Моля за съвет...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- mitkosulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320i
колега ако пътуваш повече слагай газ ако ли не няма смисъл иначе разходите за гориво падат на половина даже и повече а вървенето пада с около 5-10% зависи дали обикновенна ще слагаш или инжекцион
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
слагай ГИ и се не бой, аз от скоро си взех моята и вече е записана за дата за ГИ
Кво ми говорите тоя бензин няма оправия аз преди с една жига на газ 10.5 градско дава братче като и напълня бутилката и забравям кога съм зареждал и тва за 35лв. а тука от 2 седмици откак имам тва 318и 150лв за бензин вече , кой както иска да си кара аз си слагам ГИ и си свиркам
П.С. То мнения са ше има разни и разнообразни и накрая пак ше треа ти да си решиш кво ше правиш
П.С.2 Миришело, тва общо взето важи само за хорат с хечбег тоест с отворено пространсто към багажника ама вече откакто е задължитело клапата да е изкарана отвънка....... всичко е 6.........
П.С.3 И в една друга тема го писах на зашад (в германия примерно) масово слагат газ и вървят реклами по тв-то за монтажни сервизи на газови уредби ! В Хамбург пък има един си е внесъл Форд Мустаг V8 и си е праснал едно ГИ
така че..........
Кво ми говорите тоя бензин няма оправия аз преди с една жига на газ 10.5 градско дава братче като и напълня бутилката и забравям кога съм зареждал и тва за 35лв. а тука от 2 седмици откак имам тва 318и 150лв за бензин вече , кой както иска да си кара аз си слагам ГИ и си свиркам

П.С. То мнения са ше има разни и разнообразни и накрая пак ше треа ти да си решиш кво ше правиш

П.С.2 Миришело, тва общо взето важи само за хорат с хечбег тоест с отворено пространсто към багажника ама вече откакто е задължитело клапата да е изкарана отвънка....... всичко е 6.........

П.С.3 И в една друга тема го писах на зашад (в германия примерно) масово слагат газ и вървят реклами по тв-то за монтажни сервизи на газови уредби ! В Хамбург пък има един си е внесъл Форд Мустаг V8 и си е праснал едно ГИ

така че..........

Ми какво да кажа...не бих си сложил бомба в багажника...или където и да било в колата
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
NetWar написа:какво газари с BMW-та 8 цилиндрови и пълните бутилките с газчица
318и 4 порти е най-голямата гъзария ако питаш мене

добре де що ВСЕКИ който си е купил БМВ тряя да си го е купил защото е гъзар или иска да се прави на такъв ?
Защо просто да речем съм влязъл във форума един ден прочитам че БМВ са здрави машини , изглеждат добре ,поддръжката на тия от 90-те не е убийствена, ми що пък да не си купя такава кола....... кво има толкова не знам.........

аре който си е гъзар да си кара на бенз, аз съм от простосмъртните с БМВ-та и не мене ми е разрешено да си слога газ.........

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
liloff написа:Ооо никога не съм вадил клапата за зареждане отвън. Нищо не мирише. За 5-6 години така и не ми замириса на газ
Силно ЗА Г.И.

аз го казах колкото да има

естествено че не мирише !
- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
Колеги според мен всеки си решава на какво да си кара колата Ясно е че на бензин е по добре Във форума има доста изписано по темата за предимство и недостатаци Та към колегата baikostaki слагаи ГИ и дано не ти създава проблем със сигурност ще ти е по икономично особено ако пътуваш много За марката хората с ГИ да ти отговорят коя е по добра
Успех
Успех
Не всичко което лети се яде
- metodi80
- старши ентусиаст
-
boricha написа:Е ти нищо не каза
Що .... !!!! Мисля че ясно съм се изразил.... Кажи па ти .... "нещо"....
- metodi80
- старши ентусиаст
-
NetWar написа:хаха като си слагате газова си купете Reno ili Opel та да си ви и по евтини частите , та далаерата да е пълна , какво газари с BMW-та 8 цилиндрови и пълните бутилките с газчица
ЕВАЛА брат .... кажи им .....
Te са по-скъпи бре
Хлопел и Рено са за Европа основно, там eBay трудно...
А баварише го има по цял свят
Кеф ти китайско, кеф ти Южна Африка, кеф ти САЩ. Пазаруваш си части евтинко онлайн и те боли фара
На БМВ-то частите бая по-евтинки от фордовски и на Рено. Oт лично наблюдения говоря. Едно Клио ме "уби" с цени на чарколяци.
Някои хора не претендираме да сме гъзари. Устройва ни да ни е комфортно и тихичко, пък ако може и евтинко, що да не
Нека да съм балък
Пациенти и кръводарители бол!

Хлопел и Рено са за Европа основно, там eBay трудно...

А баварише го има по цял свят

На БМВ-то частите бая по-евтинки от фордовски и на Рено. Oт лично наблюдения говоря. Едно Клио ме "уби" с цени на чарколяци.
Някои хора не претендираме да сме гъзари. Устройва ни да ни е комфортно и тихичко, пък ако може и евтинко, що да не

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
BiTurbo написа:liloff написа:Ооо никога не съм вадил клапата за зареждане отвън. Нищо не мирише. За 5-6 години така и не ми замириса на газ
Силно ЗА Г.И.
![]()
аз го казах колкото да има![]()
естествено че не мирише !
хахаха не мирише до сега не съм карал зад кола която е на газ и да не мирише хахаха каи някои друг виц.

На карбураторните, като не е настроена (или са заминали мембраните) мирише.
На повечето таксиджии колите също смърдят на газ/метан.
Мога да ти обясня защо, ако не можеш сам да си отговориш.
Познай дали газов инж. мирише!
Също си направи изводите колко отговорни шофьори (собственици, хора...) са притежателите на тези коли. Боли ги фара... да върви колата, пък това, че трябва да се смени нещо по нея. Те са на принципа "Нещо което работи добре не се пипа."
Няма вицове бате, има четене на дебели книжки и вадене по някой лев от време на време, за да ти е наред колата. Тея крайните случаи не са обект на тази тема.
На повечето таксиджии колите също смърдят на газ/метан.
Мога да ти обясня защо, ако не можеш сам да си отговориш.
Познай дали газов инж. мирише!
Също си направи изводите колко отговорни шофьори (собственици, хора...) са притежателите на тези коли. Боли ги фара... да върви колата, пък това, че трябва да се смени нещо по нея. Те са на принципа "Нещо което работи добре не се пипа."
Няма вицове бате, има четене на дебели книжки и вадене по някой лев от време на време, за да ти е наред колата. Тея крайните случаи не са обект на тази тема.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3