Въпрос за маршрут до Варна към пътувалите в тази посока

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Въпрос за маршрут до Варна към пътувалите в тази посока

Мнение от ///sasho » 27 Юли 2008, 23:05

Колеги , ще трябва да пътувам до Варна , а досега не съм ходил натам , поне нямам спомен да съм ходил , та въпроса ми е от къде да мина? :idea: Ако мина през Бургас и после нагоре с много км. ли се удължава пътя? Разни познати ме съветват , че е по добре да мина през Бургас , защото пътя бил по хубав , а удължаването не било с много , ама дали е така? :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от vazioo » 27 Юли 2008, 23:24

Перкай си по магистрала Хемус - Велико Търново, Омуртаг, Търговище, Шумен, Варна

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Юли 2008, 23:28

vazioo написа:Перкай си по магистрала Хемус - Велико Търново, Омуртаг, Търговище, Шумен, Варна

Целия път ли е магистрала , както е София-Бургас?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Юли 2008, 23:31

///sasho написа:
vazioo написа:Перкай си по магистрала Хемус - Велико Търново, Омуртаг, Търговище, Шумен, Варна

Целия път ли е магистрала , както е София-Бургас?
Не,има около 100 км магистрала от София до Ябланица ако не се лъжа,после е от Шумен до Варна.То става верно пътя от Бургас до Варна,ама от Сл. Бряг до Обзор ще ти се завие свят 10 пъти едни завои,едно чудо...И колко рацери има по тоя път... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Юли 2008, 23:39

А ако мина през Бургас с колко км. горе долу е по дълъг маршрута?

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 27 Юли 2008, 23:42

може би 50на км,грубо казано :roll: ,но и да не е повече,пак не си струва ако питаш мен :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 27 Юли 2008, 23:47

Май ще избера пътя през Бъргас , защото е магистрала и най вече защото го знам. Благодаря за инфото колеги!!! :D

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 27 Юли 2008, 23:53

Колега ,давай от север - няма къде да сбъркаш пътя :D
Много по-готино и спокойно за шофиране и път е ,доста по-красиво е а и на Търговище от околовръстното в дъното под моста в посока варна има един завой дето мине не мине и го сънувам :mhihi: Ей там вдигам такъв пушек от гумите ,че имам чувството ,че карам няколко стотин коня кола :mhihi: Моят съвет е да избягваш южния път :!:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 27 Юли 2008, 23:58

През Бургас пътя се удължава с около 100-120км. Само по последния участък - от Бургас до Варна ще изгубиш поне 2ч повече. Много е натоварен пътя, тесен и т.н.
София-Бургас по принцип е много по-натоварен път, отколкото София-Варна. Аз пътувах към Варна миналата седмица, и пътя си е екстра.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 28 Юли 2008, 0:03

Притеснява ме през северния път да няма много камиони и да затрудняват движението.
Отново Благодаря на всички отзовали се!!! :D

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 28 Юли 2008, 0:11

///sasho написа:Притеснява ме през северния път да няма много камиони и да затрудняват движението.

МОЛЯЯЯ :shock: :shock: :shock:
майкоооо , то през Южния е най-големия ад от камиони и каруци,коли и трактори особенно от Сливен до Карнобат :evil: най-вече за това го мразя тоя път ,че на всичкото отгоре и хиляда ограничения "40 км/ч" има ,та като ми се наложи от там да пътувам след Стара Загора пак на няколко километровата права дето човек трябва да кара по закон толкова бавно ,че чак най-добре да хване и да обърне посоката и да се прибере в къщи е*аси :evil: :banghead: :ranting: :maad: То да тръгнеш на 400 км и да караш с 40 км/ч под път и над път еее не мерси ,но не е това пътя :no: :nono:

Отгоре си даваш газ на умиране , нито движението е толкова натоварено ,нито нищо . Мен лично ме е яд ,че се хвърлиха първо с Южната магистрала ... Но дори и в повече пак няма да ти е нито по-близо,нито по-бързо, нито по-спокойно от Юг

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 28 Юли 2008, 0:22

///sasho написа:Притеснява ме през северния път да няма много камиони и да затрудняват движението.
Отново Благодаря на всички отзовали се!!! :D

Само за отсечката Бургас - Варна ще ти трябва толкова време, колкото от София до Велико Търново (което е точно по средата на пътя София-Варна). Просто там е ад от няколко години насам. Не си прави експерименти - ще пътуваш цял ден, ако минеш през Бургас. Иначе Сф-Варна е 4ч път.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 28 Юли 2008, 0:50

Аз неотдавна бързах за Варна и със спиране за 5 минути на Ловеч-Троян отидох за около 210 минути ,но с много здраво каране където не е опасно и каране по магистралата от Шумен до Варна между 220 и 240 км/ч ...

Георги Пенчев
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 28 Юли 2008, 1:53

колега, хващай си пътя през бургас... ако минеш през търново трябва да караш по по лош път, ремонти, и много завои... дето се вика, на висока предавка с ниски обороти ще си спестиш повече гориво и нерви по магистралата...
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 28 Юли 2008, 2:05

uricatoli написа:колега, хващай си пътя през бургас... ако минеш през търново трябва да караш по по лош път, ремонти, и много завои... дето се вика, на висока предавка с ниски обороти ще си спестиш повече гориво и нерви по магистралата...
бате ти нищо не каза,хващай магистралата и дим да те няма
пс.абе гоше ти ко си направил бре,три 4аса и половина до варна :shock: :shock: фнимавай 4е са ша избийме с тез бмв-та как се казва :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Следваща

Назад към Извън Темата