Един ден се напих ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Един ден се напих ...

Мнение от Flash » 27 Юли 2008, 18:45

Здравейте,

Знам, че всеки е имал поне една пиянска случка и история. Разкажете да се посмееме..

Давам тон -

2002г. бяхме на море на Китен с нашите и с братовчедите ми. Настанихме се в хотела и още същата вечер хоп на дискотека да полееме успешното пристигане \разбирай 14 годишни лапета :mhihi: \. Къде, къде - в дискотека "Ямайка". Пуснаха ни с малко корупция и се настанихме на бара. Аз тамън мислех да си поръчвам кока кола и чувам от братовчед ми "Една малка водка". Аз като баровец - "Аре`е нека са две". Тогава щях да пия водка за първи път \и за последен де, но това го разбрах на другия ден :mhihi: \ и ми беше много интересно какво е това чудо, дето всички го пият и макар, че е горчиво, им доставя удоволствие... Хоп за пет минути чашата....."ае врат, тфа мноо уаво е"... А той братото на 16 години \големия\ си кара с 25гр.\час и ми се подхилква само. Та така, времето си лети, музиката си свири, аз все повече си се напивам\тогава изпих 5 малки за сефте\ .............. По едно време ми идва гениалната идея, че мога да си къркам и на дансинга, щото вече се бяха насъбрали тигриците с светещите потничета, а пък не ми се оставяше елексира. Как съм стигнал до там и аз не знам, но нещо ми присветна и се събуждам след 2 сек. на пода. Готов за бой ставам, почвам да се оглеждам и забелязвам 5 сантиметровия праг, който играе ролята на стълбичка към дансинга \бара е на открито, а дансинга е под нещо като навес\ ... Мда... Та следващия ми проблясък дойде, когато ми се допика.. Там не знам дали имаше тоалетна, но автопилота ме подкара към изхода да си пикая на широко на тревата отвън... Тогава разбрах, че можело да се повръща и пикае едновременно. Не си спомням как и във каква разцветка на дрехите ми съм се добрал до диското пак, но после ми разказаха, че съм налетял на бой на охраната, задето ми е поискала листчето\тогава се даваха листчета с номерца май или печати върху лист, сега не знам как е\ с думите" аеве кфо се праиш са ве кво ти е проблема тфа си е мое маршш". Явно ми влязоха в положението, защото на сутринта нямах разлика в лицето. Разказаха ми още, че на тръгване от там съм застанал на пътя към хотела, попитал съм колко е часа и съм паднал като труп на земята. Изпратили са ме само до входа \братчеда беше в съседния хотел\ . Тогава разбрах как се повръща, изкачват се стълби без парапет до четвъртия етаж на два крака и една ръка и се пикае, това всичко едновременно. След обяда, като се събудих, баба ми \да е жива и здрава, на 69 е\ каза, че ме е спряла да не се метна от балкона... "аз бех заключила, щото мислех, че нема се прибирате и по едно време дръжката на вратата прелита покрай мене, гонена от твоя милост да не падне от балкона\с парапет 20 санта.\ И те така ...

Статистика:
долнище на анцунга от 56лв, фабрично бяло --> вече с цвят "хамелеон"
горнище 40лв, фабрично бяло --> и то ...
врата + изкъртени дупки на касата\дървени - 450лв.
оповръщан мерцедес W124 --> на аванта
сметка в дискотеката --> неам представа
напиване за сефте --> безценно
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Юли 2008, 19:05

:ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Бати аз съм сиф сравнение с теб. :mhihi:
Помня, че веднъж смесих ракия, бира и много вода. -> Полято такси, изнасилен стол и такива му работи. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 27 Юли 2008, 19:54

:mhihi:чудя се коя да разкажа,ма ще изчакам да видя накъде ще иде темата
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 27 Юли 2008, 20:05

чудесна история,аз нема се излагам :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 27 Юли 2008, 20:14

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 27 Юли 2008, 20:25

АА, нема да я бъде тая аз да се излагам само а вие да ми се muhihiкате :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пишете :winky:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 27 Юли 2008, 20:27

аз ша си трая :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 27 Юли 2008, 20:45

pavlin_e30 написа::mhihi:чудя се коя да разкажа,ма ще изчакам да видя накъде ще иде темата

Павка разправяй историята дето си се напил и те спират куките а ти си стоиш в колата и са праиш на улав :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 27 Юли 2008, 21:01

Ахахаха егати историята ти си уникален случай ве браточка :mhihi: :mhihi:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 27 Юли 2008, 21:02

темичкаа е добра,ама ако трябва да пиша цяла нощ има да пиша и пак няма да ми стигне времето :D :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 27 Юли 2008, 21:05

Първото напиване беше преди около 5-6 години на едно море...сядаме в едно заведение и си поръчваме коктейлчета ала бала...бройката се увеличава и после с валсови стъпки сме се прибрали...според свидетели положението е било трагично :mhihi:

Това наскоро...тръгваме си от Inside...ама нема такива пияници..криво ляво ходиме и стигаме пред Президенството...и аз като много отворена почвам да си пея за една пчеличка...ходя отляво...ама и отдясно не го давам :mhihi: и имаше някакви полицай и като ме хванаха...и викат ...айде марш оттук...и се влачиме там...абе ужасна гледка :mhihi:

Друг път, на един рожден ден...понеже беше в заведение, където се слиза надолу под земята...и постоянно шляпах нагоре-надолу и с едни ботуши на висок ток...като се пързулнах надолу по стълбите...щети: счупено токче :mhihi: и добре че един приятел...не знам как го направи де...ми оправи токчето, за да мога после да се прибера..

Абе общо взето пиенето не е приятел с никого и отскоро така съм въздържателка, ама да видим до кога :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 27 Юли 2008, 21:05

добре,че преди 4 години спрях алкохола тотално иначе нещата отивах към клиничен случей. СОФИЯ-ВАРНА 2004 година нощния влак слезнах да си купувам още алкохол влака затвори вратите и паника и пресекох релсите на бегом как не съм се пребил незнам и буквално 2 секудни след като преминах мина влака естесвено аз изобщо не се бях огледал след 2-3 дни като по изтрезнях осъзнах,че ГОСПОД ПАЗИ ЛУДИТЕ И ПИЯНИТЕ а мен ме е пазил двойно ;) Историята на там продължава но няма да я разказвам,защото за повечето неща не съм сигурен :( но всичко продължава около 2 дни и количествата са литри и сън около час от припадания :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is-ка S50
Мечтае да кара: E24 Alpina

.

Мнение от SBS_318ti » 27 Юли 2008, 21:05

acer написа::ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Бати аз съм сиф сравнение с теб. :mhihi:
Помня, че веднъж смесих ракия, бира и много вода. -> Полято такси, изнасилен стол и такива му работи. :mhihi:

:ahah: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 27 Юли 2008, 21:24

Приятели на морето(голяма групичка).....,след дискотека в ранните часове на сутринта излизат да си ходят и до някаква чешма решават да се изпикаят .Кой пикае,кой се мие на чешмата ...и по едно време в навалицата се чува :брато тука има топла вода :shock: :mhihi: :mhihi: :mhihi: .А един идиот си мие ръцете от п...та на друг идиот :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Юли 2008, 21:41

((:BuKcu:)) написа:Първото напиване беше преди около 5-6 години на едно море...сядаме в едно заведение и си поръчваме коктейлчета ала бала...бройката се увеличава и после с валсови стъпки сме се прибрали...според свидетели положението е било трагично :mhihi:

Това наскоро...тръгваме си от Inside...ама нема такива пияници..криво ляво ходиме и стигаме пред Президенството...и аз като много отворена почвам да си пея за една пчеличка...ходя отляво...ама и отдясно не го давам :mhihi: и имаше някакви полицай и като ме хванаха...и викат ...айде марш оттук...и се влачиме там...абе ужасна гледка :mhihi:

Друг път, на един рожден ден...понеже беше в заведение, където се слиза надолу под земята...и постоянно шляпах нагоре-надолу и с едни ботуши на висок ток...като се пързулнах надолу по стълбите...щети: счупено токче :mhihi: и добре че един приятел...не знам как го направи де...ми оправи токчето, за да мога после да се прибера..

Абе общо взето пиенето не е приятел с никого и отскоро така съм въздържателка, ама да видим до кога :mhihi:

Това се казва да сложиш мъжете в малкия си джоб.... :banghead:

Следваща

Назад към Извън Темата