май имам проблем със скоростите

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

май имам проблем със скоростите

Мнение от jekichan » 28 Юли 2008, 16:50

От няколко дни като ми загрее хубаво колата след продалжително каране и като спра на място на свободна се чува едно гадно тракане като натисна съединителя и спира да трака.Днес ходих при един майстор и той ми каза че май е от скоростите.Моля ако на някой му се е случвало такова нещо да каже от какво е и дали мога да си остана някаде по път.

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 28 Юли 2008, 17:12

на всички баварци е така споко вие лагера на първичния вал на скоростите досега незнам някои да е останал на пътя от това но не е проблем да си го смениш

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 28 Юли 2008, 17:17

petio_bmw 318is написа:на всички баварци е така споко вие лагера на първичния вал на скоростите досега незнам някои да е останал на пътя от това но не е проблем да си го смениш

Точно така е колегата "petio_bmw 318is" е прав но моя съвет е ако решиш да подменяш лагера по добре изчакай да му доиде времето и на съединителя защото когато се отваря да се смени тоя лагер е хубаво директно и съединителчето да смениш.... така че карай смело докъто не усетиш че и съединителя ти е за смяна. ( Между другото по тоя въпрос точно има доста изписано тук във форума ,ако желаеш ползвай търсачката и ще можеш да видиш за какво точно става дума)

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 28 Юли 2008, 17:22

metodi80 написа:
petio_bmw 318is написа:на всички баварци е така споко вие лагера на първичния вал на скоростите досега незнам някои да е останал на пътя от това но не е проблем да си го смениш

Точно така е колегата "petio_bmw 318is" е прав но моя съвет е ако решиш да подменяш лагера по добре изчакай да му доиде времето и на съединителя защото когато се отваря да се смени тоя лагер е хубаво директно и съединителчето да смениш.... така че карай смело докъто не усетиш че и съединителя ти е за смяна. ( Между другото по тоя въпрос точно има доста изписано тук във форума ,ако желаеш ползвай търсачката и ще можеш да видиш за какво точно става дума)
колега бъркаш го с аксиалния лагер тои е комплект със съединитела

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jekichan » 28 Юли 2008, 17:22

Благодаря ви за отговорите ще се разровя с тарсачката да видя за какво става вапрос

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 28 Юли 2008, 17:39

petio_bmw 318is написа:
metodi80 написа:

колега бъркаш го с аксиалния лагер тои е комплект със съединитела

Да колега , аксиалния лагер имах предвид аз ... а ти в коментара си говориш за лагера на първичния вал(сега загледах) ... Грешката е моя. Но м/у другото това виене по някога идва и от аксиалния лагер.

Назад към E36