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 28 Юли 2008, 18:10

Аз не говоря за всички видове престъпления, а конкретно за взривявания, отвличания, мокри поръчки, тези неща си мисля че 99% не се случват на случайни хора и такива с по един апартамент и голф или нещо подобно.

Все пак съм съгласен че обикновения човек също не е защитен от тези неща, но не мисля че те го засягат до толкова голяма степен колкото другите ;)

Колкото до свалянето на правителството, ОК, аз съм за с 2 ръце, давайте да видим кво ше стане, колко от тия тука дето свалят ще дойдат реално, щото на думи сме силни.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 28 Юли 2008, 18:52

SKISA написа:такова устройство съм виждал малко след като излязоха нокиите-тип куфарче с кабел до слушалката...!!!не е нещо ново! и не е да ен го днаят тия от мвр,та да са ги изненадали!!плюс кво ше говорят по джиесем!?!?има си радиостанции, а като ти заглушат станцията има още хиляда канала и няма как да изгубиш връзка ако си подготвен и ако не си в кюпа...!!

За съжаление не помня, марки и модели нито мога да кажа нещо по-мнението на GVT... нито за стършели съм чувал, нито знам те как работят. НО преди 3-4 години българската армия представи на изложение (даваха по новините)заглушител тип куфарче, то беше точно за радиостанции и друга апаратура - не за гсм, на никоя армия не и трябва заглушител за гсм. ;) Също така от НАТО останаха доста очаровани от продукта.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 28 Юли 2008, 21:30

rever написа:
SKISA написа:такова устройство съм виждал малко след като излязоха нокиите-тип куфарче с кабел до слушалката...!!!не е нещо ново! и не е да ен го днаят тия от мвр,та да са ги изненадали!!плюс кво ше говорят по джиесем!?!?има си радиостанции, а като ти заглушат станцията има още хиляда канала и няма как да изгубиш връзка ако си подготвен и ако не си в кюпа...!!

За съжаление не помня, марки и модели нито мога да кажа нещо по-мнението на GVT... нито за стършели съм чувал, нито знам те как работят. НО преди 3-4 години българската армия представи на изложение (даваха по новините)заглушител тип куфарче, то беше точно за радиостанции и друга апаратура - не за гсм, на никоя армия не и трябва заглушител за гсм. ;) Също така от НАТО останаха доста очаровани от продукта.

Устройствата на военните заглушават много голям диапазон и всякакъв вид комуникация е вънка от парцела.В момента "Електро прогрес" произвежда устройство подобно на Стършела и се казва Комета.През първата война в залива американците имаха много ядове със българския Стършел :mhihi: Самонасочващите се ракети не действаха на места където има активирано устройство.Стършела го има и като 152 мм снаряд който може да се истреля в тила на врага и действа до изтощаване на батерийте.ИзображениеМежду другото такива устройства заглушават и ГПС-те.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 29 Юли 2008, 2:18

"В наща страна ни да имаш ни да нямаш" Тва гадно уууууууу...
Наиситна сме по-добре от латинска америка, дори се чуда ква тая смотана "америка"?!

Относно свалянето на правителството, когато напече, то при нас направо гори. ЕС не напразно се обръща към народа ни, понеже ОТ НАС ЗАВИСИ ВСИЧКО!!! Сега ще е тъпо, ако кажа, че норада ни е глупав, просто хората не си дават сметка, не им се занимава и т.н. А, и много плюем, всички завиждаме на хората от нормалните държави, как те живеят съвременно и ще сте прави, но донякъде. Живота е такъв, какъвто си го направиш, това важи и за държавата. Не са били малко революциите по света за по-добрият живот, който няма как да стане сам по себе си.Дали взимате 1000лв или повече със собствена креативност, дали карате стара или нова кола (разбира се, че има огромна разлика) дупките, катастрофите, здравеопазването, отвличанията и т.н всичките са насочени към нас българите! Всички ние си патим и ще си патим, докато не се осъзнаем. За решението на проблема, трябва да се активизираме, имайте малко желание, преди нямаше протести, сега се "раждат" полета за изява. Това, което трябва да направим е да съберем достатъчно хора, чрез радио, телевизия и т.н, и по всички възможни начини да свалим сегашните управници като на тяхно място се издигнат "атака" мисля, че са най-приемливият избор, освен ако сидеров не е просот театър.
План B, ако продължим да спим, е да ни е "поеме" европейска държава управлението. Знам, че звучи обидно, но вече няма място за достойнство, а е въпрос за прекратяване на тая лудост. Най-малкото, като за начало е, моля спрете да плюете върху всички, "всички" сме ние и управляващите са крадци, но са още там благодарение на нас - нашият безинтерес. ;)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 29 Юли 2008, 12:35

според мен има явно някакъв прак на търпимост и като се достигне точката на кипене просто обществото ще избухне и ще натири некадърните управници!! тва е като цирей,който се пълни с гной и накрая требва да се пукне!! лошото е ,че на нас точката на кипене ни е доста високо в сравнение с друг инационалности и търпим доста...!! ако такива престъпления започнат да засягат повече хора и от по-ниските прослойки на обществото ,а не само на високо няма начин да не стане бау...!!! а аз съм почти сигурен ,че ще стане така,защото гладни тъпоумни бандити има достатъчно и те ще се ориентират към лекият бизнес с лесни пари и малки наказания....!!!но за да не стане след много време и много хора да разплачат е хубаво да се говори още от самото начало и да сме наясно ,че спиралата ще слезе и до нас ,а не да мислим ,че засяга само най-богатите и така ще сме подготвени бързо да реагираме....!!
тва ми беше идеята на дискусията....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 29 Юли 2008, 22:38

абе одеве Бончев много смазан изглеждаше,някви пари дарява,пръсти май липсват,а преди къв беше...
Гришата се одръпнал от него,ама и той това заслужава,и Батков,и Костов,и Томов,и Догана,и Царчето,и доста други изруди-взимат ги,малко тормоз,клъцни-срежи,парата на фондация и край с него
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 29 Юли 2008, 23:05

pavlin_e30 написа:абе одеве Бончев много смазан изглеждаше,някви пари дарява,пръсти май липсват,а преди къв беше...
Гришата се одръпнал от него,ама и той това заслужава,и Батков,и Костов,и Томов,и Догана,и Царчето,и доста други изруди-взимат ги,малко тормоз,клъцни-срежи,парата на фондация и край с него

Много странно това дарение нещо. Смазан е човека личи си, ама да се даряват пари на фондация в такъв момент ми се струва някак си нелогично. Знам ли :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 29 Юли 2008, 23:40

ja написа:Много странно това дарение нещо. Смазан е човека личи си, ама да се даряват пари на фондация в такъв момент ми се струва някак си нелогично. Знам ли :dunno:

Тия пари не са за фондацията, или поне няма да стигнат до там. Това е първата вноска.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 30 Юли 2008, 1:49

Малко оффтопик, но днеска отивам на бензиностацията и гледам А95 2,30 :mhihi: 10 стинки надолу, нещо им става на тези ? :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 30 Юли 2008, 2:09

Не знам дали са за фондацията, предполагам - ще стигнат до нея. Все пак това широко се отрази в медиите.
Но е странно - приятели му помагат с пари за откупа, пък той ги дарява. А всъщност... парите не са негови, а на ПРИЯТЕЛИТЕ му?!
И все пак - на мен ми се струва, че този човек толкова е преживял, че в момента едва ли може да разсъждава трезво. Просто си личеше като го гледах по БТВ, че е смазан психически...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата