Моля за съвет...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
stef4o_BMW написа:хахаха не мирише до сега не съм карал зад кола която е на газ и да не мирише хахаха каи някои друг виц.![]()
![]()
бате то има толкова много коли на газ в бг, че ако зад всяка която караш ти мирише............. леле малеее

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
liloff написа:На карбураторните, като не е настроена (или са заминали мембраните) мирише.
На повечето таксиджии колите също смърдят на газ/метан.
Мога да ти обясня защо, ако не можеш сам да си отговориш.
Познай дали газов инж. мирише!
Също си направи изводите колко отговорни шофьори (собственици, хора...) са притежателите на тези коли. Боли ги фара... да върви колата, пък това, че трябва да се смени нещо по нея. Те са на принципа "Нещо което работи добре не се пипа."
Няма вицове бате, има четене на дебели книжки и вадене по някой лев от време на време, за да ти е наред колата. Тея крайните случаи не са обект на тази тема.

- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
не се излагаите,ве4е и улиците смърдят на газ .Сигурмо има хора каде ходят по третоарите и се опияняват се едно са се друсали с трева.Ае кажете 4е не е така.... мирише и тва е.И аз ходя на работа с него и сипвам по 130лв на седмица бензин ама съм си казал,тва е "BMW" газ никога 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
stef4o_BMW написа:не се излагаите,ве4е и улиците смърдят на газ .Сигурмо има хора каде ходят по третоарите и се опияняват се едно са се друсали с трева.Ае кажете 4е не е така.... мирише и тва е.И аз ходя на работа с него и сипвам по 130лв на седмица бензин ама съм си казал,тва е "BMW" газ никога
еми така си си прецелнил така си карай, обаче не обиждай хората които са решили да изберат алтернативата , все пак всеки сам си преценява.....
- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Незнам кои съм обидил
колегата иска съвет и секи си изказва мненията,освен тези които имат комплекси и се засягат.Ако в БМВ са преценили 4е газта е добра за двигателя те щеха да ги прават на газ,а не вие да си слагате нали? 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
stef4o_BMW написа:колегата иска съвет и секи си изказва мненията

stef4o_BMW написа:Ако в БМВ са преценили 4е газта е добра за двигателя те щеха да ги прават на газ,а не вие да си слагате нали?
мдааам относно този въпрос......... виж тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 279#105279

мАторя е М43

- boricha
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
- Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе
Колега ама ти май не търпиш друго мнение а и явно не си карал никога на газ което не ти дава право да говориш такива неща.
Пък и на газ мирише точно 1 мин след като си заредилако си монтирал хубава уредба както трябва.
Пък и на газ мирише точно 1 мин след като си заредилако си монтирал хубава уредба както трябва.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3