Багажник
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- карел
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 D E46
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 525d AT
Не става въпрос за вакумно-отваряне и затваряне като на седмака , а само за механично отваряне и затваряне с ръка или с крак или с глава или с ......... нещо друго
.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
то и на е60ката така се отваря докрай ..ама ела после го затвориш хеххе .. малко тегаво
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Jenerala написа:В какъв смисъл, зор се затваря или?
еми да щото армортесиорите са толкова натегнати, че като натиснеш копчето се изтрелва капака нагоре .. и така
ако искаш го отвориш докрай взимаш и сменяш армортесиорите с некви за много по тежак капак ... от е60 примерно хехех .. или х5 и ще ти се отваря
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Щом няма да ти е проблем тегавото затваряне слагаш една пружина която да опъва пантата на багажника и си готов, като е затворен багажника пружината е опъната и като натиснеш копчето ти отваря багажника, самоче като го затваряш ще трябва да понапъваш малко за да разтягаш пружината 

- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
На пантата има две рамена които ми се струват удачни да се сложи пружина, която само да го засили и след това поемат амортисьорите, но не бях се замислял че този "катапулт" трябва да е доста силен за да преодолее тежестта на капака , а пък ако трябва да е толкова яка тягата ще е доста зор затварянето. Май ще е по лесно да си купя BMW7-ца

- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
Sharo ти си ЧОВЕКА в теб ми е надеждата само ти ще измислиш нещо, или Wolfen който възприе идеята ми.

- _OSMICATA_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: M
Колеги знаете ли какво правиха смяна на заден мост на един приятел на колата и клата беше наколонена на една страна (селски сервиз
) ама не на 90 градуса ами някаде на 60 и маисторите поискаха някаква част, а тя била в багажника и моя ми вика върви я извади, багажника се отваря от клуча
отвам аз като натиснах клуча багажника се отвори до горе и то много яко бавно е аз си помислих, че е оригинално
-Оказа се, че когато колата е наклонена капака олеква и амортисьорите имат точно толкова сила да вдигнат капака бавно
-Ако намерим малко по силни амортисьори хем ще се отваря хем ще се затваря без кои знаи колко усилие
Ако има някои магазин за части да пробва всички амортисьори с тая дължина и така..

-Оказа се, че когато колата е наклонена капака олеква и амортисьорите имат точно толкова сила да вдигнат капака бавно

-Ако намерим малко по силни амортисьори хем ще се отваря хем ще се затваря без кои знаи колко усилие

Ако има някои магазин за части да пробва всички амортисьори с тая дължина и така..
Come play with POWER
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2