Продавам си колата на изплащане какво да направя
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `90 e30 sedan
Продавам си колата на изплащане какво да направя
Здравейте на всички
имам малък проблем. Имам копувач за БМВ е46 и ми дават доста добра цена обаче ми я искат на исплащане за 10 месеца, но ма е страх да не би да я дам и след 3-4 месеца да ми я върне раздрънкана и да ми каже връщам ти я няма да ти я доизплатя и аз да съм вътре. Моля някой да ми каже как мога да се застраховам!!! Копува ми я една рускиня която от време на време ходила в ръсия ЖЕНА
БМВ-то има снимки на профила ми
Благидаря предварително
(ако на темата не и е мястото тук моля да се премести )

БМВ-то има снимки на профила ми
Благидаря предварително

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
брат колата излезне ли от граница ни рускинята ще видиш, ни кола, ни пари!
ако я даваш на лизинг в договора описваш, че колата няма право да излиза граница. ама още повече на чужди граждани, и тия 10 месеца....
по принцип да ти даде 50-70% и останалите за 4-5 месеца - да ама да чакаш на 10 равни вноски
ако си навит така и аз може да я взема колата
ако я даваш на лизинг в договора описваш, че колата няма право да излиза граница. ама още повече на чужди граждани, и тия 10 месеца....
по принцип да ти даде 50-70% и останалите за 4-5 месеца - да ама да чакаш на 10 равни вноски

ако си навит така и аз може да я взема колата

Провери как са нещата ако минеш през лизингова къща, те ти плащат всичко, а рускинята да си им плаща на тях. Но ако ще я даваш директно на рускинята, не го прави. Аз с едно дръгливо е36 от един селски бег, се разправях 3 месеца докато си взема кеша, а ти говориш за рускиня. Инак ако си решил да си буташ главата в торбата, даваш само малкия талон. А ако стане нещо отиваш при ченгетата и не я пускаш за издирване, а казваш, че си дал колата да я ползват и не ти я връщат. Така ще я издирят и ще ти я върнат.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
....мисли добре за да не стане като мен....и нотариални заверки имах и пак таа...утре започвам дело за един такъв тарикат дето не си я прехвърля и до тек има към 600лв данъци а колата е на мое име..аз в Хасково той в Варна квВиница и така..одисеята започва щото съм тъпа кратуна да си дам колата на изплащане и сега ям калая
никога повече в живота си нема да дам кола на изплащане щото и нотариално си минах и ква файда-никаква.прокуратурата ми отказаха защото немало престъпление според тях..а за кво плащаме нотариуси

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Само през лизингова къща!Ти си взимаш парите веднага и не се занимаваш повече.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
И аз като опарен ,те съветвам да я прекараш през лизингова къща.
Дадох една кола на изплащане ,като първоначално взех една трета, втората една трета я получих преди срока за които се бяхме уговорили,и почти пълната сума няколко месеца след това.
Да но останаха един 300лв. заради които две години немога да го накарам човека да ми ги даде и да му прехвърля колата ,ем ми е познат.Та накрая му се обадих и му казах да идва да я прехвърлиме пък пари когато има,демек я ги даде я не.Ма поне данъци да не и плащам
Дадох една кола на изплащане ,като първоначално взех една трета, втората една трета я получих преди срока за които се бяхме уговорили,и почти пълната сума няколко месеца след това.
Да но останаха един 300лв. заради които две години немога да го накарам човека да ми ги даде и да му прехвърля колата ,ем ми е познат.Та накрая му се обадих и му казах да идва да я прехвърлиме пък пари когато има,демек я ги даде я не.Ма поне данъци да не и плащам

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Измисли начин от къде да минеш...както казаха колегите през лизинговата къща.....т.е. изцяло сключвате договора през лизинговата къща получаваш от там кеш..после нотариуса за прехвърляне и си готов!Имаш кеш нямаш нищо на твое име а рускинята да се оправя с лизинговата къща!
7 мнения
• Страница 1 от 1