Top Gear vs Fifth Gear
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Top Gear vs Fifth Gear
Чел сам гледал съм много и чесно Fifth Gear и Tiff Needell са ми по забавни не е толкова критичен като Jeremey който се не е доволен и намира кусури в нещо пък ми са струва че Tiff повече кара
А до колкото съм чувал Тиф е напуснал TG и e направил собствено шоу и след това се е появивл Jeremy. И все пак Тиф е ставал 3-ти на Ле манс , но за сметка на това му напалниха кошницата на на Drift Challenge

А до колкото съм чувал Тиф е напуснал TG и e направил собствено шоу и след това се е появивл Jeremy. И все пак Тиф е ставал 3-ти на Ле манс , но за сметка на това му напалниха кошницата на на Drift Challenge

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
ja написа:Tiff Needell е пич и във F1 е карал. Аз съм за Пета предавка. Не пропускам серия.
Абе не е кат да неможе да кара

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Ами аз и двете ги гледам, и двете ми харесват, затова не гласувам.
Като че ли 5-а предавка предоставя повече информация, докато в ТГ се набляга повече на шоуто.
Като че ли 5-а предавка предоставя повече информация, докато в ТГ се набляга повече на шоуто.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Абе и Джеръми е луд ама само като го гледаш чичо Тиф като почне да ги пързаля и му излиза усмивката тип пациент на 4-ти километър и осле"Ох, ах, замалко да я изпусна" и се хили като разпран, е нема толко болен мозък
Определено Фифт гиър, мен са ми по забавни и реални оценките, Топ гиър са ми малко предубедени.

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
Tano написа:Абе и Джеръми е луд ама само като го гледаш чичо Тиф като почне да ги пързаля и му излиза усмивката тип пациент на 4-ти километър и осле"Ох, ах, замалко да я изпусна" и се хили като разпран, е нема толко болен мозък![]()
![]()
![]()
![]()
Определено Фифт гиър, мен са ми по забавни и реални оценките, Топ гиър са ми малко предубедени.
Много ми е интересно като са такива про-та и 2мата какви коли карат в реалния си живот.Аз джерами съм виждал да хвали най много ферарита,докато Тифани често дава добри оценки

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
и fifth gear са интересни (на мен лично джейсън плато ми е любимия водещ там не тиф), но джереми определено прави доста по-голямо шоу в top gear...
едното е пепси кола... другото е кока кола
едното е пепси кола... другото е кока кола
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
EcLipSeR написа:Tano написа:Абе и Джеръми е луд ама само като го гледаш чичо Тиф като почне да ги пързаля и му излиза усмивката тип пациент на 4-ти километър и осле"Ох, ах, замалко да я изпусна" и се хили като разпран, е нема толко болен мозък![]()
![]()
![]()
![]()
Много ми е интересно като са такива про-та и 2мата какви коли карат в реалния си живот.Аз джерами съм виждал да хвали най много ферарита,докато Тифани често дава добри оценкиабе и 2те бих ги гледал обаче наистена ТГ са повече като шоу докато Тифани ни показва наистена какво е способнаа колата,евала на тоз човек може да кара и с затвоерени очи
![]()
Джерами кара Рейндж Ровер и Галардо. За Тиф незнам. Фен е на Порше доколкото знам.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Тиф Нидел е голям, обаче един Тиф добро предаване не прави. Последно мисля, че гледах 9-ти сезон. 35 минути глупости (включително грубо откраднати идеи от Top Gear) и 5 минути Тиф Нидел показва как се кара. Лавджой и момата са абсолютните антиводещи ( не знам дали са още те в настоящия сезон). Така че моят избор в момента е категорично Top Gear (въпреки че в този сезон забелязвам, че и Кларксън започва да се изчерпва от към идеи).
Най-добре си намерете стари серии на Top Gear (първата версия на предаването, мисля че беше до '97-а) - там са и Кларксън и Нидел т.е. има и як хумор и здраво каране.
Най-добре си намерете стари серии на Top Gear (първата версия на предаването, мисля че беше до '97-а) - там са и Кларксън и Нидел т.е. има и як хумор и здраво каране.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
Top Gear разбира се! Много повече хумор, много повече лудории абе яко thinking out of the box. Пета скорост е много монотонно и постно, но и те си имат някои репортажчета, с които да ти вземат вниманието.
Но определено ТГ са най-добрите в бранша

Но определено ТГ са най-добрите в бранша

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
в тг има повече лафове никога няма да забравя когато в тг караха новата вектра 3.0дисел тоя сяда и вика по добра е от м5 по добра е от амг и потегля идва завоя и вика дааа обаче незавива готино подиграва всички , 5-та е малко толкова коня толкова ускорява е това е аз като си купувам кола мога да отворя тт и да видя а тг ти казва таблото е такова вози кофти трудно се кара скоростите не са плавни и т.н неща които ще ги видиш ма ти треа обикаляне неможеш да купш кола онлаин тоносно астон мартин наистина е страхотна кола
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Чесно казано няма други като Кларксън, Мей и Хамънд Тези 3-мата успяват да ме накарат да изпитам адски смях на 3-та минута на предаването и са просто велики щоумени а аз като техен голям фен имам всичките им предавания на компа си и така ако остане време накликвам нещо на рандъм
Тиф Нидел е друга песен ,там предаването с стъпило здраво на земята водещите са винаги в коли и обясняват нещо до като шофират а самият Тиф съм го признал зад волана и наистина и тримата от ТГ не могат да му се опрът на майсторлъка дори ми се струва че и сопата Стиг ще му е трудно срещу Нидел въпреки това обаче нямам пристрастия към предаването и си гласувах за ТГ
В неделя късно излиза поредната 6-та серия на 11-ти сезон на ТГ а вече нямам търпение

Тиф Нидел е друга песен ,там предаването с стъпило здраво на земята водещите са винаги в коли и обясняват нещо до като шофират а самият Тиф съм го признал зад волана и наистина и тримата от ТГ не могат да му се опрът на майсторлъка дори ми се струва че и сопата Стиг ще му е трудно срещу Нидел въпреки това обаче нямам пристрастия към предаването и си гласувах за ТГ
В неделя късно излиза поредната 6-та серия на 11-ти сезон на ТГ а вече нямам търпение

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2