питане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
питане
Здр, извинявам се за тази тема ама искам да ви попитам какво използвате за да залепите онези пластмасови държачи на щипките за кората на вратата ?????
И ако можете да ме упътите в пловдив откаде мога да си го закупя, дали от специализиран магазин или от някакъв за домашни потреби.
Мерси предварително.
И ако можете да ме упътите в пловдив откаде мога да си го закупя, дали от специализиран магазин или от някакъв за домашни потреби.
Мерси предварително.
може всичко да е ,да ама не е бмв 

Аз лично ползвам полиуреотаново лепило било от строителния склад или най близкия магазин ." Съхне" бавно ,но не знам земна сила, която да го отлепи без да се скъса кората .Wurth-та е към 13-15 лева е ,но има и други по евтини.
Естествено е необходимо да почистиш и евентуално обезмаслиш залепваните повърхности
ПП С подобно лепило ти е залепено челното стъкло за купето .Да ти се е разлепило за 15 години

Естествено е необходимо да почистиш и евентуално обезмаслиш залепваните повърхности

ПП С подобно лепило ти е залепено челното стъкло за купето .Да ти се е разлепило за 15 години

0898578595
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
И аз пробвах санитарен силикон(черния) ама не става . Неще да държи .Ще пробвам с лепилото на колегата
Мерси много за съветите ви
Мерси много за съветите ви

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
Него знам каква стока е силикона :Д .Вчера отскочих до 1 магазин за строителни материали попитах и ме дадоха този.Дори не е и под формата на спреи , а в онези пластмасовите за пистолет :Д
Е доста време изчаках поне 1-1:30 и го сложих.Ама след това се наложи да махна пак кората че забравих да сложа спусакът за отваряне на вратата и така това си остна на вратата вместо на кората :Д
Аве доиде ми нещо ма глава :Д . Да ви попитам тази пяна кадето се слага за уплатнение на дограмата дали ще стана ?????
Че гледам прозорци държи камоли няма да задържи и 1 малка пласт маса
Е доста време изчаках поне 1-1:30 и го сложих.Ама след това се наложи да махна пак кората че забравих да сложа спусакът за отваряне на вратата и така това си остна на вратата вместо на кората :Д
Аве доиде ми нещо ма глава :Д . Да ви попитам тази пяна кадето се слага за уплатнение на дограмата дали ще стана ?????
Че гледам прозорци държи камоли няма да задържи и 1 малка пласт маса

8 мнения
• Страница 1 от 1