25.07.2008 Metallica -среща ?
Модератор: Общи модератори
74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
И аз не съм много долволен-звука беше слаб, прекъсваше от време на време и баса идваше прекалено много. Ако не знаех песните на Металика, изобщо нямаше да разбера какво свирят. Може би пред сцената е било добре, но на трибуните се чуваше доста замазано. Също не ми хареса, че през цялото време беше прекалено светло на сцената-все едно ги гледам по MTV. Имаше и гаф с екраните и цялото осветление над сцената-първите 15 минути свириха осветени централно от 5 прожектора и нищо повече..После го оправиха де, но като цяло концерта в Пловдив преди 9 години беше доста по-добър според мен, ето едно видео от тогава, песента е One-вижда се, че светлината е доста приглушена и ефектна
http://vbox7.com/play:c4ba48ae
Плейлиста обaче беше добър

Плейлиста обaче беше добър
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Там кадето бях аз звука къртеше СЕКТОР В!!!
Няма такъв концерт
10години чакане направо едвам издържах!
Няма такъв концерт

10години чакане направо едвам издържах!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
И при мен звука беше добре, бях в сектор А, много близо до сцената. Ето две клипчета:
For Whom The Bell Tolls
Fade To Black
Концерта беше размазващ! Единственото лошо впечатление е свързано с хората, които си мислят, че това е кино и трябва да дойдат 5 мин преди началото.
Иначе всички днес като се видяхме бяхме като пубери - какви гласчета вадим не е истина
For Whom The Bell Tolls
Fade To Black
Концерта беше размазващ! Единственото лошо впечатление е свързано с хората, които си мислят, че това е кино и трябва да дойдат 5 мин преди началото.
Иначе всички днес като се видяхме бяхме като пубери - какви гласчета вадим не е истина

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
аз бях на 10 метра от сцената звука къртеше,дрехите по мен трепериха по време на концерта (па и след
) много силен концерт
аз се издразних на "пенсиите" дето искат да са пред сцената ама като почна некво блъскане и скачане и мрънкат аааа стигааа кво праитееее аааа уууууууууу пенсии да си ходат по пейките

аз се издразних на "пенсиите" дето искат да са пред сцената ама като почна некво блъскане и скачане и мрънкат аааа стигааа кво праитееее аааа уууууууууу пенсии да си ходат по пейките

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Гласчета, врата боли, краката от подскачане .. от 7ми клас не бях ходил на истинско метЪл събиране и беше просто уникално!
За всички, на които по една или друга причина не им е харесал концерта, мога да кажа само - СЪЖАЛЯВАМ! Беше удивително!
Наистина имаше неуредици, но шоуто беше един път, просто да чуеш как стадиона около теб се дере и да видиш как Хетфилд се кефи на публиката, пироефектите на One .. за другите неща има MasterCard ...

За всички, на които по една или друга причина не им е харесал концерта, мога да кажа само - СЪЖАЛЯВАМ! Беше удивително!
Наистина имаше неуредици, но шоуто беше един път, просто да чуеш как стадиона около теб се дере и да видиш как Хетфилд се кефи на публиката, пироефектите на One .. за другите неща има MasterCard ...

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Scott написа:аз бях на 10 метра от сцената звука къртеше,дрехите по мен трепериха по време на концерта (па и след) много силен концерт
аз се издразних на "пенсиите" дето искат да са пред сцената ама като почна некво блъскане и скачане и мрънкат аааа стигааа кво праитееее аааа уууууууууу пенсии да си ходат по пейките![]()
и аз бях там

поне на 3ма пред мен за една бройка не им изхърчаха зъбите

един от мойте му вика : "Ти на концерт на Преслава ли си бе мухльо"

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
като че ли на Manowar в Каварна миналата година беше най добро озвучаване ама те тогава се бяха зарекли че ще чупят рекорди за децибели 

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
BMX написа:А тази вечер афтърпарти нещо, ала бала?
Ние вчера правихме афтър концерт в Тукан (студентски град) та до 5 сутринта

74 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5