Поморие- хубво ли е ?
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
приморско му е майката,само мейд ин раша
,песък колко щеш

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
^
Ти сега ще се опитваш да ме убедиш,че ходиш заради красивите ни и чисти плажове,или заради девствената природа около курортите?...Ние тука да не сме лакирани врабчета бре

Ти сега ще се опитваш да ме убедиш,че ходиш заради красивите ни и чисти плажове,или заради девствената природа около курортите?...Ние тука да не сме лакирани врабчета бре

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
м-дам , както каза колегата по-горе само Приморско е истината . Аз цялото лято съм тук и знам за какво става дума. Лятото сверният плаж на ''Перла'', а вечерта купоните в дискотека `Luxor` и нощните къпания в морето , конкурсите за най-секси дупе в ''Tequila'' , и ''женският бой '' в същата дискотека и водните и сметанови партита в ''La Piovra''. А иначе колкото до това,което колегата каза ,че са само руснаци - по-скоро ще добавя ,че тази година сме повече на чешка вълна и то все главно майки с дъщери
)).Пък и дъщерите все едни такива високи и руси ... Хайде, навих ли ви да идвате вече тук ? Скачайте на Бимарите и към морето да си направим купона под звездите на брега на морето под звуците на морският бриз и шума на вълните
))

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
бате аз сяко лято сам там,най е яко в ммц
пс.тая година ше сме на 4ешко явно
пс.тая година ше сме на 4ешко явно

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Fking написа:Аз минах миналата година за 2 дни и ми се стори доста селско
и плажа беше целия във водорасли. Беше август, а вечер почти нямаше хора. Не бих отишъл пак.
точно така беше мин. година !!! Още повече от тези водорасли се носеше огромна смрад!!
Миналата година бях там - няма да отида повече.
Първо се преебах с квартирата ама тва е мои проблем де
Та настанихме се в квартирата която имаше изглед към поляна,улица и кон.
След настаняването отиваме на плажа по точно на плажа които е пред хотелите на диневи които е много силно казано плаж,там няма пясък а отломки от миди,пясък,бетон и тн.Водата е черна и много мръсна.Докато стигна до плажното кръчме за да взема нещо за пиене видях само "бразилци"
Един гнусен мангал яде една верея с една огромна метална лъжица която можеби си я носи с него,две чавета се замерят с костилки от праскови трети тича и хвърчи вода и пясък абе отврат,решението беше да се ходи на плаж в несебър които е на 12км от Поморие
Вечерта решаваме да се разходим до цивилизацията или иначе казано до центъра който е на 3км пеша или ако си се прежалил да е пиеш отиваш с колата,в центъра живота е до 12 и след това има само 2 дискотеки,аз се опитах да отида в едната не се сещам как се казв тази която е до кея вътре предимно обитателите бяха от тия с сините венци
Та общо взето е отврат средната възраст на посетителите е 35-40г
Първо се преебах с квартирата ама тва е мои проблем де

Та настанихме се в квартирата която имаше изглед към поляна,улица и кон.
След настаняването отиваме на плажа по точно на плажа които е пред хотелите на диневи които е много силно казано плаж,там няма пясък а отломки от миди,пясък,бетон и тн.Водата е черна и много мръсна.Докато стигна до плажното кръчме за да взема нещо за пиене видях само "бразилци"

Вечерта решаваме да се разходим до цивилизацията или иначе казано до центъра който е на 3км пеша или ако си се прежалил да е пиеш отиваш с колата,в центъра живота е до 12 и след това има само 2 дискотеки,аз се опитах да отида в едната не се сещам как се казв тази която е до кея вътре предимно обитателите бяха от тия с сините венци

Та общо взето е отврат средната възраст на посетителите е 35-40г
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Бил съм на Поморие, преди 3 години, не ми хареса особено. На Приморско бях преди 2 - оттам имам добри спомени.
Лозенец - ако търсиш спокойно местенце, като за влюбена двойка. Има само 2 дискотеки (не знам как е тази година), в 11:30 като излезеш в центъра, няма жива душа - всичко спи
Созопол - за купон и напиване е супер - дискотеки, барове, каквото искаш. Ако искаш да ходиш на плаж обаче е проблем - малък, пренаселен... Налагаше се да ходим на Аркутино, където плажа БЕШЕ супер, но пък далечко. Сега доколкото знам е застроено, но не съм ходил...
Сега се връщам от Обзор - бяхме на гости на едни приятели (за 1-2 дена). Бях много приятно изненадан. Градчето е добро, има много голям плаж, и най-важното - не е пренаселен - има къде да се настаниш спокойно, без да се чувстваш като на басейн в Китай. Има заведения, дискотеки, пред централния вход на плажа има прекрасна градинка с фонтанчета. Водата беше чиста. Абе с две думи - препоръчвам ти да пробваш там. Ако не друго, поне няма да биеш всеки ден по 20-30км да си търсиш плаж, както е по южното ни черноморие.
Лозенец - ако търсиш спокойно местенце, като за влюбена двойка. Има само 2 дискотеки (не знам как е тази година), в 11:30 като излезеш в центъра, няма жива душа - всичко спи

Созопол - за купон и напиване е супер - дискотеки, барове, каквото искаш. Ако искаш да ходиш на плаж обаче е проблем - малък, пренаселен... Налагаше се да ходим на Аркутино, където плажа БЕШЕ супер, но пък далечко. Сега доколкото знам е застроено, но не съм ходил...
Сега се връщам от Обзор - бяхме на гости на едни приятели (за 1-2 дена). Бях много приятно изненадан. Градчето е добро, има много голям плаж, и най-важното - не е пренаселен - има къде да се настаниш спокойно, без да се чувстваш като на басейн в Китай. Има заведения, дискотеки, пред централния вход на плажа има прекрасна градинка с фонтанчета. Водата беше чиста. Абе с две думи - препоръчвам ти да пробваш там. Ако не друго, поне няма да биеш всеки ден по 20-30км да си търсиш плаж, както е по южното ни черноморие.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
КОлеги, гледам 4е се получи добра тема -има доста дискусии и мнения-това е хубаво .Значи всеки мисли някъде да си изкара отпуската ,но за да не останете лошо разочаровани първо питайте къде е купона и тогава ходете. А сега ще споделя моите наблюдения напоследък без да ангажирам някой да се съобразява с моето мнение . И така - относно колегата, който каза,че в морето имало много водорасли - ами колега оттук нататък ще е така. Сега август месец морето 'цъфти' .освен това се появяват и подводните течения, мъртвото вълнение ... Ако искаш най-чисто море -ела в началото на юни ,но тогава сезона още не е почнал пък и плажовете не са пренаселени . Специално тази година сезона в Приморско започна доста късно -чак около 15.07.,а миналата година още на 1.07. всичко беше пълно . Иначе като цяло аз си харесвам Приморско - там си е най-яко пък и все още плажната ивица е има и не се чувстваш все едно си в панелка около теб залято с тонове бетон както ако си примерно на Слънчев бряг.
Относно Лозенец - там тепърва се застроява -има хубав изглед към морето и всичко около брега се раздава на разни големци от София и го превръщат в частни имоти със собствени плажове , охрана и ограничен достъп. За сега все още има къде да се ходи в Лозенец инаече за дискотеките - сега има една ''ШОКОЛАД'' ,в която се пуска само техно и ходят доста яки пички
))
И като сме започнали да ги караме подред -Китен там в момента Зангадор и Какао-то държат първенството . Царево - тук е доста пренаселено ,а относно дискотеките - има долу на плажа ''Бумеранг''- накой и казват ''Хелинг' ама като питате за дискотеката на плажа и всички ще ви разберат за коя става въпрос . Проблема на ЦАРЕВО е , че нямат плажна ивица .Преди имаха ''Нестинарка'',но сега там има издигнати разни хотели на самият плаж и целият пясък от плажа са го извлеки за строителството на хотелите ..БЕЗОБРАЗИЕ.....
Иначе за в бъдеще има доста проекти и доста пари ще се наливат в община Царево затова и тук има доста апетити.В момента една руска фирма е започнала изграждането на плаващи къщички в морето и след 2-3 години предвидено дори тяхното пускане -това ще е голяма атракция, но нали знаете пак кои ще могат да се облагодетелстват от тях .....
В заключение ако сте решили тази година да посетите Южното черноморие - направо си резервирайте за Приморско - няма да сгрешите ! А за тези който слушат попфолк тази година всичките фолквеличия ще минат оттук за да попеят в един ресторант край морето и си мисля ,че ако дойдете в Приморско все ще успеете да хванете някой от концертите ..Това е от мен ! Аз каквото имах да пиша го написах ,а сега нека всеки сам си прецени ...
На всички Ви желая приятно изкарване на морето - където и да сте и на есен всеки тук да попише и сподели лятните си авантюрки и купончета:)))
Относно Лозенец - там тепърва се застроява -има хубав изглед към морето и всичко около брега се раздава на разни големци от София и го превръщат в частни имоти със собствени плажове , охрана и ограничен достъп. За сега все още има къде да се ходи в Лозенец инаече за дискотеките - сега има една ''ШОКОЛАД'' ,в която се пуска само техно и ходят доста яки пички

И като сме започнали да ги караме подред -Китен там в момента Зангадор и Какао-то държат първенството . Царево - тук е доста пренаселено ,а относно дискотеките - има долу на плажа ''Бумеранг''- накой и казват ''Хелинг' ама като питате за дискотеката на плажа и всички ще ви разберат за коя става въпрос . Проблема на ЦАРЕВО е , че нямат плажна ивица .Преди имаха ''Нестинарка'',но сега там има издигнати разни хотели на самият плаж и целият пясък от плажа са го извлеки за строителството на хотелите ..БЕЗОБРАЗИЕ.....
Иначе за в бъдеще има доста проекти и доста пари ще се наливат в община Царево затова и тук има доста апетити.В момента една руска фирма е започнала изграждането на плаващи къщички в морето и след 2-3 години предвидено дори тяхното пускане -това ще е голяма атракция, но нали знаете пак кои ще могат да се облагодетелстват от тях .....
В заключение ако сте решили тази година да посетите Южното черноморие - направо си резервирайте за Приморско - няма да сгрешите ! А за тези който слушат попфолк тази година всичките фолквеличия ще минат оттук за да попеят в един ресторант край морето и си мисля ,че ако дойдете в Приморско все ще успеете да хванете някой от концертите ..Това е от мен ! Аз каквото имах да пиша го написах ,а сега нека всеки сам си прецени ...
На всички Ви желая приятно изкарване на морето - където и да сте и на есен всеки тук да попише и сподели лятните си авантюрки и купончета:)))
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Поморие на мен ми се стори малко пенсионерско в сравнение със Созопол, Приморско и подобните. Цари някакво спокойствие и ми се струва, че най-удачния вариант за забавления е Сл. Бряг, който е на 24 км. Все пак всичко много зависи от мястото (хотела), с кого и за какво сте отишли. За това в Поморие ви препоръчвам Балнеохотела - там само ако си седите няма да ви е скучно и базата е толкова добра + СПА, но тва е ако идвате с женица, инак скука.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
единствения плюс е, че Яркутино е близо, друго нема.
А за Лозенец, не виждам как го виждате като спокойно местенце
Последно време моя съвет за море е: Няколко дена на Лозенец и останалото е Варна, ако има още останал сантимент от миналото - може и ден-два на Слънчев бряг
Инак - то е ясно

А за Лозенец, не виждам как го виждате като спокойно местенце

Последно време моя съвет за море е: Няколко дена на Лозенец и останалото е Варна, ако има още останал сантимент от миналото - може и ден-два на Слънчев бряг

Инак - то е ясно

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2