[Помощ]Избор на SUV!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

[Помощ]Избор на SUV!

Мнение от cecoboy » 27 Юли 2008, 12:16

Здравейте колеги моля за вашето мнение!Просто искам да чуя различни гледни точки.Така де решил съм да си вземам джип за съжаление X5 е доста далеч ценово от това което мога да си позволя за това съм се спрял засега на Hyundai Santa Fe,Rexton II или Nissan Pathfinder и трите модела са около 90000лв. чисто нови с всички екстри.Много се триумя като дизайн външно най-ми харесва Santa Fe-то ама интериора му е много дървен и му слагат допълнително в България странна навигация и ксенон също тук слагат иначе Nissan-а вътре е супер ама много ръбат а и малко стар модел ама все пак пък е Джапанка не Корея а Rexton-а ми е някакъв компромис.Абе кажете какво мислите ако имате някакви впечятления ще са ми добре дошли.
Благодаря предварително за съветите. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Юли 2008, 12:46

Мой приятел си купи Навара дизел и казва че много харчи! Брат ми караше Санта фе дизел и беше много доволен, мисля че харчеше 12-15/100 в София. Аз карам новото Гранд Чероки 4.7 осмак 20/100 в града ама нещо ми е дървено като цяло. Не съм точно по-темата но се надявам да съм ти поне малко полезен :D

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 27 Юли 2008, 12:57

Баща ми кара Санта Фе дизел и е много доволен. Няма да сбъркаш :yes:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Юли 2008, 13:01

преди да взема Е61цата се колебаех за Санта Фе. доста ми хареса тая джипка..! едно от дразнещите неща вътре е некво комедийно подобие на дърво-червено на таблото! ужасно грозно е! иначе като разход и здравина са го пипнали...!
ощ един глас за санта фето ,щом нема да е бмв...!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 27 Юли 2008, 13:05

а Outlaner? Това е един от дйиповете дето ме кефи най много като дизайн а и е на поносими цени.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 27 Юли 2008, 13:48

+1 санта фе , мои приятел има такова и не е лоша кола.
It`s party time !

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 27 Юли 2008, 14:18

Рекстона е доста надежден произвежда се по патен на Мерцедес и двигатела 2.8 е на мерцедес имам познати с тоя двигател и са много доволни
Ако искаш проходимост Нисана е твоя избор
А както каза един колега а защо не Outlaner
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Tech0 » 27 Юли 2008, 14:22

Не съм карал някой от изброените, но най-ми допада Outlandera. Пък и съм чел хубави отзиви за него. ;)
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата

I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 27 Юли 2008, 14:27

Pathfindera e най качестен от 3-те и съм сигурен ,че ще си най доволен от него! Виждал съм го в действие и е много приличен

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 27 Юли 2008, 14:35

Предполагам нов ще го взимаш предвид цената, дето си казал
та карам един патфайндър и е много корава машина
2.5 дизел е мотора, минавал съм през нема такива места
сервиза им е доста добър никакви проблеми досега, единствено им се появява фабрично петънце ръжда около задния номер, мъ я приемат като сервизна и я оправят

Седалките му се свалят и сме спали спокойно 3ма души отзад, верно че едното беше фина девойка, мъ място има.. влачели сме кви ли не неща
Спални, кухни си ги побира вътре без никви проблеми
Интериора става

Може да си избираш и задвижване само на задния мост :mhihi: ако се сетя още нещо ще пиша
what a helluva ride

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paxaH » 27 Юли 2008, 14:37

Гледал ли си ново Субару? Трибека или Оутбек?
Новата Трибека (европейско изпълнение) е прекрасен автомобил - изглежда много добре външно и вътрешно. 3,6 боксер + автоматик (нов с 5 степени) за цена около 100 000 лв. с ДДС. От скоро са намалили цените с още 6000 лв. (да му мислят старите клиенти). Разхода в град от калибъра на Варна е 14 - 15 л.

А ако разхода е перо - Субару дизел - Оутбек с 2,0 дизел. Изглежда прилична оферта.

За другите СУВ - ове нямам преки впечатления освен возене на кратки разстояния. Ама и трите ми изглеждат евтини вътре. Относно техниката всичко е на късмет.
Селото се оказа точно във града

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Юли 2008, 17:18

Ако разхода не ти е проблем, патфиндера кърти, страшно ускорение и не е паркетен. Ако ще е паркетен - за нищо на света не бих взел друг.http://youtube.com/watch?v=CqNITUm3WA8 :D
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 27 Юли 2008, 17:22

Абе честно казано за Outlander не се бях сещал гледам има доста добо оборудване малък разход и цената е добра.Почвам да се оглеждам че на живо не съм им обръщал внимание.Дано само да не ми се стори малка.
Благодаря за отзивите!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хонда
Мечтае да кара: Е92

Мнение от stefanta » 27 Юли 2008, 18:45

outlander или santa fe ! второто особено е много надеждно !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от eddiebg » 27 Юли 2008, 19:25

Изображение

За такива пари може да вземеш и по-голямо камионче от Outlander-a.

Назад към Извън Темата