[Помощ]Избор на SUV!
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
[Помощ]Избор на SUV!
Здравейте колеги моля за вашето мнение!Просто искам да чуя различни гледни точки.Така де решил съм да си вземам джип за съжаление X5 е доста далеч ценово от това което мога да си позволя за това съм се спрял засега на Hyundai Santa Fe,Rexton II или Nissan Pathfinder и трите модела са около 90000лв. чисто нови с всички екстри.Много се триумя като дизайн външно най-ми харесва Santa Fe-то ама интериора му е много дървен и му слагат допълнително в България странна навигация и ксенон също тук слагат иначе Nissan-а вътре е супер ама много ръбат а и малко стар модел ама все пак пък е Джапанка не Корея а Rexton-а ми е някакъв компромис.Абе кажете какво мислите ако имате някакви впечятления ще са ми добре дошли.
Благодаря предварително за съветите.
Благодаря предварително за съветите.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Мой приятел си купи Навара дизел и казва че много харчи! Брат ми караше Санта фе дизел и беше много доволен, мисля че харчеше 12-15/100 в София. Аз карам новото Гранд Чероки 4.7 осмак 20/100 в града ама нещо ми е дървено като цяло. Не съм точно по-темата но се надявам да съм ти поне малко полезен 

- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
преди да взема Е61цата се колебаех за Санта Фе. доста ми хареса тая джипка..! едно от дразнещите неща вътре е некво комедийно подобие на дърво-червено на таблото! ужасно грозно е! иначе като разход и здравина са го пипнали...!
ощ един глас за санта фето ,щом нема да е бмв...!!
ощ един глас за санта фето ,щом нема да е бмв...!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Рекстона е доста надежден произвежда се по патен на Мерцедес и двигатела 2.8 е на мерцедес имам познати с тоя двигател и са много доволни
Ако искаш проходимост Нисана е твоя избор
А както каза един колега а защо не Outlaner
Ако искаш проходимост Нисана е твоя избор
А както каза един колега а защо не Outlaner

Не съм карал някой от изброените, но най-ми допада Outlandera. Пък и съм чел хубави отзиви за него. 

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Pathfindera e най качестен от 3-те и съм сигурен ,че ще си най доволен от него! Виждал съм го в действие и е много приличен
Предполагам нов ще го взимаш предвид цената, дето си казал
та карам един патфайндър и е много корава машина
2.5 дизел е мотора, минавал съм през нема такива места
сервиза им е доста добър никакви проблеми досега, единствено им се появява фабрично петънце ръжда около задния номер, мъ я приемат като сервизна и я оправят
Седалките му се свалят и сме спали спокойно 3ма души отзад, верно че едното беше фина девойка, мъ място има.. влачели сме кви ли не неща
Спални, кухни си ги побира вътре без никви проблеми
Интериора става
Може да си избираш и задвижване само на задния мост
ако се сетя още нещо ще пиша
та карам един патфайндър и е много корава машина
2.5 дизел е мотора, минавал съм през нема такива места
сервиза им е доста добър никакви проблеми досега, единствено им се появява фабрично петънце ръжда около задния номер, мъ я приемат като сервизна и я оправят
Седалките му се свалят и сме спали спокойно 3ма души отзад, верно че едното беше фина девойка, мъ място има.. влачели сме кви ли не неща
Спални, кухни си ги побира вътре без никви проблеми
Интериора става
Може да си избираш и задвижване само на задния мост

what a helluva ride
Гледал ли си ново Субару? Трибека или Оутбек?
Новата Трибека (европейско изпълнение) е прекрасен автомобил - изглежда много добре външно и вътрешно. 3,6 боксер + автоматик (нов с 5 степени) за цена около 100 000 лв. с ДДС. От скоро са намалили цените с още 6000 лв. (да му мислят старите клиенти). Разхода в град от калибъра на Варна е 14 - 15 л.
А ако разхода е перо - Субару дизел - Оутбек с 2,0 дизел. Изглежда прилична оферта.
За другите СУВ - ове нямам преки впечатления освен возене на кратки разстояния. Ама и трите ми изглеждат евтини вътре. Относно техниката всичко е на късмет.
Новата Трибека (европейско изпълнение) е прекрасен автомобил - изглежда много добре външно и вътрешно. 3,6 боксер + автоматик (нов с 5 степени) за цена около 100 000 лв. с ДДС. От скоро са намалили цените с още 6000 лв. (да му мислят старите клиенти). Разхода в град от калибъра на Варна е 14 - 15 л.
А ако разхода е перо - Субару дизел - Оутбек с 2,0 дизел. Изглежда прилична оферта.
За другите СУВ - ове нямам преки впечатления освен возене на кратки разстояния. Ама и трите ми изглеждат евтини вътре. Относно техниката всичко е на късмет.
Селото се оказа точно във града
Ако разхода не ти е проблем, патфиндера кърти, страшно ускорение и не е паркетен. Ако ще е паркетен - за нищо на света не бих взел друг.http://youtube.com/watch?v=CqNITUm3WA8 

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
15 мнения
• Страница 1 от 1