ATV

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

ATV

Мнение от quickshare » 25 Юли 2008, 19:55

Здравейте,решил съм да се сдобия с ATV,та имам няколко въпроса и ще съм благодарен ако някой може да ми отговори.

1.Спрял съм се на Yamaha Raptor 700cc. или 660cc.Някой ако смята че има по-добри от тях да каже
2.Искам да го карам главно в града и рядко по балканите.За тази цел,тези машини подходящи ли са???
3.Чувам че нещо много трудно се регистрирали в КАТ и затова хората прибягвали до метода с регистрация като земеделски машини и т.н.При покупка какви документи трябва да има за да мога да го регистрирам???
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 25 Юли 2008, 20:09

За регистрацията прочети тук: http://atv-bg.net/forums/showthread.php ... b1390&t=32

А за Модела си избрал правилния според мен. Меже би ако ти е първото атв е малко екстремно да се хвърляш на раптор но пък ако си разумен ще се научиш без проишествия. Другия модел е Кавазаки KFX.

Успех и умната, че на асвалт се обръщат лесно.

ентусиаст
Аватар

Re: ATV

Мнение от GVT » 25 Юли 2008, 20:10

quickshare написа:Здравейте,решил съм да се сдобия с ATV,та имам няколко въпроса и ще съм благодарен ако някой може да ми отговори.

1.Спрял съм се на Yamaha Raptor 700cc. или 660cc.Някой ако смята че има по-добри от тях да каже
2.Искам да го карам главно в града и рядко по балканите.За тази цел,тези машини подходящи ли са???
3.Чувам че нещо много трудно се регистрирали в КАТ и затова хората прибягвали до метода с регистрация като земеделски машини и т.н.При покупка какви документи трябва да има за да мога да го регистрирам???

По принцип КАТ правят проблеми за регистрацията.В момента един приятел таркаля Bombardier Renegade 800 и е с регистрация.Но с тия автоматични скорости не ме кефи.Иначе Raptor-а си е бегачка.[
Изображение

Аватар

Мнение от quickshare » 25 Юли 2008, 20:18

Ще ми е първото да :D Мислех за нещо малко,но няма смисъл да го взема и след 2 месеца вече да ми се струва слабо и да го продам,по добре е да се метна на голямо,пак ще карам разумно и така.....
Изображение

Аватар

Мнение от quickshare » 25 Юли 2008, 20:19

GVT написа:
quickshare написа:Здравейте,решил съм да се сдобия с ATV,та имам няколко въпроса и ще съм благодарен ако някой може да ми отговори.

По принцип КАТ правят проблеми за регистрацията.В момента един приятел таркаля Bombardier Renegade 800 и е с регистрация.Но с тия автоматични скорости не ме кефи.Иначе Raptor-а си е бегачка.[

Ми той как го е регистрирал???
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 25 Юли 2008, 20:22

quickshare написа:
GVT написа:

:dunno: май е имало кешовица. :mhihi: Не сме говорили по този въпрос но номер има защото съм го карал няколко пъти.
Изображение

Аватар

Мнение от quickshare » 25 Юли 2008, 20:26

GVT написа:
quickshare написа:
GVT написа:

:dunno: май е имало кешовица. :mhihi: Не сме говорили по този въпрос но номер има защото съм го карал няколко пъти.

Явно ще трябва да говора с познатите в КАТ че не ми се кара в града без номер...Пък ако и с познатите нестава искам неискам без номер ще е
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 25 Юли 2008, 20:34

Един приятел има Кавазаки KFX и един път ми го го остави у нас за два дена(нещо имаше работа а трябваше да стои в някои),тея два дена се расипах е тва е много върви по пътя по завоите с прах става дрифтче много яко изживяване,по полето пак е мега добро,Тоя мои рпиятел живее в Драгалевци и е много запален по такива и каза че за момента това е наи-доброта като офф-роад възможности разход и каране по улиците.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 25 Юли 2008, 21:36

Bavarec*** написа:Един приятел има Кавазаки KFX и един път ми го го остави у нас за два дена(нещо имаше работа а трябваше да стои в някои),тея два дена се расипах е тва е много върви по пътя по завоите с прах става дрифтче много яко изживяване,по полето пак е мега добро,Тоя мои рпиятел живее в Драгалевци и е много запален по такива и каза че за момента това е наи-доброта като офф-роад възможности разход и каране по улиците.

Кавазаки KFX /Не си споменал точно кубатурата/ но дори и KFX700 не може да се сравнява с новия раптор,той има най изродската физиономия сред АТВ-тата а и в доста случаи те хвърля като катър. :mhihi:
Колегата който търсише може да погледне тази обява,не знам само дали е още валидна.http://bg.ads.pneus-online.com/index.php?r_a=details_annonce&id_annonce=62659&index=13&limit=20&page=1
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 25 Юли 2008, 21:38

Ей раптора не е за начинаещи, поне 1-2 години покарай KFX примерно пък тогава...

Аватар

Мнение от quickshare » 25 Юли 2008, 21:52

GVT написа:
Bavarec*** написа:Един приятел има Кавазаки KFX и един път ми го го остави у нас за два дена(нещо имаше работа а трябваше да стои в някои),тея два дена се расипах е тва е много върви по пътя по завоите с прах става дрифтче много яко изживяване,по полето пак е мега добро,Тоя мои рпиятел живее в Драгалевци и е много запален по такива и каза че за момента това е наи-доброта като офф-роад възможности разход и каране по улиците.

Кавазаки KFX /Не си споменал точно кубатурата/ но дори и KFX700 не може да се сравнява с новия раптор,той има най изродската физиономия сред АТВ-тата а и в доста случаи те хвърля като катър. :mhihi:
Колегата който търсише може да погледне тази обява,не знам само дали е още валидна.http://bg.ads.pneus-online.com/index.php?r_a=details_annonce&id_annonce=62659&index=13&limit=20&page=1

Добре,примерно искам да го купя...трябва да го поръчвам ли?
Изображение

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Мнение от Hito » 25 Юли 2008, 22:22

ja написа:.....Другия модел е Кавазаки KFX........

:yes: :yes: :yes:
Наскоро попадна едно такова Кавазаки при нас :ok: ......и тряя да ви кажа че е много сериозна машинка ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 27 Юли 2008, 10:13

Един приятел има такова и аз мога да ви кажа че доста върви. Само че неможе да се регистрира. И не е малка машинка ! 8)
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 27 Юли 2008, 14:11

колега аз съм карал Раптор и ти казвам машината е велика и за велики усещанея :) прекрасна е ! пазарувай

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 28 Юли 2008, 11:42

само да не го караш раптора в гората, че ще се откажеш от спорта ...
аз така почнах .. скъса ми нервите ... много нисък и твърд ... пиниона и диска закачат на всеки малко по-голям камък и от твърдоста не ти остават бъбреци камо ли ръце ...

раптора е по за пистово каране....

аве все едно да влезнеш да караш по черен път с кони спорт окачване натегнато до дупка и свалено до долу ....

после взех кавазакито и си се родих .. в гората е много по-удобно от раптора ...и по проходимо ... не те изморява толко и не му правиш ремонти нон-стоп на пиниона диска и веригата ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Следваща

Назад към Извън Темата